Feb 10, 2010

Mood Hilang Ntah Ke mana

2-3 ari ni aku senyap sikit..
rasa malas ..nak berfb , berym ..
apa yang aku buat di ofis layan cd ....atau pun citer kat web tv3

Mood hilang ntah ke mana ..
badan pun tak berapa sedap.., maybe cocer panas sangat
rasa mengantok je ari-ari ..walupun tido cukup..

Lagipun tengah amik mood nak bercuti ..nak drive ..jauh ..

Semalam aku Pergi Pasar Malam fasa 1 ..
ade accident ..kat bukit Flat Porim tu..takut tgk..
selalu kat situ .orang langgar peraturan ...
sejak akhir2 nie banyak tul accident...jadi pada semua yang nak bercuti
hati-hati di jalan raya ..ye .

19 comments:

CT NORAMIZA said...

cuaca sekarang ni lain mcm sketlah kak, mmg panas sgt kan?

[-suziey-] said...

hmm pnh gk rs camtu..rs nk titon je

Queen said...

skang pun rasa gitu..tapi demi blog..ku gagahkan jua...nak main game pun dah takde mood

atty's said...

uols ~ itulah ..skrg mcm tade mood jew..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tu laa..xcident kt snawang tu pon sgtt wt N tsentuh..

catz said...

hi atty,
selamat bercuti ya..
hati2 memandu.
selamat pegi dan selamat kembali.
:)

adenium said...

kakty..mood tuh dah gi celebrate CNY awal2..heheheh...

Sidratul Muntaha said...

fasa 1
yg dekat2 dgn shell tu ker kak?
yg ade paso mlm tu.
hada aritu laju jer
tak nyinggah betul - betul..
hmmm..
rindu giler nak lepak bangi...
pasal mood takde..
ayu manjang jer takde mood
nak2 preggy ni
tpi normal ler tu kot?
nak suh kita berehat tu.

momguess said...

mlm td pon aiman ceter kat aku
kwn die xcident naik motor
skg koma
jauh kan lah kite dari semue tu
amin

atty's said...

ayu ~ aah situ lah ..

malina ~ amin..

Zura said...

kak atty dah masuk mood cuti agaknyer...hehehe...yer la lagi 2 hari je keje kan...ehehe

Hezesuze said...

yelah kty....cuaca panas ni buat mood kita ilang kot....huhu

sbbnye ati nie nk kuar jenjalan tp bila terkenangkan panas terik langsung duk rmh jek...haha

Dee said...

mood cuti dh dtglah tu kty..tp kalo kita ingat2 accident ni..nk gi jln pun takut kan kty..rasa nk dok umah je kan..ko take care ye kty..

sI tEDI said...

g bertapa cari mood

rasp said...

mood sis dah gi bercuti dulu lah tu sis....
u pun have a safe trip nanti ya...

ita cutevirus said...

betul la kak...

skang ni musim malas kot... saya pown raser malas skang nie.. takde mood..

huhuhuhu...

dilaOHdila said...

salam atty...
camana mood pagi ni, ok dah ke

ibu_umairah said...

ikut cuaca la kak......panas/hujan tak menentu kan!!!!he..he

POSH76 said...

bessnyer nak gi bercuti...jgn lupa amik gambo bnyk2 taw hehe