Feb 4, 2010

Aiyaaa..apsal langgar aku ..weh ..!!!1

Semalam ..balik keje terus balik umah
amik akak ..terus pegi pasar malam fasa 4
sekali ngam2 je sampai pasar ..hujan turun dengan sangat lebat..
dah le payung langsung takde dalam kete..

Tapi itu tak jadi penghalang aku nak pergi ke pasar malam
semata-mata nak cari rangka ayam dan kuih serimuka
dalam ujan aku berlari-lari jugak..nak dapatkan rangka ayam dan kuih serimuka tu
basah kuyup aku ngn akak tapi besh dpt main ujan

dari pasar ke Sek 3 ...dengan ujan lebat..
tak nampak apa ..
singgah lak Hassan Cafe ..lepak minum teh tarik ..
selesai minum teh tarik ..masa dah sampai utk ambil fir pulang dari sekolah ..
kereta aku ..berenti kat traffic light sebab merah kan
tengah syiok layan lagu .stacy ..kenapa kah ko berubah..bah ..
tertibamood aku berubah sebab aku rasa kete macam terhenjot sikit ..aik..pelik gak . dah lah ujan lebat.

Sekali baru aku pasan..kereta aku kena langgar lah .
orang yang langgar tu Pak Arab Tongok .camne lah ko leh langgar aku ..
kang ke lampu merah ..kuar ar macam2 dari mulut aku ..&&*&**(%$@#@$$^^&^*!@#%
mesti lah aku nak marah kan ..tak akan nak peluk Pak Arab ..lompat kesukaan kereta kena langgar..

Dalam Hujan aku keluar cek kete
Aikk..tengok tade apa2..just kete Pak Arab terkiss bontot kete aku je kot.
saje gatal-gatal lah tu nak langgar.syukur tade apa..
kalo ade apa-apa...aku lensing Pak Arab tu ..

20 comments:

Dee said...

wui..kty garanglah...sib baik xde apa2 eh..kalo x dee tolong lesing pak arab tu sama..

atty's said...

tade ar dee..org stop lampu merah .kete sebleh pun stop .buta ke apa .tak nampak....geram je aku .kena kuar ujan2 lebat nak cek .kete ..

LotsOfLove-Pearls said...

nasib xde pe2...
kalau tak, memori dalam hujan lagi.
huhu..

dilaOHdila said...

salam atty
semalam lepak kat hassan jugak ke
aku ada kat sana lepas opis hour tu

api tarak kat Hassan
makan minum bagai tak lama tu baru ada balik
baru terasa bestnya.....

ita cutevirus said...

hhhuuuiiihh...

garangnyer kak ty...

atty's said...

lor dila ..awat tak jumpa ..
aku ade sana dlm kol 5.15 camtu .

ita ~ harus kena garang

rasp said...

sib baik kete ok...
kalo tak mau kuar paper...
pak arab dilensing oleh sis :D

CT NORAMIZA said...

kty, kalau nak turun tgk keta, akak tgk dulu org yg dlm keta kat belakang tu tau, takut org yg bukan2, ok.

kak, kalau ada masa, jenguk blog saya ngan n3 baru, saya nak pendapat akak dan kawan2, nak tolong cik embun..

momguess said...

dh alang2 kete pak arab tu kis kete ko
aper kata ko kis jer p arab tu
heheheheh
ya ampun along

nURmALa mAZLan said...

Fuh!!!!!! sedapnyer mkn rangka ayam pepanas time hujan…

Abang Long said...

Kena belajar hembus ayat pukau ... hehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

cengei la kty...

POSH76 said...

nasib baik sis tak apa...walaupun small matter takut gak kalu jadik apa2kan..

Y@ZeD@ said...

kty,
nasib pak arab kiss muntot keta, klu dia kiss akk?? upssssss...


hehehe

Hezesuze said...

wah syukur kty xde ape2...psstt pak arab tu encem tak?? hahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aiyooo...men kiss2 lak pak arab ni...sabau je laa...br nmpk kete k.ty smlm..da kne kiss...hihihi

Liza said...

pak arab tu nak bekenalan kot...hihihi....

ZaiY said...

sek bek tade ape2 kn kty.. pak arab tu ingt bawa keter kt neg dialah tu leh pecut sukati..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hmm..mesti keta pak arab tu gataii...
keta kty pun dia tingin nak kiss, hehe.
Tak pun...keta kty yg goda keta pak arab tu..wakaka..

Apa2pun..nasib baik takde pe.

Ena Qalinsya said...

patut ko mintak gantirugi sbb dia kiss walaupun sket bontot keta ko sebab sedangkan skang nak buang air sendiri pun kena charge ni kan plak org sentuh yg kiter punye ahaks...