Dec 16, 2009

HOMEMADE STEAMY CAKES

Sapa-sapa pencinta kek coklat..
leh terai kek nie..memang berbaloi-baloi..
dan tak rugi kalo beli ..aku yg terai sekali
asik nak lagi..dan lagi ..memang sangat sedap ..
mana nak dpt..leh klik gambar kat bawah nie ..





Penghantaran sekitar KL PERCUMA! Untuk tempahan lebih 30/bekas

Menerima tempahan untuk cenderahati, majlis-majlis keraian, pakej sumbangan ikhlas ke rumah-rumah kebajikan seperti anak-anak yatim dan orang-orang tua

RUNDINGAN / TEMPAHAN SENTIASA DIBUKA

Untuk Tempahan / Pertanyaan:

013- 3333665 Pn.Reema / 013-3636665 En.Nan

Faks: 03-42566091

Email: ryema_oth@yahoo.com

STICKY MODE FOR 24HRS..

please scroll down for new entry.

28 comments:

Ena Qalinsya said...

murah ke atty?
letakla reganye skali pastu kalo pos kat kuantan, bape charge?
tak cair ke huhuhu

Ms.Lilies said...

haihh tgk kek ni sedapnyala hai...

~~ciklinn~~ said...

adoii kak yattt sedapnyerrr tgok kek cokelat.... linn pjg mengandung ni langsung takleh bau telorrr makanya dah 6 bulanlah tak buat kek2 nie.... hehehehe

linn dah masukkk huhuhuh leleh2 ayaq liuqq rasa nak toraiii

Kaseh said...

kak..mmg sdp ker? betul ni tak tipu? hehe..ermm macam menarik je rupa dia..

fazemy said...

Slurpppppp...nyum nyum..

Liza said...

takde link ke kalau nak tau full info

mEiZ SHA said...

enaknyer kak...
nak dikit ...:)

dikit aje...;p

neezareef said...

mak aih...pasni nk rasa kty wat lak

POSH76 said...

wow shedap nyer kek ni nanti leh ler tempah ...

atty's said...

liza ~ klik kt gambar yg 1st sekali tu liza..

mamaadam said...

wah menarik je kak...kat melaka tak dapek la ye

Nana said...

wah sedap nye! bole amik no tipon ni kot2 nant nk oder

Vee Violet said...

Salam kenal... =)
Sedapnye... terus berdondang sayang perut ee tgk cake tue...
=0

atty's said...

vee ~ salam kenal vee..kalo berminat leh contact terus ye..tq

sWeEtDaRLinG said...

nak ajak pi cold storang beli henpon samsung :)

atty's said...

sweetdarling ~ leh banjer kty hp nie..hp ku rosak ..huhuhh

IEYNA said...

murah tak harga kek ni kak aty..
ermmm leh wat tempahan time majlis kawin nnti ni...hihihi

mcm sodap je muffin coklat tu...nyum nyum...

ikiqzana said...

nyummm.. sedap nyer sis.. bole gak nak order ni..

Mak Su said...

wow! terpikat!

atty's said...

uols ~ order jgn tak order..hheehhe

LotsOfLove-Pearls said...

Kek Coklat..
Nyummy..
Nyummy..

ije said...

aaaaa.. kek coklat..

Hotmama said...

sedap nyerr.....nanti kita nak try tempah lah

Eazy Izzuddin said...

whoa...
cupcake
brape ek?

CuTeMiUt78 said...

kty, cuba kty pos skit kat kita.. nanti blh order byk2..

Emy Omar said...

salam..
Nampak menarik dan sedap kek tu..

CaMaRPuTiH said...

terliur tengok... favourite tuh...

insyaallah leh try next time.

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室