Feb 2, 2010

Tengok Doraemon


fir wit doraemon ..mcm twin..


Hari sabtu aku , akak dan firdaus..ke Mines..
kami sebenarnya sopink baju akak ..
sambil tu ..aku nak bawak fir tgk doraemon
tapi udahnya ke lain ..fir dah kemaruk nak terjun kolam ngn badan yang semangat tuh .
nasib le kolam yang kecik tu tak abis..airnya ..

3 Jam gak aku teman fir .mandi kolam ..
geramnya aku ..campur jeles...pakkal ..tu kolam tu kanak2..
kalo dak .leh gak aku .join sekali .
Yang sebenarnya tak rancang pun nak mandi kolam ..
disebabkan fir dah nampak ..ade papan tanda ade mengatakan ade kolam ..free entrance..
at Level 5..dia dah terkinja-kinja,.doraemon pun tak heran dah ..

Udahnya agenda ke Mines..dah terpesong arahnya ..
tak pasai kena beli suar pendek .towel utk fir..
bila dpt ..je..terus tuko baju .gedebus ..fir buat aksi terjun..


Sambil aku jaga fir..akak g sopink sorang2 ..cari apa yg dia nak cari..
lepas tu gilir2 lak ngn aku ..tak bani nak tinggal kan fir sorang2..walupun badannya besar..tp dia masih kanak2 comey...ekekeke..

kelat je muka aku ajak balik..


lepas mandi semua
peyut pun lapar..tu yg mcm setaun tak makan

31 comments:

~~ciklinn~~ said...

akak pandaii ker dia berenang... ke menggayakan jer tu.. hehehhehe comell jerkk budak bulat tu dlm air..gerammm tgokk...

wahh lepass mandi haruss laporr kan.... pandaii lakk buatt muko laporr ha..

atty's said...

lyn..idak pandai ..gaya je lebih..tp teror rendam muka .bernafas dalam air.gitu ..sikt2 leh ar.

mEiZ SHA said...

hehehhe
dapnyer tgk ye mam sizzling tu kak atty..:)

mama tisya said...

besonye doraemon tu....kalo tisya tgk sure die takut

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mines ade pool ke k.ty?? dewasa ley mandi??

atty's said...

N..ade..tp utk kanak2 jew..kalo kita yg mandi abis kering ayo ..

Liza said...

wah fir, sakan swimming yer, best tu

atty's said...

liza..dia kalo jumpa air..lupas dah semua ..

zino said...

seronok nya bila jumpa air.. sama macam hazwan hehe

joegrimjow said...

bahagia je jadi anak akak
huhu
along ape cite ek?


cppc
jom join contest best
;-)
link contest

adenium said...

haziq pun..dok sibuk ajak gi swimming pool jer..dek kerana bawak skali arituh... emm tapi kan kakty.. kalau letk haziq kat doraemon n fir tuh...mesti mcm triplet kan..heheheh

momguess said...

den kalo swim
konpem tongolam
bak kata kwn jauh kite
bambam

Nana said...

eh kak xtau plak ada kolam kt mines shopping complex tu

Syima Syaz said...

nampak gayanye kak atty kene buat 1 kolam kt umah utk fir.hehehehe...
eh tak pun kak atty hantar dia kelas berenang cam anak buah saya

atty's said...

nana ~ ade...free je takat ni masuknya..tuk bdk2..

syima..tu lah kan .mesti fir suka..

Me, Mrs Taj said...

seronok fir dapat berendam time time panas mcm ni..

eyes143.. said...

besaunyer doremon..

alamak.. terasa lapo plak...

Softtouch [Hanim] said...

oo ade kolam yer?xtaulah plak..xramai plak org kak ty..lepas mandi haruslah lapar..pekena plak sizzling,pergh....sedap!

Anie said...

sonoknyer fir mandi kolam...
kalau mama dia join lagi dia sonok tu...
he..hee

atty's said...

hanim..aah kty pun baru je tau .

anie.kalo mama dia masuk sekali .rasanya mama dia lagi over

me ~ itulah ..kejenya asik nak swimming je..

eyes..mmg besar pun doraemonnya tuh

*ayu the sun* said...

tengok gambar fir yang last sekali.. terus terlupa nak komen apa pasal terjum kolam tu hah..
muakakaaka....

Click here!

atty's said...

ayu ~ wakakakkaa

CT NORAMIZA said...

makan lepas berendam kan kak, dia punya feeling tu lain, mmg rasa lapar gila :)

Ena Qalinsya said...

ty, aku nk tanye ni..
tu fir brenang btol ke atau brenang atas darat tu?
konpius nih..

honeylanz said...

fir dah jumpa doremon tak mintak alat ajaib ke?? hehehe

Dee said...

hahaha..cutenya fir masa gambar nk makan tu..ada eh kolam kt mines..nti aku bwk anak2 gi lah..

Alimaz-Kembara Terasing said...

fir tak mintak apa2 ka kat doremin tu....

rasp said...

cam tak cukup dalam je air utk dia berendam sis hehehehe...
amvoi pics last tu, nampak bebenor tahap kelaparan dia :)

atty's said...

wakakakka..rasp .mmg pun ..

alimaz..tu ar..doraemon tido masa tu

dee ade ..safety kolamnya ..skrg masuk free..

has ` fir lupa nak minta teruja .

ena ..tu eksyen je..tp dia leh tenggelam kan muka dia..

FazidElias said...

amboi fir...seronok tul ngadap sizzling tu..hehehhe

POSH76 said...

suker doremon ye...mmg letih kebulur lps swimming..sedap lak tngk sizzling tu hehe