Nov 20, 2009

Cinta Balqis- tak pasal2 jew..aku layan ..

Senarnya ..aku ni bukan lah pecinta..cerita drama nie..
aku tak suka nak follow..sgt..lepas manjalara..(Nurkasih aku tak layan ..sbb dah tau ending dia..malas nak layan)

rasa nya deman cinta balqis lak..
udah..kalo tak tgk tak senang duduk ..

nak kata besh sgt idak ler.. tapi ade aura..citer ni kot.
lagi ngn pelakonnya zamarul hisham (tak minat pun, dia senior aku ..)
tapi suka tgk dia berlakon..

udah skrg..ari2 kemaruk layan cinta balqis nie.
tepat kol 6.30 ..tercongok .depan tv sambil menikmati dinner..
aku siap masak ..dlm pukul 6.15 ye..
jadi anak2 ngn aku .sambil makan sambil layan citer ni .asyik..jew..

45 comments:

ilLa said...

sama la ngn sye kak...dah terlayan lak cite cinta balqis tu..huhuhuhuh...blk kojer je msti nk duk dpn tv tu...hahahhaha

butik sns anggun said...

jgn kata akk,
wanie ngn mama pun layan cinta balQis nie tau,
hik hik hik..

mmg best wooooo,
sedeyyyy

Dee said...

tgk gak..tp pelakon utama nyanyi lagu tema apsal x sedap eh kty..kahkahkah..

Eye_nee said...

Tak dapat nak tgk...sampai kat umah dari opis dah pukul 6.15 berkejar nak masak pulak...ish..ish..ish...

CuTeMiUt78 said...

eemmmm tgk gak.. tapi sempat tgk 1/2 jam je.. sebab smpi umah pun dah kul 7 gitu..

honeylanz said...

cepatnye akak masak. has kol 7++ br siap. mn x nye sampai rmh, landing ats sofa jap ..ehehehhe

Hezesuze said...

ze kadang2 je layan kty....hehe

yatie said...

saya takut nak tgk citer tu takut tak leh miss... cukuplah ngan nur kasiih

ibu_umairah said...

alamak tak tengok la kak!!!!

*ayu the sun* said...

sebijik macam ibuku kak.. terpengaruh habess..

naz ilyn said...

salam... best gak cite ni mula-mula tengok macam malas nak layan tp yang paling best sekali dia berlakon kat kebun sawit dekat dengan rumah mak mertua sy...

Maswani said...

saya pn layan gak drama tu..best gak..tiap ptg mesti duk dpn tv..hehe

Yanie said...

sme lh kte k.ty...ayah saye pn join tgk gk tau...he3

neezareef said...

aku nk tujukan lagu.. "Tuuhannku..titiskan lah rahmatmu yang teragung menerangi kalbuku.."
ihiks.. :D..

CT NORAMIZA said...

kak, bila dah layan tu mmg x blh nak tinggal kan, nasib baik saya x terjebak :) hehehe

mamaadam said...

Ha same la tu kak..kitorang sefamily pun dinner depan cinta balqis..okela citer ni boleh layan

grow2g3th3r said...

kak ty... memang best jugak citer balqis ni... tapi dla nie, kadang2 jer tengok.. sebab kadang2 terbalik lewat...

yang pasti.. dla suker tengok citer : Nenek Kebaya.. heheheh...

atty's said...

za ~ ko sajew jew kan ..wahahhahaha ..

syanis said...

klu sempat sy tgk... sebab kebiasaan nyer 6.30 br smpe umah... kekadang lmabt

Redbloodsnow said...

zie lgiiii lak x sempat nk layan citer pape. cume drama CSI jek yg zie x miss tgk. sbb ade marathon CSI time ari ahad...hikss :P

☆ lieya latif ☆ said...

KAK, ye ke zamarul hisyam tu senior ko kak...wah gituuuu ...hihihihi

lieya tak suke citer ni, tapi layan bini die punye drama ..nenek kebaya tu...best gak

bintangku said...

blom mula lagik tgk citer nie. Kang dah mula tgk, susah lak dah appoitment kol 6.30. Time2 tu tgh settlekan keje2 kat umah.

Ernie said...

kak, tu sebab saya malas nak layan-cite-cite yang bersiri ni...
memang tak jadi kerje sebab nak ngadap je.

wantie said...

tengok gitu gitu jer.. Sebab Amirul sebok nak tengok kartun channel 611 tu. selalunya dia yang konker TV...

Tapi Nur kasih mau plak Amirul layan... tu yg best.

Mrs Taj said...

skang ni tgh ada aksi sadis..mmg tangkap leleh punya la..

suka lagu dia..mendayu2..

atty's said...

lieya ~ aah satu sekolah ngn kty tuh ..anak eh sebaya adik ..

Aspalela said...

huhuhuhu....sama lah kita kak Ty...berebut2 nak tgk Balqis. makin tambah kesian pulak dr ke hari tgk cerita tuh...kesian pd mak Wok...

kak,
Mak Cah tu belakon konon nak ikut memek muka mcm Shila rusly dlm Manjalara kan..tp tak menjadi... dia sorang je la pelakon yg saya kureng gemor dlm citer nih..nmpk benau di buat2...ngada ngadanya!

sweetfiza said...

kekadang terlayan gak citer ni ...
klu time smpt je la ...

hu hu hu...

CaMaRPuTiH said...

cptnyer smp umah siap leh msk lg tu. kita time tu baru jek buka pintu umah mak nak amik anak x pn dlm kete lrt lg. huh penat!!!!

nza said...

mmg best gak crite tu..mmg kalu skali lyn kena terus lyn je le...

lily lotus said...

ni mesti balik kerja terkocoh2..hihihi

LotsOfLove-Pearls said...

LOL pown suka Manjalara.
I Likee Abby Abadi..
selepas tu tak layan lagi dah coz TV xder..
hehe..

MaizaC'Joe said...

salam..

manja lara.. uis best tue.. cinta balqis.. mula2 tue cm tak layan ja.. tak di sengajakan layan plak.. smpai ja dr ofis.. cepat2 siap sedia depan tv... kikiki.. nur kasih uiss.. best la.. layan ja...

-maiza-

CINTAMANISZ Lite said...

waa...terer ler kty leh tau dh ending citer nur kasih tu ek..? apa ending dia? citer je...sebab sy bkn tgk pun citer tu...hehe..

cinta balqis pulak?? hmmm..takpe..sekurang2nya..anak2 dh tau jam 6.15 petang...makanan dah ready!!!

fazemy said...

Saya pun terlayan cinta balqis ni..bila dah terlayan kenalah laju2 balik rumah isnin hgga khamis tu. haha

Faizah_Haris said...

rajinnnnyerr melayannn ceta tu.....faizah malasss...kang tak berasap dapo...ekekekek

rasp said...

ala i nie mmg tak sempat nak sampai umah time2 tu...
sbb tu tak terlayan crite2 drama nie huhuhuhuhu

momguess said...

aku ader gak tgk
tapi time aku tgk tu
mmg xberasap lah dapur
hahaha

Luna said...

lagu tema nya pitching lari..hehe

sy kdg2 tengok ..tp nenek kebaya lagi ok kot

Sitisifir10 said...

Kawan2, sy perlukan pendapat.Saya ada dpt lappy dgn harga RM 350. Masih elok cuma bateri kong.Jd ia b'gantung dgn elektrik.Satu lg RM1100 msh ada warranty sampai April, mana nk pilih?

cHeRyNa PiReS said...

harap sha takyah tgk cerita pape lagi. kang kalau tgk, nanti jadi wajib. oooohh...tak boleh..tak boleh...

zh-ena said...

ena tak tgk pun sbb bz layan umairah

sueanne said...

nama sedap2x ezany, tukar kepada imran lak..huhuh..

hamidah whb tue jahat la kty..benci lak tgk muka die..

sorry kty..teremo kt sini lak..heheh

joegrimjow said...

mana la nak cari cite2 ni semya kat cni
ishh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon layan citer tu pas balek keje..