Oct 13, 2009

Sabtu ahad sessi menembamkan pipi..

Sabtu ahad aktiviti ke open house ..terlalu banyak ..
sampai ade yg aku takdpt pegi..aku mintak maaf sangat ..lagi aritu along kerja.
jadik yang mana jauh2 tu aku mmg tak confident nak cari ..sendiri ..

kebetulan rakan kerja tempat lama ..pun ade 3 org buat open house sekitar Bangi..
dan malamnya pulok umah Paklang aku di Pelangi Semenyih..

layan gambar ajer..ye..
ari ahad pun lepas beraya ke rumah rakan lama..aku ke rumah lina ..kawan dari alam cyber , yang telah lama aku kenali ..dari tahun 2005 ..hingga sekarang..
alhamdullilah akhirnya aku sampai jugak ke rumah lina.tq lina jemput kty ..
dpt jugak jumpa rakan2 lain ..
masviona,rasp,deby@anie
okeh layan gambar..






41 comments:

Dee said...

dee dtg awal giler kty..xlah jumpa geng..hehehe..

bintangku said...

dah nak dkt abih bln syawal nie, mmg byk org buat open house.

cHeRyNa PiReS said...

satay lagi....nyuumm...:)

joegrimjow said...

sate xde semalam
huhuk

rasp said...

tu la sis, sendat je perut kan makan kat open house sana sini situ...
sronots dpt jumpa sis gorjes nie!
on ke projek 'cabaran diet setahun' nie hahahahaha...

Lina said...

aduhai...sian dok makan kat bawah..xpa2 nanti sok2 bar siap kita dok atas ya...wakakka...sori juga makanan yg tidak gojes mana..almaklum baru nk blaja dgn dunia open hse...hahhaha...

ZARA 札拉 said...

best amat tu kak~

=)

[-suziey-] said...

hoho sedpnya mkn satay..

honeylanz said...

nk mkn satay jugak!

farish H said...

meriah kak!

lily lotus said...

blurp alhamdulillah..hehe

ratna said...

yes.. bila tgk makanan2 tu.. mmg betul boleh menembamkan pipi dan membuncitkan perut juga.

ikiqzana said...

seronok k atty jmpe member2... sedap menu tu..

a-as said...

Weekend ni last raya sis..biasanya last minute lagi byk undangan open house. Takpe..lepas tu kita pakat puasa plak :)

kin hashim said...

meriah beraya ngan open house ye kak..syoknya raya kat tempat sendiri..tak sabar nak raya tahun depan..hehhe..insyAAllah kalau panjang umur :).

@--- Sueanne ----@ said...

wahh...makan2x raya lagi..bestttttt..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

weekends N pon penuh gn makannnn free...

Hezesuze said...

yelah...kty nmpak gemuk arrr....larikkkkkk

Cik Wanie said...

wah satay!!!!!
rindu nakmkn satay ar,
bilalah rasanya dpt mkn satay kan,
hhurm.....

mama double A said...

mmm seronokkan bln syawal ni, dpt berkumpul ramai2 n byk open house hehe...
sya pun smpai x ckp masa huhu

Mak Su said...

maksu tak dpt ke mana2 raya ni.... (patah kaki)

zh-ena said...

tggl minggu nie ajer nak buat open house kan

nURmALa mAZLan said...

selagi x abis syawal, selagi tu la open hse..kawan kita siap buat open hse 25/10 lagi.. dah abis syawal dah tu..wakakaka~

kojah said...

sedapnya makannn

Nana said...

hehe sama la kita byk nau opn hse buan takat pipi ke tembam seme kembang dah ni rasanya

CINTAMANISZ Lite said...

alamak...dok tayang makanan sedap2 ni yg tak tahan ni. Tunggu org jemput open house..ada tu ada ler..sumeeee jaoh2. Camne nak gi, hehe.
Yg dekat2 takde ler pulak.

Beruntung ler kty tiap2 minggu ada open house. Ntah2 abes Syawal pun ada jemputan lagi pe? hmmm..syiokk!!

RE; InsyaAllah, ada rezeki leh kita jumpa, kan?

neezareef said...

lina masak ke semer tu...

fazemy said...

Ooo patutla tak dtg umh ku..byk undangan rupanya..

atty's said...

fazemy ..sabtu mmg takleh jalan jauh..along keroje..maaf ye emy ..

Cikgu Ayu said...

sama ler kita kak kty..open house memanjang hari2 minggu, kadang 2 dah sampai umh yg dah ke berapa tu dah xjamah makanan yg tuan umh masak..kesian tuan tp apakan daya perut kecik jer...

FazidElias said...

raya mood lagi kakty...masa nie la nak jumpe kengkawan kan

CuTeMiUt78 said...

wah... makan dan makan ya kty.. sempat gak gather2 ngan blogger yg lain

IEYNA said...

hye kak aty....samalh ngan ieyna...mgulps bnyk kwn wat openhouse...huhuhu...gemok..arghhhh takuttttttt :)

adenium said...

tembam pipi jer takper kakty...hehehehe.. nih kalau jadik gemuk cam saya nih..hahahaha... problemm...hahahah

Maswani said...

perhhh..byknya menu..mesti best gilerz kan kty..

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam...bagus lah awk ada fikir untuk agama,,,kita sama2 doa pada Allah supaya Allah terus istiqomah kita dalam agama yang mubarak ini!!!amin...

ibu_umairah said...

hu..hu..hu...best nyaaaa ramai tul kunjungan

Ena Qalinsya said...

wahh bape kg tembamnye pp ko nek kty? ihiks... aku paling ske p umah terbuka tp kalo p ngan laki aku jek lg best.. makan semakannye tp kalo p ngan dak2 takle sgt makan muahahah

kak ina kl said...

salam atty's..best ek dpt gi makan-makan..tak sedar berat pun dah bertambah...issss risau jugak dibuatnya..nak buat camna..org dah jenput makan..

vagg. said...

huhu tliur sate kak

dilaOHdila said...

salam atty
arinih last openg house
kene perabis arinih jugak nampak gaya