Jan 14, 2010

Setelah dah 4 ari tak layan tv

Yeeah ..dapat gak akhirnya smart card astro ku yang baru .
naik meroyan tak dpt tgk tv ..dah masuk 4 ari ..
tu pun terpaksa gak layan citer balqis yg menyakitkan ati ..(tp still layan gak )
dalam keadaan .gambar tak berapa clear..sore jap ade kejap takde..kadang dgr sore je gambar takde..kadang baca je subtitle..omputeh ..jew..ate sore tak kuar..migrain kalo ari2 cenggini ..

Dan pagi nie.sedang aku termenung depan pc..nak tido takleh ..
bosan sorang2 kt opis ..tetiba intercom berbunyi ..dengarr org sebut full name aku ..
yeahh..sampai jugak buahati pengarang jantung...kad lama kena pulang...balik , nasib memang dah stanby dalam purse..

Malam ni dapat lah layan Jangan tegur...meroyan gak .bila ade tv..tapi takleh tgk ..
kena gak guna pakai asteruk....no choice..

21 comments:

neezareef said...

smlm aku geram nengok mar...lakinye dah pesan dengo dulu org cter...tau dulu kesah sebeno sblm desak2 org..ni tak blom2 dah desak2 time ezany@emran salam ngn hasan..huh

eya said...

sy smggu x tgk tb pon xpe..hehe..

skang trase mcm rugi je bayo astro..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N jarang tgk tv..on9 y pntg...hihihihi..

PerantauSepi1306 said...

muehehe... mmg asteruk kan kak ty... psg la 2 card kalo satu takdo, satu lagiks leh cover...

rasp said...

yeah yeah dah leh tgk asteruk....
sib baik cepat dia sampai kan sis...

lily lotus said...

leh mati kutu tak dapat tengok tv ekk

POSH76 said...

takde astro mmg meroyan sis...satu ari pun dah cam cacing kepanasan

me too suker tngk citer hantu pakai tshirt tu hehe

Nana said...

hahahah asteruk yg mmg sgt terok nak2 time ujan benci

CintamaniszLite said...

hehe..tu yg susah kalo ada ngikut telenovela atau drama bersiri tiap2 hari. Kalo jadi kes camni ler. Kekadang ada yg wat muka tebal gi nompang tgk kat umah jiran, haha..

Dee said...

itulah kan kty..dh terpaksa..tgk jugaklah asteruk tu..

Sidratul Muntaha said...

yup
mmg asteruk
tu yg tambah channel movie tu
bengang arr kak
servis tak bape sgt
pastu ngengada lauching yg beynd.
ntah ape2 ntah.

ikiqzana said...

sama la gan zana sis.. x leh klu xde astro.. sakit jiwa menengok nyer..kuikuikui.

☆ lieya latif ☆ said...

uih....mau mati kutu kak tak leh tgk tv....lieya ni lagi laaa...kat kuarters putrajaya ni, kalo takde astro mmg haram nak dpt chanel lain.....line tak clear...

FazidElias said...

kakty....kite pun nengok cinta balqis tu...sakit gak ati tgk orang asyik nangis aje kan...tapi nak tau ending dia gak...wakakakaka

[-suziey-] said...

hahaha lawak la..melangut tanpa tv..hmm busan:p

LotsOfLove-Pearls said...

selamat petang kak..

LOL terbiasa lak tak menonton tv coz time study dulu xde tv. now, tv melalak kat ruang tamu, LOL dah rasa bising sangat.

Tapi kalau nengok ngn family kat kg, rasanya best jer.
Hehhee..

UnGu VioLet said...

wadusss.. makin suspen citer balqis tue kan.. akhir2 nie, episod semua.. boleh tahan besen.. air mata tue, boleh buat basuh kete.. sedih giler..

Hezesuze said...

aiyooo motipp smpai meroyan kty....huahuahuahua

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg xboleh idup tanpa tv..suka sgt tgk tv...sama kat umah sy mmg kene pakai astro kalu tak gambar mcm hidup segan mati xmau jer..sakit jer ati tgk...

Ena Qalinsya said...

cait... aku penah tak tgk TV sbulan lbh.. memula ase cam org bengong tp lama2 cam biasa jek.. mujur ade anak2 peneman sepi hehehe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. meroyan ya kty