Oct 20, 2009

Jom Mcd



tak tau nak makan apa..selalunya aku terus drive kete
ke area pkns Billion..terus g mcd..senang..drive thru je..
senarnya aku adalah pengumpul tegar gelas coco cola ..
setakat ni
dah ade 5 glass..

aku tapau ..
jom makan ..

25 comments:

neezareef said...

za smpai skang x kesampaian nk collect gelas tu kty..

aci x nk mintak je ngn kty..hihi

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..kty memang tegar aaarr... kita baru je dpt satu..

Anie said...

dah lama tak makan..tetiba mcm teringgin lak...kty harus dipersalahankan...he..he..

Cikgu Ayu said...

emmm laparnya...nk makan mcD gak lah dah lama xmakan mcD..thanks k'kty bg inspirasi hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gelas coca cola N..N tgg kt ofis lame...

~~ciklinn~~ said...

akak...kongsi sikit.....hehheheh

nURmALa mAZLan said...

adhu!! kita lapar ni kak..x mkn lagi..tapau kan kat kita boleh..ehehe

ZARA 札拉 said...

Jom kak!!

aku lapar~

Dee said...

pergh..8 tuh..kty..nk catu je..oley x?

momguess said...

hahaha
umh aku ader 2 gelas ni
tapi
aku xtau nk buat aper

Wawa_Nadwa said...

tak sempat lagi kumpul gelas tu.
hee!

Nana said...

lama dah xmakan mcd xbli lagi gelas baru tu lawo

Eazy Izzuddin said...

x collect glass tu lgi
huk3

tp discount besh bile de sticker vip mcd
xD

Hezesuze said...

lorrr...ze pn xdan nk collect glas tu kty oiiii...

tantek ke gelas tu?? hehehe

LotsOfLove-Pearls said...

suka ayam goreng McD..

nyummy...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

boleh plak jemzzz drive thru tu...ish3x =D

rasp said...

leh tak nak minta yg kaler pepel je...hehehehehe

UnGu VioLet said...

rajin akak mengumpul gelas tue yer.. heheh.. lagipun.. dah memang terlanjur makan Mcd kan..

ibu_umairah said...

cayalah kak.....setia ngan mac'd!!!kita 1 pun tak dapat beli gelas itu lagi......hu..hu..hu

*ayu* said...

dah settle perihal raya ni.. mmg layan la mc d ni kan kak? besstt..

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

@--- Sueanne ----@ said...

ttba teringin nak mkn mcD lak..hihihih

[-suziey-] said...

erkk lama dh xlayan mcD

Nurhayati said...

wah kakty dah kumpul 5 gelas byknye.. yati baru satu.. nak kaler pink takde dah huhu sedih tull dapat kaler chacoal je hihi

ratna said...

saya baru ada 2. kaler hijau & biru. memula ingatkan dpt gelas plastik rupanya kaca ekkk..