Dec 7, 2009

Pernikahan Leha..

seawal pukul 6.15 am - 6 dec ..aku dan akak..serta fir..dah kuar umah ..
isi minyak ..lepas tu kami mulakan perjalanan ke Felda Gedangsa..tuk menghadiri
majlis perkhawinan sepupuku ..Leha..

alhamdulillah mata aku beransur kurang bengkaknya ..
risau gak aku kalo mata aku tak elok2..camne nak pegi..

Mak aku tak dpt nak ikut ..sbb berkursus ke Sarawak..
kalo mak ade ..aku tido umah maklong..
tapi mak takde..jadiknya kensel nak bermalam
apa2 pun aku anak beranak selamat sampai ke rumah maklong aku ..
dalam pukul 8.20am gitu .

Dan ..dalam pukul 9.30 am gitu ..majlis pernikahan leha dan suami dilangsungkan ..
alhamdullillah ..majlis berjalan dengan lancar..

Pengantin..

leha & suami

hantaran ..purple dari pihak lelaki
merah+putih+hitam dari leha


6 December 2009
Cousin aku Leha selamat dinikahkan ngn suaminya ..(ayork..lupa sudah nama suami leha..ampun..)
couple yang sama cantek sama padan ..
semoga leha dan suami bahagia dan dimurahkan rezeki selalu..amin..

29 comments:

CT NORAMIZA said...

semua bz ngan majlis kawen kan kak, saya pun baru balik dr batu pahat, cousin kawen, penat pun x hilang lg ni :)

honeylanz said...

kami pun p kenduri, sabtu lps...tp dekat aja..
sama cantik sama padan pengantin nih...tahniah

Kaseh said...

cantik la pengantin pmpuan tu kakty..sweet jek..natural makeup.. suka kaseh tgk

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

anggun sungguh leha~~

sueanne said...

sama cantik sama padan..

felda gedangsa??first time dgr..kat ne tue kty?..

atty's said...

sue ~ area tanjong malim..gitu

★٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶☠ Dakjaat™ ☆٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶★ said...

merah putih .. merah putih ..... wooo~ sangat2 striking punya kaler...

Dee said...

selamat pengantin baru utk leha dan suami..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mmg same cantek same padan...

ikiqzana said...

selamat pengantin baru tuk leha dan suami.. semoga dipjgkn jodoh ke akhir nyer...

a-as said...

cantik pengantin...

Nana said...

tahniah wat pantin.sama cantik n sama padan dua2 pantin ni

mEiZ SHA said...

TANTEKNYER PENGANTIN TU.;D

CuTeMiUt78 said...

alahai.. sweet je tgk pengantin.. tahniah tuk leha.. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

yatie said...

bermulalah musim kenduri kahwin

[-suziey-] said...

waaa berseri2 pengantin itu..selamat menikah..hehe

dilaOHdila said...

salam atty
lawo2 belaka sedara hang semua erk....
mata tu shuntek sungguh, gebus. Macam ada aliran cina lak....

selamat pengantin baru buat pengantin

Wawa_Nadwa said...

selamat pengantin baru utk leha dan suami..
=)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tahniah..

sI tEDI said...

putih berseri leha suami isteri

MaizaC'Joe said...

cutenya pengantin.. sama cantik sama padan.. moga bahagia hingga akhir hayat... musim org kawen nie... bila la nak kawen nih... hahaha!!...

-maiza-

cHeRyNa PiReS said...

enjoy tgk pengantin yang mekap simple nieh:)

hantaran pun simple.

tp sha sangat suka! canggih manggih tp semak buat apa kan?

catz said...

cantik pengantinnyaa...
mekap simple dan lawa..sama padan..

Liza said...

sweet jer pengantin, liza suka gak gi kenduri kawin nie, ada byk gak jemputan this month

nza said...

dh ok ke mata tu atty????

slmat pengantin baru utk leha n husband.

kojah said...

congrats to them =)

POSH76 said...

cantiknyer penganten tu....

selamat pengantin baru yer

Mrs Taj said...

canteqnya pengantin...

CINTAMANISZ Lite said...

rajin kty menghadiri majlis saudara-mara..
patut ler kty ramai yg suka...