Feb 24, 2010

Mangrove Tour


Fir yg suh abg bot bawak laju2..
lepas tu dia gelak..berdekah-dekah

Bat Cave

Sampai di Langkawi pada 15 february sekitar pukul 9.30 pagi
terus kol abgman..utk amik kete ..dan tanya package mangrove dr dia..
sampai je depan kfc ngn KR ..DI JETI Langkawi ..abg man sedia menanti .
amik kete .terus kami buat mangrove...

1st time aku buat mangrove tour..
puas hati ..dapat naik bot laju-laju ..lama lak tu dalam 2 jam ..
untuk dapat package menarik ..sila koling abg man ..yg menyediakan bermacam2 perkhidmatan..

Terus kami ke Kilim Geopark..utk Mangrove Tour..
selepas nie naik muntah lah tgk semua picture2 di Langkawi..







pulau bentuk kasut..


helang2 berterbangan

antara gambar-gambar masa aktiviti mangrove tour..
lepas nie aku citer masa kami kat fishfarm..ade tragedi masa di sana....

16 comments:

Queen said...

langkawi nampak best..bolehla nanti nak kesana jalan2..

Deqna said...

ni boleh mengimbau balik ni kenangan masa kat langkawi hari tu..

syok kan..

atty's said...

QUEEN..MMG BESH ..LAGI KALO BUAT MANGROVE

DEQNA ~ TINGAT MEMORY INDAH YE

honeylanz said...

mcm best gak buat mangrove..dulu pg just wat island hopping aja..

Eye_nee said...

Best..suka sgt pegi langkawi.. pegi bebanyak kali pon tak per...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh nyerr..wat water activities....

rasp said...

i byk kali gak ke langkawi..
tapi kan sis, i lum pernah gi tour nie...
next time nak gak lah gi...
menarik aaaa....

Dee said...

dee gi mangrove tour ni masa honeymoon 6 tahun lalu..lamanya..nti nk gi lagi lah..bwk anak2 pulak..

CT NORAMIZA said...

kak, mmg puas hati kan tgk gambar akak ni, nnt blhlah calling2 abg tu :)

Me, Mrs Taj said...

seronoknya...

Hezesuze said...

wah beshnye kty...
ze dulu xsmpat nk pegi gua2 nie
kene repeat g langkawi ni...

haaa ape tragedi tu...cpt arr g tau...huhu

ratna said...

ni kat geopark tu ker kak ty? hari tu saya pegi yg kilim geopark tu.. best kan naik bot tu..angin sepoi2 sejuj ajer..

atty's said...

ze ~ dah kuar dah pun ..citer nya

ratna ~ aah kilin geopark ..beshkan ..

POSH76 said...

nanti leh gi sini kalu p langkawi

ALoNa [CintamaniszLite] said...

kty...singgah berapa tempat?? Maksud sy..kena turun ler..bkn dok dlm bot aje, haha..

★ Nu♥ℜul ★ said...

alona..turun dalam 2 tmpt rasanya..