Jan 11, 2010

alvin and the chipmunks 2


picture credit to google.
.

Hari rabu lepas..aku , anak2..my sis & mak ..aku ..
kitaorg semua ..pegi tgk citer alvin & the chipmunks 2..
sambil teman kan Firdaus..yang asik dok sebut2..nak tgk chipmunks nie..

Citer memang kelakar..dan palin besh ..sebab chipmunks..nie sangat cute..
lagi ..chipmunk yg betina..nya ..aku suka sangat ..memang cute..

Fir tergelak-gelak dalam panggung..sebab..kelakar lah kan ..
dia suka..dan aku rasa..memang berbaloi lah tengok..lagi kalo bawak anak2..
aku kasi 3.5/5 bintang..

13 comments:

dilaOHdila said...

salam atty
walla comelnya cmunk
atty mai lah msuk umah bangi CARI
awat hang tak gi situh dah ko

atty's said...

dila ..eden bzios..tah apa yg dibz kan ..insyallah ..nanti den cuba pegi

lily lotus said...

tengok trailer pun dah gelak gila..lehh pecah panggung dibuatnya

Snowwhite Zone said...

sure best gile cite alvin sbb yg 1st dulu pun best,, i blm lg tgk.. mcm x dpt tgk aje sbb anak dah masuk sekolah so, x dpt nk bw dia.. but dia ckp bl dvd aje la..

salam kenal ye :)

nURmALa mAZLan said...

sana sini kita dgr org kata citer ni best...nak tgk!!!!

atty's said...

snow white..~ tu ar ..kan dah masuk sekolah ..takpe..beli dvd..salam kenal gak dr kty ..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh..N da sangap..lamerr x tgk muvee..byk da tlepas...

CT NORAMIZA said...

suka tgk kty layan anak2, :)

mummYaeesh said...

hahah..best2!yaeesh pun suka giler.. especially scene yg chipmunks thedor ngan chippetes yg baju ijau tu ala2 nak ngorat gitew..tersenyum simpul anak bujang ku..woohoo

weols lak suka time diorang nyanyi tak bleh tahan tgk diorang gelek..

Alimaz-Kembara Terasing said...

geng cip munk dah ada awek....

CintamaniszLite said...

best ke cip munk tu, kty??

Sy ni tak berapa minat katun ni bila jadi filem, hehe. Tambah pulak..anak2 tak mendesak nak tgk filem ni, takde ler sy pi...hahaha..

Kalo tgk pun..muat turun je ler..hehe

atty's said...

fir kata besh ..cam kty ..suka tgk sbb nasib kelakar..

POSH76 said...

bessnyer comel kan chipmunk ni...sore pun sedap hehe