Jan 7, 2010

Avatar



Avatar..kami tonton malam selepas malam tahun baru ..
Fir beriyer nak nengok AVATAR..
Nasib Avatar..nie besh..kiranya dari mula..sampai the end..memang leh layan .

lepas tu ngn suasana..jalan citer .yang sangat menarik..
tak rugi lah kiranya tonton..citer Avatar nie ..

Dari 5 aku kasi 4 Bintang..sebab jalan citer yang berbeza sikit dari cerita2 yang ade setakat nie ..
Pengajaran dari cerita ini..sayangilah sesama makhluk tuhan .

26 comments:

POSH76 said...

amboi fir pandai posing2 yek...bess gak avatar ni yek...hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alaaa...N jgk y x tgk2..

Dee said...

suma org kata bestkan kty..jiran depan aku ni je yg kata x best..dia leh kata citer x logik..aku gelak je..aku ckp citer mat salleh mana ada yg logik..hihihi..

rasp said...

hahaha...nak tergelak tgk fir posing gitu :D
ramai review crite nie best...
ntah bila laaa i dpt gi tengok huhuhuhu....

atty's said...

posh ~ ikut mood gak dia tu

N ~ G AR TGK ..besh tau ..

Dee ~ ontahnya mana lah ade citer omputeh logik..tp oklah citer nie ..

rasp ~ g ar tonton ..

mamaadam said...

ha bleh la gi tgk

julie^beth said...

avatar mmg best

eQbalzack said...

sekarang wayang tanyak cite best...Chipmunks pun ok...Sherlock Holmes pun ok...

Eazy Izzuddin said...

LAYANS citer neh
(>_<)

neezareef said...

cte pasal makhluk asing ke kty

atty's said...

FINEE..G AR TGK

JULIE..MMG BESH LAH AVATAR NIE

EQBAL ..TU LAH SEMUA BESH2..SMLM KTU LAYAN CHIPMUNK..

EZAY ..LAYAN

NEEZA ~ LEBIH KURANG CENGGITU AR

Mama_Aqish said...

kengkawan dah tengok diorang kata best sesangat...biler plak turn saya nak pi tengok...dah lama tak pi panggung wayang ni sejak ada aqish...

honeylanz said...

ac ajak layan chipmunk..x terpg pulak

*ayu the sun* said...

ayu x sempat pun tgk kak..
ayu rasa fir ni sok besar mau ade blog ni..

:)

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

bintangku said...

tingin gak nak tgk mubi... tp cam cian lak kat najmi nak tgglkan kat umah mak ayah. Hmm... tak per ler.... tgg ler dia bsr skit nnt, usung dia skali dating tgk mubi.

Queen said...

citer nie best sangat..tak terasa duduk dalam wayang tu selama 3 jam... kitorang siap wish citer tu tak habis sebab tak puas rasanya tengok efeck graphic dia yang superb best.. rasa memang beradad alam dunia avatar tuh

atty's said...

mama aqish ~ mmg besh

has ~ chipmunk pun besh ..

ayu ~ kdg dia byk suh kty masukkan citer pasai dia..kty suh dia sendiri hapdet..taknak lak..ekekeke..

bintangku..~ beli vcd ..

queen...citer ni mmg besh ..kan

Hezesuze said...

uik harus terjah ni kty....hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

betul tu kak ty
best citer AVATAR nie....ada jalan citer......pastu ngan animasi dia lagi......complete ler sumer ada...kelakar, sedih, serius....

kami pun nak pi lagi tgk citer nie coz' member hubby tak tengok lagi....dia ngajak temankan...tp tak tahu ler bila lagi...

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....patut laaa cik abang saya kata crita ni best.....

Cikgu Ayu said...

semua cakap best movie ni n rasa nk tgk sgttttttttt..tp xberkesempatan lg

Liza said...

liza pun dah tgk, effect mmg sgt canggih!

tigrismalaya said...

citer avatar mmg best giler...

kalo berkesempatan lagik ingat nak p nengok version 3d plak..

Pocket said...

memang besh!!
pocket rase jelesh sangat ngan orang kat tpt tpt yg buleh tgk 3D tu,
camana la perasaan nyerkalau tgk 3D tu kan... adehlaaa..

neytiri tu seksy tp pasal dia alien yg biru kurang sikit chemistry nyer :D

nak tgk laggiiiii!!

Ietams said...

rajin betul k.ty & famili tengok wayang

CINTAMANISZ Lite said...

sy pun kan kty..mula2 tak ingin langsung nak gi layan avatar. Mcm tak syok jek, hehe.
Tp kena desak ngan adik2 ipar..baru ler gi, hehe. Nasib baik gi..berbaloi upenya kematu montot 3 jam dok dlm panggung, hehe..

Tp kita takleh ler nak jadi macam jake sully pasal..Pandora tu ikut ajaran agama lain, heheh..