Dec 26, 2009

Bukit Bintang Jumpa Silver Man

Hari ni aku Jalan2 Di Bukit Bintang Walk ..
sekali terjumpa Silver Man..
Gold Man takde lak time tu ..
Kalo nak suh SilverMan posink kena bayau rm2..kalo nak senap gambar ngn dia kena bayar rm3
Gambar nie aku cilok..jew..tak suh SilverMan Posink pun..jadi takde apa bayaran pun dikenakan ..
teringat lak ..minggu lepas ari jumaat aku berada di Langkawi..alangkah beshnya..bila lah nak pegi lagi..

22 comments:

Ena Qalinsya said...

ooooo goldman aku tgk dlm AC?..selain gold n silver, gangsa takde ke huhuhuhu

Liza said...

kat majapah 3 pun ada kluar hari tu, tapi pasal goldman...nak gi lah bawak the kids

Nazz@Purple said...

Silver man tu dok atas kerusi plastik je ek..tak le cool sgt..

IEYNA said...

a ah arrr..krusi biase je...xbest langsung....hihihi

Softtouch [Hanim] said...

hari tu gold man ade masuk majalah 3..sy xpernah bertemu lag ngan dia....

CuTeMiUt78 said...

aahhaakkss.. pandai gak sekarang ni diaorg nak buat duit kan..

ije said...

rezeki di mana2. ehe

kreatif.

farish H said...

gle silver kan hehe

joegrimjow said...

cppc : nak bercuti sampai 3 hb ni. thx ya, slamat tahun baru in advandce =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mcm2 cara org buat duit

sueanne said...

cam menakutkan je kty..nak bergambar ngn org tue..huhu..

Syima Syaz said...

aiii mcm tu ek.mencari duit...

Diarihatiku1976 said...

dulu tk tau kewujudan they all ni..
tapi bila tgk AC ? terus tahu.. hihih

Diarihatiku1976 said...

dulu tk tau kewujudan they all ni..
tapi bila tgk AC ? terus tahu.. hihih

POSH76 said...

silver man pun ada ingat goldman ajer hehe

DYLA said...

amboi, silver man tu cas plak gmbr nak posing??

terer la akak leh curik gmbr dia. hehe..

sonata anak kancil said...

tak cair ke kena cahaya matahari?

*ayu the sun* said...

kalau ayu jadi akak pun.. ayu akan snap secara 'blogger style'..
(gambar cilok ler tuh)
maukakakaa..

bagos kak! bagos!

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

rasp said...

blogger slalu camtu lah...
style paparazzi gitu..
snap cilok2...
caya lah sis...
tapikan tgk itu org cam geli geleman pun ada :D

[-suziey-] said...

camtu pn bole buat duit ke//hmmmm

ikiqzana said...

hehehe.. kelakar la sis.. bole cilok2 plak gmbr silver man ni..

setakat ni g bkt bintang x pernah jmpe lg..

neezareef said...

hahaha pndai kty cilok..