Dec 22, 2009

Majlis Hari Jadi Adik & Akak yang simple





Malam tadi ..kitaorg celebrate
besday akak ngn adik .hanya family je..
oleh sebab besday akak ngn adik ..
jatuh selang sehari je..
adik pada 21 december
dan akak lak pada 22 december ..
jadik setiap tahun .kami buat sekali arung..
buat secara kecil-kecilan saje...
aku masak makanan kegemaran adik ..spagethi..
lepas tu beli satay utk akak..
kek tu pada mulanya dia org berdua taknak ..
tapi beli je lah kek kecik .....
sempena besday anak2 mama berdua nie
mama doakan yang terbaik utk kalian ..
jadiklah seorang insan yg berguna ..kepada ibubapa ..dan negara,..

p/s: adik nie senarnya tak kasi sangat muka dia interprame..dlm blog aku ..nie..
marah dia nanti ..sebab tu jarang story pasai dia..

38 comments:

POSH76 said...

celebrate dgn family is the best moment...naper tak nak enterprem....muka hensem cam gini hehe

Umi_Aliesha said...

hepi besday for both of you...semoga menjadi anak2 yg soleh/solehah...bila tgk gini cam x caya ja ini anak2 kty..mcm adik2 kty ja...mama vogue gitu...

ratna said...

walaupun kecil2an..mesti diaorang happy kannn..

atty's said...

posh ~ dia marah .nanti

umi ~ tq..tu ar ..umi besau2 dah memasing

momguess said...

aiman pon sama xsuka inteprme
hpy bdy adik n akak
moga jadik ank yg sentiasa igat pd ibubapa

Dee said...

dekat2 besday leh celebrate sama..cam dee ngan husbandlah..sedapnya food tu..

Softtouch [Hanim] said...

ok lah tu kak ty celebrate gitu...janji bersama ngan family kan...hepy birthday skali lg...

sweetfiza said...

hepi besday to akak & adik...
ptt le jrang k.ty citer pasal adik ye ...

ilLa said...

hepi besday...
semuga jadik ank yg taat pd ibu * ayh...amin...

eya said...

epi besday to kakak n adik..
semoga hidup kalian sentiase bahagia.

rasp said...

spend bufday dgn family is the best! nak nak kalo ada homecook food :)

CINTAMANISZ Lite said...

hepi besday adik dan kakak...

hmm...dah besar2 anak kty ye...kty nya nampak muda lagi. Mak kty pun nampak mudaaa lagi..apa rahsia??? hehe..

lily lotus said...

happy birthday untuk mereka! bestnya selang sehari jer...

Yan said...

hepi bday tuk adik n akak jugak...
tahun depan sambut ngan kite sekali ekk... kite 20hb...hehehe..

kesahnye... adik tu nak low profile yer

neezareef said...

SODAP2...spageti tu..

sok fir dah baya adik pn kot2 dia dah malu nk enterprem blog mama dah..

[-suziey-] said...

even simple but nice..

ooo pemalu rupenya adik ni ye..hehe

CT NORAMIZA said...

mmm sedapnya nampak sate tu, nak sket kak :)

*ayu the sun* said...

happy belated to both of them.. bday my mom 20th.. tahun depan celebrate bertiga lah.. mau? ahhahaaa

syanis said...

uits.... dap sate... sate kajang ker kak ty... simpler pun x pa... janji celebrate kan

atty's said...

ain ~ kan sate kajang tu .satay anugerah ..lagi sedap dr samuri nya

ayu ~ leh je..ekekeke

ct ~ mmg nampak sedap pun

suziey ~ dia tu pemalu kucing..

za ~ aah kan .kalo fir dah tak mau interprame nanti kena tuko nama link .atty je..

atty's said...

ratna ~ bila anak2 dah besau ..nie .diaorg kan nak celebrate sgt pun .lebih pd suh belikan diah je..

malina ~ tu ar kan .bila anak2 dah besau lagi laki2..

dee ~ tu ar leh sekali kan

nim ~ hehehe .tu ar kan janji happy ..

mamaadam said...

cewah fir enterprem kat tengah2 tu hehe

Nana said...

saya nampak spageti di sana..ish..dari last week nk msk xmasak2 hehe..sodapnye

honeylanz said...

sedapp satay ayam... bila last ye mkn satay?... ms raya pose kut... xpe cake kecik pun, janji ada. sbb cake sinonim dgn birthday kan...

Cikgu Ayu said...

hepi besday ;)..

Mommy Lily said...

happy birthday to adik n akak. senang ye birthday dekat2. dah besar2 dah deorang kan..suka hati mak dia tengok =)

ct rahani said...

hepi besday utk adik n akak.. :p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

so sweeettttt...celeb wit family..epy bday to both of u...

Liza said...

dah besar2 anak atty, mak nyer still maintain vogue!

~Eila @ Along~ said...

eppi bezday akak dan adik..wahh akak dah makin sweet..dah besar anak dara kakty..moga panjang umo, murah rezki dan berjaya dalam pelajaran...kakty mesti bangga..anak membesar depan mata...

Duke Luce Dell'amore said...

bleh plak dowg xnk kek?
pelik..kikiki..

nza said...

wah, pndai la atty wat family planning ni...lahirkn adik n kakak selang sehari je date mrk tu...
Ok, hepi besdy utk adik n kakak...moga brjaya dunia akhirat...

Ernie said...

happy birthday akak & adik
moga menjadi anak yang soleh

Mama_Aqish said...

happy belated birthday...hu...hu....walaupun dengan family tapi meriah gitu...

Redbloodsnow said...

lawa nah anak bujang n anak dara akak neh weh. jeles nengok...hikss :P

Ena Qalinsya said...

pndainye ko bajet ty..pesal ko tak letak fir 23hb plak? muahahahaha

CuTeMiUt78 said...

okey la tu kan.. best tau celebrate ngan family je..

Mrs Taj said...

happy birthday akak...

dah besar anak dara kak ty ni ye?..tak lama lagi ehem ehem la pulak..