Oct 9, 2009

JOHN CENA

.
.
.
.
.
.
.


Sejak akhir-akhir nie ..fir dah tuko citarasa
kalo sebelom nie asyik tgk upin ipin,ben10,tah apa2 kartun lagi kan ..
sejak aku balik dari kampung aritu..
dia dok jumpa atok2 sedara nya,yang asik panggey dia John Cena..
sejak balik dari kg tu lah dia ..asyik layan WWF kat youtube ...tgk John Cena..
sampai orang lain takleh ..suka kat John Cena ..
dia sorang je leh suka..
abis semua ..ahli gusti WWF..tu fir hafal lak namanya ..
aku tak kasi tgk sangat benda cenggitu..sebab ..mcm ganas je kan ..tak elok ..
takutkan ..ade je yg tak puas ati kat kawan2..dia gusti lak kawan2nya ..

17 comments:

zh-ena said...

betul tu kanak2 tak digalakkan tgk gusti2 nie sbb ganas la

Mak Su said...

kat rumah maksu pun ramai peminat si john cena tu....

cHeRyNa PiReS said...

john cena tuh tak elok...kuat mencarut. dulu ade adik sepupu sha yang nak ikut john cena, semua org dia nak try skill. satu hari salah org plak.

terus kena "skil" ngan abang2.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..fir layan wwf plaks...tgk je..jgn apply taO fir..

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Kak,
haha..
berbeza sungguh kesukaan Fir..
dari katun kepada WWF..

wahaha..

memang ganas ar kak..

takut2 di aplikasikan pulak gusti2 nie..
hehe...

Fir dah tak minat upin ipin dah..
hehe

Nurhayati said...

wah Fir nak jadi badan ketak2 ke hihi

ZARA 札拉 said...

hehehe~

udah lama tak tgk wrestling~

last tahun 1998~

mEiZ SHA said...

heheheh
fir nak body camtu xpe..:)
tp jgn gaduh ngan kwan2 suda
;p

@--- Sueanne ----@ said...

makcik kite umur die 60++ pun minat tgk cter ni kty..
die conquer sorang2 tv tue tau..
xkasi can orang lain tgk..hihihi

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

fengsan! akak layan idak? =P

♥cybermummy♥ said...

Kalau kat umah saya bapak dia yg rajin gusti anak2 .. Yg ppuan pun kena gusti jugak .. :P

nURmALa mAZLan said...

wahhhhhh!!!
x agak² fir..
suka tgk john cena..
semalam pon kita baru lepas tgk WWE
ahahaha~

rasp said...

alamak...w'ouls kat umah tak layan WWF or gusti2 bagai.....
tapi MIL layan ooooo hahahahaha

Dee said...

hahaha..ni favourite org dulu2..sbb gusti dulu2 real..skrg ni lakonan je..

[-suziey-] said...

umangaih..terkojut eden..bior beno fir..dh akil baligh ke? ekeke:p

Syima Syaz said...

ayah saya kaki nengok citer gusti tak pekdah ni... kalau time dia nak tgk gusti, yg lain terpaksa bagi laluan...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tukar selera la plak ya fir..