Dec 29, 2009

Pekan Kuah,Idaman Suri

kat depan Hj Ismail Group ..
semua orang dok borong..beg tarik

Langkawi Saga Pekan Kuah

Idaman Suri
19 December 2009
Hari Sabtu ...aku takde apa nak buat dah kat Langkawi..
jadinya selain menemani kakak2..dan makcik2 yang baru ku kenali itu bersopink sakan ..
masa aku memang banyak diabiskan di Pekan Kuah ..
yang betui2 dekat jew ngn Motel yang aku tinggal ..jalan je kaki .dah sampai pekan kuah..
Kejenya sopink ..antar barang2 sopink ke bilik ..lepas tu keluar lagi..

lepak lagi ..depan Langkawi Saga ..tak pun depan kedai Hj Ismail Group..
itu je lah keje aku ..lapo makan ..laksa..kat gerai belakang Hj Ismail Group..tak pun beli buah kat van yang ade juai depan kedai2 tuh ..
kalo tak ke pekan kuah ..kami semua sewa van teksi tu ..rm2 sorang ke idaman suri
Idaman Suri pun berbaloi gak harga barang..nya ..

23 comments:

Hezesuze said...

wah kty borong ape kt langkawi???? hoho

POSH76 said...

tang soping yg tak menahan ni....hehe

Alamfanacinta said...

kty...x terjumpe plak kte eh kt langkawi tuhh...hehehe...
fana pn ke sane jgk last weekend...;p kawan2 pakat memborong beg tarik tuhh...

ArPeGGiOS said...

kak saya gi langkawai cari kedai idaman suri nih la. sampai sudah tak jumpa. kat area mana ek ?

CaMaRPuTiH said...

kak bestnyer.... syiok giler kalo borong time poket penuhkan? dah lama ngidam nk pi tp kene list dulu nk beli apa. bkn sng nk ke sana. hehehehe... tunggu list berjela2 dulu.

ikiqzana said...

x leh negok pinggan mangkuk.. huhuhu cantik2 dn murah kan..

rasp said...

leh rambang mata tgk pinggan mangkuk, cekelat bagaikan :)

atty's said...

HEZE ~ KTY TAKDE BORONG PE PUN

posh ~ tu ar besh nya lahai sopink

alamfanacinta ~ itu lah ..tak jumpa lak kita ye

arpegios ~ dia dah pindah tmpt lain .kty pun tak tau kat mana

cha ~ kty tak besh ar..sbb takde baget nak sopink

atty's said...

zana & rasp ~ leh gilo tgk pinggan mangkuk murah2

honeylanz said...

has nak pg lagi! tp lambat lg..may 2010..hehehe..

lily lotus said...

manyaknya beg AF :D

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

~~ciklinn~~ said...

besttnyer.... linn kalu kesana musti borong cokelat.. heheehhe

mmg berbaloii kan brg2 kat idaman suri.. hishhh aku tergoda....

dulu linn tak minat pinggn2 mangkuk.. tu yg gi sana tak beli pun pingann2 ni.. tapi dah tua2 ni... minat lak ke pinggan2 ... hahhaah

UnGu VioLet said...

shopping yer kak.. biasala kan.. sonok shopping mopping nie kan.. :)

Liza said...

Wah, nie kalau pegi mmg sakan shopping, best!!!

neezareef said...

diorg nye promosi ade nyanyi lagu idaman suri tak kty..dulu g diorg wat promosi belagu2 lg klako tul

atty's said...

za ~ takde lak ..ekekeke ..kalo aku dengo..mesti .aku gelak tak hengat nie

Lina said...

rambang mata kan masuk idaman suri tu sume cantik2 belaka

Softtouch [Hanim] said...

mmg betul2 idaman surilah tmpat tu kak ty...yang minat pinggan magkuklah syok kan....

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok sopink2 je la ya.. kak, beg tu nak buat apa.. buat penambahan barang2 sopink ke

Me, Mrs Taj said...

wajib singgah idaman suri nih kn?

CINTAMANISZ Lite said...

mmg suka ler drebar teksivan tu ye...dpt pelancong ke langkawi mcm kty & d'geng yg ulang alik shopink..
Ye ler..nak gi leh ler jalan kaki lenggang kangkung..tp bila tangan dah penoh barang...jenoh kalo tak naik teksivan, kan?? hihi

psst; bkn beg tarik ler kty...beg AF..haha..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇