Dec 24, 2009

Cable Car


View sekitar Cable Car...
seperti bese..aku jalan2 tak snap sgt gambar..
lagi gambar aku .malu nak suh org senap kan ..
aku kan pegi sana lone ranger je..huhuuh..
ngn takde baget..nya ..ye lah..aku ke Langkawi bukan dirancang..
kiranya berita terkejut gitu..2 hari sebelom nak pergi baru aku tau .

jadiknya aku naik lah Cable Car ngn orang2 yang semuanya
aku tak kenal ..REDAH jer lah ..
tapi dari situ ..aku mula lah ade geng..
untuk bersuka2 di Langkawi..kiranya orang2 yg 1st time aku jumpa
dalam idup aku dan ngam kepala nya ngn aku .
walupun pangkat kakak2 & makcik2 dari aku ..tapi diaorg rowk.
dari kolumpu gak ..

masa aku naik cable car nie ...tertiba
cable car terbenti tengah jalan dalam 1 minit lebih gak lah tergantung..jer.
huhuhuh..kakak2..yg sama ngn aku kat situ ..adalah tersangat takut dan pucatnya .






muka ..aku ..langsung tak letak bedak ..hehehe..
ingat ..kalo ade orang jumpa..takde lah yang kenal aku ..
sekali .rupanya last day ..ade gak yang jumpa aku ..
kalo jumpa dari awal kan besh ..nanti aku cilok gambar ..dari ..blogger yang cantikmanis..kecil molek..tuh...sapa...lah tu ye..



Nasib aku ade rezeki nak naik cable car masa trip aku ke Langkawi ..
masa aku sampai ujan gerimis ..
udah ..,risau gak ..kalo tak dpt nak naik .
tapi alhamdullilah dah memang rezeki aku aritu..turun je dari cablecar..ujan turun selebat2nya ..
ingat nak makan laksa bawah pokok..sambil melihat pemandangan pantai ..kensel..


41 comments:

zino said...

best nya naik cable car.... sayuppp pemandangan..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sape agknyaa k.ty jmpe ni...miera kerr..??

bintangku said...

tempatnya cam best lar.... tapi bila tgk cable car tu, otomatik rasa gayat lak..

kojah said...

wahhh, g berjalan kak

Dee said...

kakty..masa aku gi honeymoon pelantar tu x siap lg..skrg dh siapkan..bilalah aku nk gi lagi ni..

Mama_Aqish said...

wah bestnyer naik cabel car....cantik pemandangan...hu...hu......mesti best kenangan kat sana ek

honeylanz said...

siap jumpa blogger gitu...mmg femes kak atty nih ;)

CT NORAMIZA said...

hehehe bestnya ada org kenal akak, kira glemer gitu :)

MaizaC'Joe said...

hi sis aty..

hee.. maiza prnah pindah kt langkawi. klu mkn angin kt sana best.. tp klu menetap di sana.. adoi.. hee.. slalu gak p lgkawi urusan krj.. lama tak naik cable car..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...naik dah sekali...gayatttttt...

Nana said...

wah beznye ish xsaba nk g langkawi bila la bole g ni

nURmALa mAZLan said...

wwuuaaaa!!1
kty...rindu nyer kita kat sini..
aritu kita gi honeymoon kat sini la

momguess said...

ko tau
p tam cuak gile naik cable car nie
den pon xtau bf den tu lelaki tulen ke aper
auwwwww
lalallaa

atty's said...

mala ~ nanti g lagi tau ..

nana ~ kty pun tah bila lah nak sampai lagi

alimaz ~ kty suka naik cable car ..

maiza ~ owh dulu penah duk sana eh ..

alona ~ glemer mende nya hhehehe

[-suziey-] said...

syioknye g langkawi..tringt kenangan lama..hehe

neezareef said...

gamble la kty leh gang ngn makcik2..seb sekepala gak..

Framestone said...

thank coz sudi mengundi di blog saya...

ops mati2 ingtkan itu gambar jambatan gantung yg runtuh di kampar hari itew

BroFramestone Blog

Iera said...

best nyer naik kreta kabel..
iera pi hr tu x sempat la nk naik..
hishh..hishh..

niza said...

kak....ko ader kak dlm cable car masa dia terbenti tuh...hahahaa...sy masa tuh baru pas gi jambatan gantung...skali nmpk cable car terbenti...ku intai jek tgk org....hehehe...

Nazz@Purple said...

Penah..penah..nazz penah naik cable car nie..best..tah bila boleh gi lagi..

POSH76 said...

bestnyer ni yg buat mau pigi ni...hehe

*ayu the sun* said...

akak jumpa syahira ek?
huhuhuhuhu

★Dakjaat™ ☆ said...

heheheehehe! langkawi .. sejuk atas tu .. hati2 lalu jambatan .. tamau runtuh2.. :p

~~ciklinn~~ said...

salam kak yatt.... wah jauhhnyerrrr berjalan... linn lk tak kesampaiann nak gi langkawi hujungg tahun nie.. huhuuhhuh

best kan naik kabel car tu... linn pun dulu masa naikk terketaq2 kaki... hahah

rasp said...

sapa yg gayat mmg tak leh naik cable car nie sis kan...
ala sis tak pakai bedak, muka tetap cun ....

CINTAMANISZ Lite said...

kty gi ngan sape ni? sampai tak kenal lak dorang2 tu?? hmm??

Tp..rezeki ye..tak pasal2 je sampai langkawi tanpa dirancang. seronok tul!!

atty's said...

alona ~ kty lone ranger.

lily lotus said...

scarynya kalau naik siap ada petir kilat bagaikan...

Redbloodsnow said...

klo zie naik kabel car tuh ker..kompom gayat aku akak oiii


:P

atie said...

Besh atty pergi Langkawi.....

Mak Su said...

cablecar? uuiikks, saspennyer. gayat

sI tEDI said...

pernah naik masa ke langkawi..

aku gayat sket.. ekekekekke

sonata anak kancil said...

1st time naik cable car...Tuhan aje yang tahu - gayat - kecuk perut dibuatnya ....bila selamat turun - ahhh lega!

Liza said...

respek ler atty, liza mmg penakut, tak branie...

Ena Qalinsya said...

waaa brani giler ko nek..kalo aku idak le.. jd patung r aku dok ctu..gayat!!!!

Ietams said...

stuck tetibe, memang cuak tu kak ty!! huhuhu.. takutt,
dah le tinggi & jauh perjalanannye

fazemy said...

Time nak turun cable car tu cuak tak Kak Atty? hehehe

atty's said...

fazemy ~ tak cuak ..besh ..heehhe..kty mmg suka benda2 cenggini

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. sapa la blogger tu ya.. kty kan memang fames..ramai yg kenal.. ahhaakkss..
best tgk naik cable car tu..

Mrs Taj said...

syoknya jejalan langkawi..

ikiqzana said...

best naik cable car kt gunung mat cincang ni sis..

kenangan masa g sana..