Dec 15, 2009

Super Spinning Stunt Vehicle

Firdaus dapat buah tangan dari ucu yang baru pulang dari UK..
bila tau ucu dah balik..
dia cakap ..mesti ucu takde beli apa utk fir..
asik akak je dapat diah ..dari ucu ..
aku dah tau dr awal..adik aku ade ckp ..
belikan fir menan..tp saje je taknak kasi tau ..

Tara,..
suka ar fir..
terus ajak g taman ..main ..
2 jam gak aku melayan fir main benda allah ni kat taman..




Baju yang fir pakai tu pun diah gak .dari mak ucunya ..
baju pyjamas Ben10..tp dibuat fir baju jalan2 dia..sbb tak rupa baju tido pun ..
untuk ucu..terimakasih..beli diah utk fir..semoga rezeki ucu bertambah2 lagi..amin..

23 comments:

Nurhayati said...

woweee suka la tgk remote car tu.. comel la.. nak pinjam leh hehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

best la si fir tuh dpt hadiah...ckp dgn ucu, adam pun nak gak!!

mamaadam said...

haha suka la fir ye...mak fir tak join ke men kontrol tu

*ayu the sun* said...

alah sonoknya muka fir!!! sure dia excited habis main menan baru tu kan?

Alimaz-Kembara Terasing said...

bestnyer dapat menan luaq lagi....

Dee said...

wui bestnya dpt menan baru dr obersea..

atty's said...

yatie ~ fir tak kedekut..mesti kasi zara comey main ..

kino ~ leh kongsi ngn fir eh adam ..

finee ~ kty tak reti main ..

atty's said...

ayu ~ dia mmg suka sgt..brp lama lah tahan tu

alimaz~ mmg suka ar dia..

dee ~ hehehhee

rasp said...

kalo aunty nak pinjam leh tak...
syiok plak tgk dia main...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sonoknyerr fir dpt mainan...alaa..tgk fir trigat kt eri..rindu kt eri..lame x jmpe..

atty's said...

rasp ~ dia udahnya asik main tu jew.

N~ MEH JUMPA FIR ..EKEKEKE

momguess said...

woohooooo
best nyer
auntie nk pinjam sat boleh
nak buat hantaran kawin
lalallaa

FIESYAH said...

seronok ar fir tu dpt hadiah...jaouhhh...tu

CuTeMiUt78 said...

wah.. tomey aarr... skeee la fir dpt hadiah car tecit tu..

Mak Su said...

comelnyer kereta :)

ratna said...

wahhh sukanya dia..

LotsOfLove-Pearls said...

seronoknya Fir dapat hadiah dari ucu..
yang lagi besh ialah dengan mak sekali main..
hehe..

nak juga main ngn Fir..
Hehe..

Eazy Izzuddin said...

adek eazy pun ade...
hehe
xD

neezareef said...

untung fir ade ucu bajo kt obersi..dpt diah best

Kaseh said...

amboii..gumbira si fir dapat adiah.. kakty dapat apa lak ole2 dari maksu.. hehe

Ena Qalinsya said...

pergghhhhhhh kles mainan..
kalo anak aku mampuih sampa 24jam nak men nya huhuhuhu

POSH76 said...

best jer tngk keta mainan suka fir yer
sayang mak ucu kat dia yer mesti manja ni hehe

dilaOHdila said...

wah fir dapat menan dari jauh
layan main kat tasek erk...best best!!!