Dec 15, 2009

MY SPY


Cuti 3 hari ..bermula 11 Dec - 13 Dec
aku hanya mengabiskan masa ..ngn firdaus..
akak ngn adik balik kampung..

jadiknya bila akak ngn adik takde..agak borink sikit.
sian fir takde kawan nak bergaduh ..
asal aku nak tido ..dia bising..lapo..

jadiknya ari sabtu ..along kasi duit..utk aku bawa fir jalan2 tgk wayang..
jadi ngn hati gumbira tak terkata..(yg senarnya aku pun borink duk umah ..)
kitaorg ke Alamanda..

memula ingat nak tgk citer ..ZOMBIELAND..fir budak2 takleh tgk.
citer NINJAASSIN tu pun .takleh tgk..jadik nya aku ajak lah fir tgk citer MY SPY ..

bagi aku citer.nya boleh tahan gak lah ..leh buat aku ketawa..
sampai sekarang yang takleh blah ..ayat ni " Assalamualaikum Abg Salleh..abg salleh nampak hensem ari ni" ..adeh...sapa cakap tu ..
bukan org tau ..tp myvi kaler oren si Salleh aka Harun Salim Bachik..

dari 5 bintang aku kasi 3 bintang..

20 comments:

FIESYAH said...

banyak cite syah ketinggalan...
hu...hu...

Dee said...

mcm best je myspy ni..nk gi tgklah

[-suziey-] said...

hahaahha skang ni suka la harun salim bachik blakon..ekekk:p

Eazy Izzuddin said...

x tgk lg
laayan new moon...
xD

p'na said...

beh ker citer tuh??
p'na last tgk wayang citer 2012..
klu ada ank dh baya fir syok la bwk tgk citer camnie...

ct rahani said...

bestnya k.thy leh i tgk wayang jer.. x sesabo nk tngu aidil beso sket.. nti leh usung dia nengok wayang sama2.. hehehe..

lily lotus said...

kelakar ekk citer ni..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sabtu N tgk Love happens k.ty...dlm kul2 cmtu...x btembung laks...

Liza said...

tgk iklan mcm best, byk sgt movie yg tringin nak tgk

zh-ena said...

tak tahu la bila dpt tgk wayang lagi

hans said...

hahaha
dah tgok awal2 ari tu
lucu giler
walaupun ada lawak2 dia bersifat homoseksual tapi memang best la film ni
den pun ada wat review film ni dkt blog

CT NORAMIZA said...

akak cakap camtu, teringat plak dialog dlm cerita anak bapak, 'hello mr salleh' :) heheheh ceti tu punya dialog

neezareef said...

menarik ke tak kty..3 star je kty bg tu

POSH76 said...

ari tu cam nak tngk my spy tp cam tak bess ajer...tak tau nak tngk citer apa la ni.....nanti kalu sis tngk citer bess kasik review yer..i caya kat blogger jer hehe

atty's said...

neezareef..citer dia okeh ar..tp takleh kasi penuh..

posh ..boleh lah..byk gak joke..leh buat kty ketawa.

hans..nanti kty dtg blog hans.

adenium said...

nak gi tgk myspy... tapi bila ntah.. :-(

Nurhayati said...

blom tgk lagi.. cam menarik! =)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

nak tgkkKKKkkkk..tapi x de sape nak jg aDam.

huk..huk..huk..

CuTeMiUt78 said...

kelakor erk.. citer ni.. emmmm cam best je

Kaseh said...

haha kaseh tgk da kak.. bawak budak2 ..sebab da takde citer lain nak tgk... kira notbad gak la citer ni.. ala bodo2 lawak sikit.. ehehe
abang salleh nampak ensem mmg takleh lupa la kak keta tu cakap..hahah