Dec 30, 2009

Minyak Power Rangers



Masa aku naik teksi van tu ..driver teksi tu cakap ngn aku ..kalo ke Langkawi ..wajib beli minyak power rangers..aku blur gak ..

sekali bila aku kenal kakak2 tu ..baru lah aku tau .apa bendanya minyak Power Rangers tu..
rupanya Minyak Belacak..huahuahua
Minyak Belacak ..yang juga dikenali sebagai
minyak Power Rangers..

Apa kegunaan ubat nie..
sapa yang beli tau lah khasiatnya ..
baik untuk hubungan suami isteri..

jadi lenkali .sapa pegi Langkawi ..
jangan lupa lah ye
beli minyak power rangers nie ..
tapi aku idak beli pun ..hehehhee..

38 comments:

Dee said...

kty..sapu kat ner tu? hahaha..leh ar aku laki bini jd power rangers nanti..cik abe aku x beli ar kty..dia beli minyak gamat je..hahaha..

atty's said...

dee ~ wakakakkaa..hehhe.sapa beli minyak tu ..ade dia kasi direction nak buek lagu mana..ekekeke..den tak beli ar..

Nana said...

wah ni yg saya suka ni hik3

a-as said...

laa ingat kan minyak gamat sebab tu pun minyak wajib beli kalau ke langkawi kan. Eh kita tak tahu plak pasal minyak power ranger ni (so blur)..

atty's said...

nana ~ len kali leh beli

a-as ~ kty pun tak tau benornya..ekekke

Ms.Lilies said...

uish...acana nak guna tu agaknya ye hihihi

yatie said...

hehehe minyak power ranger.. awat hari tuh saya pi takde org citer pun....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ade y jadik power rangers ble pkai minyak ni..

Softtouch [Hanim] said...

power rangers?gerenti power gler minyak tu kak ty..mcm mana pakainya?he he he

momguess said...

boleh buat hantaran kat p tam nie
hahahah

atty's said...

lilies & hanim ~ ade dia ajo ..

yatie ~ kty pun org kasi tau...malu2 i luv u..gitu..

N ~ hehhe ..sapa pakai mesti power

malina ~ ko beli sedozen .buat stok..

zura@iwan said...

x tau la plak minyak belacak tuh..hikss..

atty's said...

zura ~ lepas ni dah tau dah..hhiih

bintangku said...

owh... nie rupernye minyak power rangers.. tak tau pun. Nie pes taim dengo.

atty's said...

bintangku ~ kty pun baru gak lah tau nya .hehhehe

CuTeMiUt78 said...

aahhhaakksss... nak pakai camne tu kty... wah.. sapa yg pakai pasti jd power rangers gitu..

atty's said...

rina ~ hehehe..ehhem..

[-suziey-] said...

hehehe baik utk hubungan suami isteri..harusla beli:p

atty's said...

kalo jumpa jgn tak beli suzeiy

Me, Mrs Taj said...

lawak oh lawak..akak dah try lom? hehehe

~~ciklinn~~ said...

wahhhh kalu linn beli mau kuar sorag lagi kak hujung tahun depan..wakakkak

atty's said...

mrs taj ~ den tak kuasa nak terainya ..ekekkeke ..bior along beli sendiri..ekekkee .

Eyriqazz said...

Hahaha,minyak Power rangers lagi..Aku suka madu kelulut,bagus utk kesihatan,tapi dah beberapa kim kat kawan pi Langkawi,asyik out of stock saje..

Great Teacher Onizuka

nURmALa mAZLan said...

wakkkkkkkk
apasal kita gi langkawi aritu kita x beli arR?? hehehe~

atty's said...

eyriqazz~ lor ..kty baru tau nie .kena uar2kan nie..ekekek

mala ..nextime beli tau ..ekekek

POSH76 said...

baru taw first time dgr...ni mmg wajib belikan...hehe

CINTAMANISZ Lite said...

tu ler kty..sy pun baru thn lepas gi langkawi tau pasal myk ni myk power, huhu.
Gi tu ramai2...bila dgr ada member yg beli..ramai2 gelakkan dia, huhu.

*ayu the sun* said...

minyak belacak? apa tu kak ty? belacak tu apa? ayu first time dengar ni..

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

atty's said...

posh ~ kty tak beli pun

alona ~ itu ar..yg mana beli ..semua kena gelak kena perli

ayu ~ ekekeke ..minyak utk power..

rasp said...

i nak jadik pink power rangers lah...
hahahahha...
ingatkan minyak gamat! bikin gamat adalah hehehehehe

UnGu VioLet said...

wah.. power nama minyak tue..

kak ina kl said...

salam atty's..wah gi langkawi jugak ek...berapa banyak borong itu minyak belacak..masa akak kat sana tak pulak adik ipar promote...
ada beli lebih ker???juallah..kah..kah..kah..untuk apa beli ek..anak dah berderet..cukuplah tu..kang takut menambahlah pulak.

Ena Qalinsya said...

haaaa atty..bek ko ngaku..ko belikan?!! bek ngaku ty? ekekekeke.. pssstttt nnt pos aku sbotol ek muahahaha

ikiqzana said...

bagus ni sis.. nama ubat ni. hehehe.
mesti power bila pki.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

orang belum kahwin tak leh guna ek kak minyak power rangers nih? ekekekeke =D

neezareef said...

la ye ke...igt myk ape la

Liza said...

minyak ben10 ada tak??? hihihi!!!

atty's said...

rasp ~ itu le ..mula ingat minyak gamat gak

mar ~ ekekeke

kak ina ~ aty tak beli pun

ena ~ sumpah tak beli langsung..

zana ~ ekekke ..takut ooo ..terlebih power lak

nuar ~ haipp..org bujang..jgn cuba kot..

neeza ~ tu le minyak nya

liza ~ ekekeke ..tak lama lagi ade tu minyak ben10