Nov 17, 2009

MINI KONVO TABIKA KEMAS FASA 1 2009 B.B.BANGI

acara membaca buku cerita

koir lagu warisan


Amir pelajar terbaik Tabika Kemas Fasa 1.. di mana 3 kali berturut2 mewakili sekolah dalam pertandingan mewarna.. dia menjadi johan.


Tamat Pengajian.Semua pelajar yang berumur 6 tahun di Tabika Kemas Fasa 1 B.B.Bangi
akhir telah tamat pengajian masing2 pada majlis konvokesyen yang berlangsung pada Hari Ahad lepas pada pukul 8.30 malam .

Sijil-sijil telah disampaikan oleh En.Zainurin selaku Pengerusi Tadika Kemas Bandar Baru Bangi.Macam2 acara diadakan pada malam itu ..ade nasyid, koir dan membaca buku cerita.
Firdaus masuk acara koir dan membaca buku cerita.

Bermula semalam murid-murid yang berumur 5 tahun ..telah tamat pengajian utk sessi 2009..tapi budak2 yang berumur 6 tahun kembali ke sekolah bermula hari ini ..dan akan hanya bercuti seminggu je...mulai minggu depan.

Mereka akan kembali bersekolah pada 1 December, dimana akan diadakan kelas tambahan selama 3 hari seminggu , semoga mendapat sepenuh kerjasama daripada ibubapa.

Terima kasih kepada Cikgu Zaiton ..yang bersusah payah mendidik ..Firdaus dan rakan2..
sabar melayan kerenah nakal budak2..terimakasih tidak terhingga saya ucapkan utk cikgu .

26 comments:

CT NORAMIZA said...

hehehe comel je budak2 'berkonvo'.

mEiZ SHA said...

hehehhe
selamat melangkah ke alam persekolahan fir...;D

ratna said...

hm.. saya suka kalau time2 cam gini..

neezareef said...

tema kaseh cikguu..

taun dpn dah dajah 1...tahniah fir

cHeRyNa PiReS said...

baju purple...segaknya dia:)
tahniah fir!:)

Dee said...

kelas tambahan? bagusnya cikgu2 kt kemas ni..rajin..harap dpt kerjasama dr semua ibu bapalah kan kty..

NURUL said...

teringat zaman sekolah tadika dulu :)

Ena Qalinsya said...

cukup jeles ngan fir sbb skolah Kakak bukan aje takde sukan tapi konvo pun takde... bayo mahal2..kodokuitnye taska huh!

Nurhayati said...

comelnye tgk barisan koir tu..

rasp said...

kecik2 dah merasa 'konvo'kan hehehehe cute!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

koir warisan semuanya comel2 belaka kak...hihihi...mcm masuk jawi pun yer jugak =D

Umi Rose said...

wah baguslah tabika tu...siap ada buat kelas tambahan lagi...kat tadika Mia pun ada tapi bayarannya sekali ganda dgn monthly yg kami byr sekarang...mcm mahal sgt pulak

Hezesuze said...

wow! anak ze pn baru lepas konvo kty..siap ada wat persembahan lagik....huhuhu

LotsOfLove-Pearls said...

Tahniah kepada mereka..

sweet :)

POSH76 said...

graduation day...hensem firdaus ni...hehe

wantie said...

berdebar-debar bila citer ttg tabika ni. bukannya apa, next year Amirul dah start masuk tadika. So macam mana riaksi dia ek..

Macam mana ler experience anak masuk sekolah ni. sonot ada, bimbang pun ada gak.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comelnyerrr mereka....

nza said...

mmg ensom2 la budk2 kalu wat prsembahan.....wat salah pn org ketawa sbb budk2 kecik mcm comel2 sume...

Ruziawati Bukhari said...

kak atty .. hi.. apa kabar? mmg sronok tgk convo anak2 ni.. semuanya comel2!!

tq sudi lawat blog dan fb t.. t dh makin sihat ni.. badan letih agaknya.. hee..

u take care kak.. muah!!

IEYNA said...

alahaiiii comey nye fir......

kak aty banner baru ek... :)

[-suziey-] said...

waaa fir dh konvo..heeh..comel jek

Pocket said...

kenapakah cikgu dibiarkan membongkok utk kasi hadiah:)
bagi la student nyer naik pentas sikit!! :)

tp pentas lagi kan, budget tu budget tuuu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

baguslah tadika kemas ni, siap ader kelas lagi cuti-cuti sekolah

adenium said...

wahhh... fir dah nak masuk skolah.... shopping brg skolah plak lepas nih erk kakty..hehe

CuTeMiUt78 said...

kejap je fir dah nak masuk darjah 1 kan kty

Softtouch [Hanim] said...

cutenya tgk2 budak2 berkonvo...comel