Mar 23, 2010

Baju Mandi


Pencarian ..mencari baju mandi ..akhirnya ..
tercapai ..
adik dah belikan ..
tapi lom terai lagi...tah muat ke dak ..ngn size badan aku yang membesar bagai johan..

berjaya kah aku menjadi seorang perenang..

atau hanya sekadar berenang ditepian ..

aku yakin aku boleh..!!!!!

anak2ku sekalian ..kalo selama nie ..
mama tgk je korank mandi kan ..
mama jadi lifeguard je kan..

lepas ni insyallah mama leh join koranglak..
jom kita berenang 10 round..ekekekee..mcm teror..bebenor..

16 comments:

mama tisya said...

cantik2 bj mandi...selamat berenang2..akk bli kt mn tu??

atty's said...

kty beli kt jj balakong ..ade sales skrg..

ratna said...

k.ty pasti bole.. beli kat mana tu kak baju tu? saya pun teringin gak nak beli sbb letih la nak memantau anak dari tepi kolam jer.. kalau sekali terjun kan best..

♥cybermummy♥ said...

berenang kty jgn tak berenang . Sekali sekala mak-mak nak jugak merasa berendam dalam kolam . ye tak?
*wink*wink*

Mama_Aqish said...

wah tantek baju...leh la pi mandi manda..kiter klik2 iklan nuff kak attty

Lina said...

gud luck kak ty...moga jd perenang yg berjaya hehehe...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..berenang2 laa lps ni k.ty..bgs2..

momguess said...

moga ko bjayo!!!

Hezesuze said...

amboi3...kty nk berenang ye...kt mane tuuu?? huhu

ze pun kene carik gak bju renang ala2 muslimah gtew...nk g vacation mei nnti kan...ahaks!

FazidElias said...

kakty...nanti bleh la kite renang2 bersama2 ekkk...

CT NORAMIZA said...

kti, tlg tanya anak akak, kat mana dia beli tu, errr short sleeve ada x? akak pegi swimming class ke, saya teringin nak pg tp x de kawan :)

atty's said...

ct..cuba g jaya jusco..mcm2 rasanya ade..

ZaiY said...

salam kty..
wahh..dah baju renang, sonok kan..nanti leh terjun sesama anak2, tadelah duk menung tepi kolam jek..ehehe.. skang dh byk baju renang yg menutup aurat kan, tingin gak nk beli.

POSH76 said...

cayalah sis bagus taw swimming ni...relaxing exercise hehe

Dee said...

kty..rugi wo..moh terjun pool sama2..baru best..

Liza said...

bagus tu atty, liza pun nak gak beli satu tapi mcm atty gak, bdn nie membesar bagai johan....malu...