Feb 2, 2010

SWIMMING




Hari ni tgh aku bz ..buat keje..
fir kol ..ajak g mandi kolam lagi .minggu nie.
aku cakap ngn dia ..tgk lah kalo ade masa..
sebab minggu nie ade jemputan ke kenduri kawin .

Mama cuba ye fir...kalo ade masa..nanti kita pegi ..mandi kolam..

minggu ni tugas menghantar fir ke sekolah ..di ambil alih oleh along..


fir nie rajin gak baca blog mama dia nie..

19 comments:

Softtouch [Hanim] said...

nak ikut kak ty...bestnye pg swimming..anan sy pun asyiklah ckp nk pg swimming pool..tp sy janji bila cuti lama2..:)nnti nk cubelah pg the mines tu..

atty's said...

g ar hanim..kat mines..tu sesuai tuk kanak2..sbb tak dlm ..

POSH76 said...

bessnyer swimming nak joint bley

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. bagus tu.. kalo i ada anak pun i nak ajar dia berenang awal2.. ahahakss. berangan

tunbegia said...

sungguh seronok membasah,

salamm,

Mak Su said...

kena set appointment ler jawabnyer

Hezesuze said...

ait tu macam pool kt tanjung tuan PD jek....

xkan ujung minggu kty g pd?? konpius ni..ahaks!

Ietams said...

cuaca panas-panas mcm sekarang memang best berendam berenang lam kolam..
layan je rase..

[-suziey-] said...

hehe dh gian nk mandi kolam
ekek:P

Liza said...

sorry atty, nak tanyer, kat mana pool nie

atty's said...

liza..yg nie masa atty bercuti kat pd aritu ..awal jan aritu ..
regency tanjung tuan

Dee said...

kty..budak2 ngan air xleh dipisahkan..hahaha..

Eita said...

amboiii bestnyaaa swimming :)

ikiqzana said...

seronok betul fir mandi kolam..

CT NORAMIZA said...

kalau temankan rifqy mandi, dgn2 saya ngan ayahnya sekali masuk dlm tu, ambik kesempatan, akak x join fir sekali ke? :) bestttt

atty's said...

ct ~ kalo kty join..abis kering air nya ..ekekekeke.

ALoNa [CintamaniszLite] said...

anak2 sy pun suka baca blog ibu dia ni...kty..haha..
paling suka baca komen dari kawan2 blog ibu dia..kekek

Fir dh pandai berenang ke kty??

rasp said...

bestnya swimming....
lama tul tak gi swimming...
nak join leh tak hehehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇