Nov 7, 2009

Bzios..sampai nak jumpa laki pun nan ado masa

Aku ngn along..kalo time kami kerja..
senin - jumaat..memang kami sangat bz.
lelagi kalo along keje malam ..

nan ado masa nak berborak..
along balik ..aku tido ..aku tido along balik
tapi kalo mata takleh tutup...aku tunggu along balik keroje..
lepas tu kuar dating..makan2..

ari ni sabtu ..along bulan nov cuti sabtu keroje ahad
jadinya pepagi lepas subuh dah kejut dia.
tak kira ar..walupun malam tadi aku tido kol 3 pagi .
along tah kol brp ..namun kami tetap bangun awal ..dah bese..

jalan -jalan pergi cari sarapan ..hanya kami berdua..
baru lah leh citer apa aktibiti aku 5 ari..utk minggu ni..begitu jugak dia..

jadiklah ..dari takde langsung
...bila ade masa gunakan sepenuhnya ..
sonoknya cuti ..bahagia je rasanya ..

19 comments:

cheqna said...

kak..

amboi..lomentik gitu..ekekeke

betul kak

kena hargai masa, ruang serta peluang yang ada bersama suami tercinta..

akak..saya link akak tau..

http://inacheqna.blogspot.com

thanks kak

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ya allah kak ty
mcm tu sekali busy kak ty ngan abg...hu hu hu...
insaf zana

yelah...hubby zana tu jenis kalau ada projek...mmmg busy x lekat kat rumah ler....pagi keluar, malam baru balik....kekdg sentap gark...tp bila tahu kak ty lagi ler mcm nie...

alahai.....

zh-ena said...

betul tu bila dua-dua kerja masa utk bersama ngan suami mcm terbatas..sama la ngan ena..bila ader masa gunakan ngan sebaiknya

[S]itie [B]Um [B]Um said...

xpe..bersusah2 dahulu. bersenang2 kemudian

:: p R i n c E s S _ N :: said...

xpe k.ty...y pntg faham & communication tu ado..sweet aa plak k.ty gn along ni..

sueanne said...

heheh..bagus la cmtue..sama2x phm antara satu sama lain..

smoga kty ngn along berbahagia smpai ke akhir hayat..:p

Syima Syaz said...

romantica de amor eekkkk??hehehe

nza said...

amboi cbuknya....ni kalah PM la..

alina said...

aikk aku baru komen ko kat mummysya.com kak...betapa jelesnya dgn tahap ke 'free'an ko....

Lina said...

mesti ms tu rasa cam mula2 bcinta dulu... dating berdua hehehe

Lina said...

mesti ms tu rasa cam mula2 bcinta dulu... dating berdua hehehe

[-suziey-] said...

ni dasat btl ni kty..tido pn xjmpa ke/ekeek;P

neezareef said...

kalu salah sorang keja shift mmg gitu ar kty kan..

Anie said...

lebih kurang sama dgn anie lah tu kty...walaupun nzam tak kerja shif tp balik selalu anie dah tidur..pepagi jumpa sekejap jer...kalau time dpt bersama tu lah kita org hargainya sepenuh jiwa dan raga...

danishahumaira said...

betul la kak kalo kat umah tu mcm2 kita buat layan anak lg, kalo mcm kitorg keluar waktu lunch je sib baik tmpt keje doket yo he he he

mamaadam said...

ekeke lagi romantik kak lelama tak jumpe..bnyk citer nak diciterkan

julie^beth said...

dating bdua2an tu yang best, tak kira pkul berapa..

CuTeMiUt78 said...

eemmm time camtu la nak meluahkan segalanya kan kty

PerantauSepi1306 said...

dating adalah xtvt penting untuk org yang dah berumah tangga.. menambahkan kasih dan sayang sesama suami isteri.. tak gitu atty :D