Nov 23, 2009

Bos leh tak saya nak naik gaji ..?

Berdebar-debar jantung aku .
nak tanya bos leh tak naik gaji..
nasib baik bos aku ni sememangnya sangat lah baik..
jarang marah2..

saya nak naik gaji .sbb byk nak pakai duit..
anak semua dah besau panjang bos.

banyak nak guna duit tuh..mana duit upah van ..duit transit fir..
tp bos kecik ckp ..nanti dia pertimbangkan ..

harap dpt lah naik ..saya janji ..saya akan kerja ngn dedikasi..kalo saya dpt naik gaji ..
huhuhuuhh..mampus..bos baca blog aku nie.

37 comments:

ikiqzana said...

semoga naik la gaji ktty...amin.

momguess said...

puhhh kiri puhh kanan
den jampi nie
mintak2 dpt naik gaji
nnt blh belanjo den kepsi

neezareef said...

aku doakan bos kty baik ati bg naik gaji..ape salahnye keja dah lama kan

honeylanz said...

all the besh kak. verbally ke in writing?

CINTAMANISZ Lite said...

Kepada bos kty...
harap tuan pertimbangkan utk kenaikan gaji staff tuan yg bernama kty. Dia seorang staff yg dedikasi dan seorang blogger yg sgt peramah, hehe..

Semoga syarikat tuan akan lebih dimurahkan rezeki lagi jika tuan naikkan gaji staff tuan yg digelar kty ni...ngeh2...

LotsOfLove-Pearls said...

bagusnya kalau dapat naik gaji kan..
Boleh tunaikan apa yg diimpikan..

atty's said...

uols ..tq lah doakan kty ..huhuhu..

ratna said...

kalau saya jadi bos tu.. saya okay jer kalau alasannya munasabah masuk dek akal mcm alasan akak. skrg ni semuanya guna duit.. nak masuk toilet pun ada yg kena charge..

sueanne said...

smoga bos kty meluluskan kenaikan gaji kty tue..aminnnnnn..

Umi Rose said...

Aminnnnnnn..semoga kak atty dapat naik gaji......mmg betul skrang ni semua benda dah naik....mmg patut naik gaji

Nurhayati said...

insyaAllah naik la gaji kakty nanti.. bos yg baik hati dia memahami staff nye. ;)

naz ilyn said...

salam... niat dah bagus insyaallah naik gaji.

JIVEBUMZ said...

semoga cita2 kak ty tercapai..

aminnn pastu bleh blanje kite hihi

rasp said...

moga2 dapat lah u naik gaji sis...
i akan doakan for you gak...
lepas tu blanja i k hahahahaha

CuTeMiUt78 said...

wallaa.. tak salah tu kty.. dah byk jasa kty pada co tu kan.. so minta up la skit.. semoga boss kty meluluskan kenaikan gaji kty tu ya..

psstt... pastu klu dah naik gaji nanti jgn lupa belanja erk..

☆ lieya latif ☆ said...

mintak2 leh naik kak...amin....idup skrang byk no pakai duit....huhuhuhu

Ms.Lilies said...

Mintak2 terbukakla hati bos kak ty naikkan gaji...aminnnnnnnnnn

sweetfiza said...

harap2 dpt le naik gaji tu yer k.ty...
daku pun harap begitu juga utk diriku ini ...he he he ...

jane_doe3328 said...

k.ty, tetiap tahun bukan ker patut ada increment??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

insyaAllah k.t..ade rezki tuu...

ibu_umairah said...

amin....semoga apa yg di hajati tercapai!!

attyfir said...

jane ~ kty co kecik je..kalo tak mintak nan ado naik gaji ..huhuhuuh..

zino said...

ingatkan dah cakap dengan bos tadi hehe

farish H said...

same laa nk ckp gak ngn bos cmtu

Hezesuze said...

kalo dpt nek gaji...sedekah kan ckit kt anak yatim...berkat tu....huhuhu

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"FIESTA ALQUDS TRAVEL FAIR"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

adenium said...

seb baik sid takleh mintak..kalau tak nak gakkkkkkk.....

DYLA said...

kty, bestnyer boleh mintak naik gaji... moga2 kty cepat naik gaji k. :)

Nana said...

sama la kita kak..nak naik gaji juga..ni tgh wat performance appraisal mcm ada je increment ni tgu je la

Ena Qalinsya said...

hahahah kelako ayat ko.. ade ke nak nek gaji sebab byk nak pakai wit..
ko mintak r nak nek gaji sbb perkhidmatan ko pada dia excellent.. kalo bos tak kasi nek gaji sy, sy tak wat gaji utk bos muahahha

LayarLara said...

Boleh.. berapa manyak awak mau naik???

Itu figure awak bagi tulis sendiri... nanti saya sign...

a-as said...

InsyaAllah murah rezeki kty ..:)

mEiZ SHA said...

hehehehe
nak naik gaji gak kak..;D

LORD ZARA 札拉 said...

moga2 naik gaji~
dapat bonus kak~

fazemy said...

Amin...

Dee said...

moga dptlah apa yg kty idamkan..amin..

Mrs Taj said...

good luck!