Jan 15, 2010

Feeling

Petang semalam ..balik keje ..pergi Pustaka Rakyat Seksyen 7..
Teman akak cari buku ..aku pun ingat nak beli brg jugak..
balik..g makan laksa + cendol kat fasa 4 tambahan ..(sangat sedap )

Terus ambik fir dari sekolah ..sampai umah kol 6.30 ..lambat masak ari nie ..
balik terkocoh2 masak ..utk fir.lepas tu layan Cinta Balqis..

Bila part sedih je..fir ..akan cakap .." Mama nie feeling ar.."
terus tak jadi sedih ..kaco daun ..nak feel sikit pun takleh ..


Enjoy more chat on blogs and websites
Experience it with the Online Pingbox Creation Wizard!

25 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

balqis mmg layann kty...sedih kn..

POSH76 said...

tu lum part keluar air mata...hehe
tp citer tu mmg bessla

atty's said...

wakakka.korang ni kalo tgk depan fir..mesti kena ejek..ngn fir nieh ..

ikiqzana said...

negok gak citer tu kt kedai mkn smlm... sedih bila part dia jmpe anak dia dn bwk jln2... sedihhh.

atty's said...

zana ~ itulah ..huhuhu..tak dpt kuarkan airmata ..bila fir buat statement..

ita cutevirus said...

laksa?? cendol??
n3 akak ni buat saya tiba²ngidam nak makan laksa & cendol plak...

tp, ape² pon, cite balqis memang layan....

saya pun meleleh air mate bile tgk part sedih...

eya said...

maknye baru nk nangis2,x dapek yo..sian akk.

Dee said...

hahaha..mcm dee je..mama napa nangis? hahaha..

Mak Su said...

;), mana dia dpt idea ckp mcm tu?

LotsOfLove-Pearls said...

haha..
Fir tak sporting..

FazidElias said...

kakty nie feeling aaa...wakakkaka... bila citer tu nak abis ekkk?

mummysyafie said...

kiter pun nangis gak kak...huhuh..feeling lebih

atty's said...

fazid.minggu depan ari isnin ..kalo tak silap ..

na ..wakakakka .feeling lebih..

fazemy said...

Saya pun layan kak atty cinta balqis tu. klw hubby takde kat rumah..tgk sorg2..asyik nak nagis je..feeling sungguh. pas crita tu hbs..hubby balik feeling tak hilang2 lg..sedih sungguh. haha

rasp said...

hahahaha...potong stim plak fir ek sis hahahhaha

Liza said...

lama dah miss balqis nie, skrg dah jadi apa yer

Nana said...

hahahah fir potong stim mama dia mau feeling2

Ena Qalinsya said...

wakakaka sian ko, terbantut feeling ko ek.. aku kalo tang part sedey, mesti Kakak usha aku dan perli 'ha..Ibu nangis r tu..nangis r tu' ampeh tol ihiks

TeshaNaquin said...

愛,拆開來是心和受兩個字。用心去接受對方的一切,用心去愛對方的所有。.........................

UnGu VioLet said...

tuela kan kak.. dah akhir2 nie.. sedihla plak part2 tue.. banjir depan kom.. he3..

CT NORAMIZA said...

hehehe mcm mak saya dulu2, tgk cita melayu sedih2 je, dia pun ikut nangis, sampai kena gelak ngan kami :)

lily lotus said...

hari ni last episode kak. jangan terlepasss

CintamaniszLite said...

wahh..lepas nurkasih..ramai dok layan cinta balqis pulak ek?? hehe

feel kty..feel..
jgn tahan2..ngee

CuTeMiUt78 said...

aaahhaakkss... fir dah pandai komen ya

IEYNA said...

hehehhe...
kak aty sedey ke layan citer tu :)