Dec 11, 2009

New Moon

gsc alamanda




Semalam rabu ..aku g tgk movie ngn anak2 aku .
citer New Moon.
bagi aku citer New Moon ..ni aku suka gak ar dari citer 2012 yang sgt lembab 1 jam permulaan(adakah aku ni minah feeling..owh tidak..)
tapi sebabkan jalan citernya okeh ar..tak jemu ..nak kata slow pun tak .kira orait..
cumanya ..aku rasa heronya lebih layak jacob tu dari si edward..sbbnya banyak scene biskut jacob dari si vampire..
cuma endingnya jer tergantung..maknanya will be continued..ar..harus tonton nanti..

aku kasi ***/*****

30 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon rs ade continue nti..

CINTAMANISZ Lite said...

alamak...citer tak abes ni yg sy elakkan utk gi tengok. bkn pe...sambungan ke sequel ke...ntah bila tahun ler nak kuar tu, hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi kty.. sompat ajo tgk movie

Cik Wanie said...

owh g tgk citer nie yer smlm,
patut ar masa wanie call,
akk ckp dlm panggung,
hik hik hik

neezareef said...

bg bpe star kty kt movie nih

FIESYAH said...

kemain lagi akak g tengok movie ngan anak2

cHeRyNa PiReS said...

ramai org suka jacob dari edward:)
mesti kty dah tgk twilight. sha takleh layan sangat new moon sbb rasa agak mengantuk;)

maybe sebab tak tgk twilight kot...

julie^beth said...

edward ok jugak cuma tak nampak protective macam biskut jacob.. hehe

PerantauSepi1306 said...

hehehe atty mmg chapter 2, new moon ni byk kisah jacob.. masa twillight ari tu byk edward ngan bella... nanti masa eclipse the third movie dia byk balik citer edward.. and lastly akan ada breaking dawn (ni tak silap 2 movie) byk citer bella and edward again.. hehehehe, layan aa buku lak atty.. syiokkkk ooo

PerantauSepi1306 said...

hehhe sambungan... eclipse... jun2010 kuo

Mak Su said...

vampire rambut pashak!!!

[-suziey-] said...

hmm ramai gk dh tgk cite ni..best sgt ek kty?

atty's said...

alona ` memula taknak tgk ..akak sebok ajak tgk .nasib okeh ar ctr tu

rina & fiesyah~ ari rabu mmg ari family day attyfir..

julie~itu ar geram je scene edward sikt bangat ..lepas tu biskut jacob..org dah bilang byk kali tak suka.2 tak pahe

atty's said...

cikwanie ~ tu ar..ehehheheh

ps ~ org nak tgk edward..asik kuar werewolf..geram sgt2

suziey ~ nak kata besh sgt tu tak ar suziey ..leh ar..

maksu ~ wqakakkaka...tu yg fir sukak..rambut pashak..

nURmALa mAZLan said...

mmg ada continue nnt tu kty..twilight 3 : eclipse.. next year kua..woohoo~

kty, im in love with jacob..sangat protective kan?

lily lotus said...

bestnya dah tgk..ly jer belum tgk..hehe..ada sambungan lagikah..huhu

atty's said...

mala ~ itu ar..tp sian ar jacob..kasihnya tak dilayan..mencik.nya ..

lily ~ malam nie leh pegi ..

Dee said...

mmglah ada continue kty..novelnya je ada 4..lepas ni eclipse than breaking dawn..tgk jgn x tgk..

sueanne said...

tak suke jacob berambut panjang..u're beautifull..hahaha

SyuQ said...

sy lbh suka 2012. new moon cam citer budak remaja yg dilamun cinta. hu hu hu. x sesuai ngn jiwa sy.

sorry... lain org lain pendapatnya

atty's said...

syuq ~ yup syuq..lain org lain pendpt..kty lak suka citer nie..sbb ade werewolf ngn vampire..heheheh

farish H said...

jntan kekarr dlm cte tuh ahhaa

UnGu VioLet said...

mcm best yer kak..

suhaila-ab said...

kty...aku pun mula tu nak gak tgk kat wayang..pastu rasa malas melanda..semlm aku dah selamat tgk citer ni kat online movie...ok gak la..tapi aku suka yg twilight lagi..

joegrimjow said...

rata2 pom puan mesti suke gok newmoon
sebab
body jacob
akak pon xterkecuali
;)

*ayu the sun* said...

x tgk lagi la.. nk kena tgk ni

CT NORAMIZA said...

anak2 punya hal, akak tertengok sekali new moon ni :) tp bestlah, akak muda lg, anak2 dah besar, blh buat kawan

ikiqzana said...

citer yg bersmbg tu yg x suker tu.. tapi bole gak layan citer ni.. hehehe.

~Eila @ Along~ said...

twilight lama lagi best kan kakty...tp edward tetap pujaan ati..hehe renungannya membunuh...

Mrs Taj said...

hencem kn jacob tu? huhuh