Feb 15, 2010

Jeti Kuala Perlis

credit to google

Aku dan family di sini seawal pagi lagi ..
kami ke mana...pasti ade yg tau dah ..

22 comments:

joegrimjow said...

baru balik
so...
xtauuuuu

kojah said...

wahhh cuti2 mesia kak...

Snowwhite Zone said...

g langkawi ke? happy holiday ye..

kakyong said...

kakty..

cuti ke langkawai lagi ker....bestnyer...

Liza said...

lama dah liza tak sampai sini, last time about 12 years ago

honeylanz said...

ke langkawi kah???

honeylanz said...

ke langkawi kah???

Hezesuze said...

pulau langkawiiiiiiiiiiiiii...
betul kaaa?? haha

rasp said...

panggilan pulau ek sis....
nak itut!!!!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

g langkawi ke k.ty..

momguess said...

arghhhhhhhhhhhhh
benci den
ko asyik g langkawi iyo

ALoNa [CintamaniszLite] said...

kty....
sy pun insyaAllah nak ke langkawi lagik ni..
Kali ni nak gi ngan famili Tepen lak..hehe..
InsyaAllah cuti sekolah bulan 6 ni, hehe..
Langkawi mmg syiok!!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam kakty awat mai perlis tak habaq...

Dee said...

kali ni leh ar shopping sakan kan kty..

prebetsabu said...

beshnyeeeee...


uhuhu

Nana said...

langkawai & jeti kola perlis xdpt dipisahkan eheheh

POSH76 said...

oo gi jenjalan lagi yer...bessnyer hehe

ita cutevirus said...

huhuhuhu....

kak atty, tempat yang saya rindui... owhh pulau langkawi....

zh-ena said...

tak sbr nak tggu story morry dr k.atty

dan gambar2 yg pasti cun bila dpt tangakap

CT NORAMIZA said...

hehehe kampung saya perlis tu kak, mana boleh saya x tau, mesti p langkawi bestnyaaaa

green apple said...

saya perlukan air dari tasik dayang bunting

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya kty.. eemm adakah ke langkawi lagi.. coti2 m'sia gitu