Mar 17, 2010

Buat Senaman


kiri kanan...kiri kanan..
letih ngadap pc ..untuk satu hari..
goyang-goyangkan pala ngn badan..
kasi ilang stress..
dan lenguh-lenguh..badan..
jangan sampai terkehel leher udah..
tak dpt akak nak tolong

tak pun kalo bos takde..lompat2..camne..




..






notakaki: semua entry auopublish..


17 comments:

Sidratul Muntaha said...

amboi kak atty
mentang2 bos takde yerk rasa nak lompat2 yerk?!
ni boss tgh ade..so senaman pun malu2 gitu?!
ekeeekeke..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun selalu wat gerakan pale camtu...rase lega sikit dari mengadap pc ni berjam2 hehehehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...senam k.ty jgn x senam..N nk senam gak laa..

*ayu the sun* said...

kalau bos ada pun ayu nak melompat gak.. biar dia ingat ayu gila.
muakakakakak...

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

CT NORAMIZA said...

kak, kalau saya melompat cenggitu, cam x senonoh je rupanya :)

Dee said...

wah kty..hati2 ye..jgn lompat2 selalu..

FazidElias said...

ahahah...lawak lawak kakty

sonata anak kancil said...

bos tak ade yer...gi jalan2 dalam ofis tu

rasp said...

kalo buat goyang inul pun ok gak kan sis...
sure leh hilang stress hahahahahaha

POSH76 said...

yang lain tu ok tp part nak lompat2 tu kang ada yg kata gilosh ker hehe

Diarihatiku1976 said...

kalo saya lompat mau runtuh opis ni.. ahahskss

Syima Boyd said...

bos takde mmg best tapi tak motivate nak keje..kitorang mcm tu la

ita cutevirus said...

woohoo!!!

saya nak melompat... ahahaha... alamatnyer retak menanti belah la opis nieh.. best ar kak wat senaman nie..

momguess said...

header baru npk
hehehhe
den bukan xnak lompat
tapi den risau kot2 org bwh igat ader gempa bumi
hahahah

Liza said...

liza kalau boss takde, trus buat exercise jln...jauh gak jalan tu, mcm mengular lak..hihihi...

lily lotus said...

huhu..mari bersenam! jgn tidur yer

lady said...

弱者困於環境,智者利用環境~~加油!........................................