Oct 29, 2009

Entry Berpassword ???????????????

Sejak akhir2 nie ..aku malasss
penyakit malas dah dtg melanda..
malas nak hapdet blog..
tp aku still blogwalking ..cuma tak tinggai jejak..

nak kata bz..ade le bz ..skit2..light2..gitu
selebih nya .apa ye aku buat ...

nanti kalo aku tak malas..dtg mood ..
baru le blog ni kembali berhapdet ..

23 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. n3 berpasword?? apa paswordnya kty

joegrimjow said...

tunggu unhtuk jadi rajin
;-)

atty's said...

joe ~ caya lah joe..

purp said...

yer yer arrr jer...
adik pun lately malas giler nak update, wlupun byk benda nak citer. ikutkn pakai tudung ekin pun nak citer. semua benda nak citer.
PS: ingatkn kty dah discover mcm mana nak taruk password kt blogspot. bila lah blogspot nak ada feature protected entry... best gak kn.

ArPeGGiOS said...

memang patut kty letak pasword. nanti virus m tu merebak kat saya lagi teruk. dah la semulajadi m. kekkekeee

atty's said...

wah ..semua terror ar baca...hehehe ..

tu ar dik..aku malas tahap gaban nak buat entry berpassword..takut tak ingat password..

arpeggios..itu lah takut jangkit..hehehhe

||| PöJìé PööH ||| said...

jgn malas2 Kty nti reader lari 100m acara bgant² nti..
Hah, nangis xblagu..
How??
Siap main sorok² n3 lg yer..

atty's said...

wakakakka..pojie..hehehehe ..sekali sekala..

mummysyafie said...

kak t, camne nak buat erk?? tak reti lak

LotsOfLove-Pearls said...

password?

mmm..

ada 15 tanda tanya pada tajuk..

hee..

rasp said...

blogger mmg gerun dgn virus M nie..
payah gak nak cari cure hehehe
smoga cepat la u sembuh!

atty's said...

na ~ hehehe ..kty pun tak tau na..tgh belajau nie ..

rasp ~ tu ar .bila dtg mood malas..susah.kan

lol ~ hehehhe

zh-ena said...

apakah passwordnya k.atty..mcm gempak ajer nie

cHeRyNa PiReS said...

ada baca jugak dalam blog org lain. tp leceh jugak yeee...baik private kan blog aje. kty nak wat ke?

Faizah_Haris said...

mintak psswdddddd nyer kak ty oiii......hihihi

[-suziey-] said...

n3 ape yg berpassword ni..hehe..cam best jek:p

UnGu VioLet said...

aik.. suspen nie kak.. ade password gitu..

*ayu the sun* said...

muakakakakakakakakaka....

sama la kita kak ty..
tak pe.. rileks dulu..

CINTAMANISZ Lite said...

haha...password ek?? hmmm....???

zino said...

perkataan lulus hehe

Anie said...

kty malas nak updated.....anie pula tak tau nak updated apa...

Dee said...

kty..ko xyahlah berpassword2 ni..aku cari gak..mana ntah nk type passwordnya..lawak tol..hihihi..

atty's said...

wakakakkaa....dee takde makno nya ..saje je aku ..nak duga ..uols .