Oct 17, 2009

Bz..+ penat + ngantok tapi tetap karok

Lama sudah aku menyepikan diri dalam dunia blogging nie..
banyak sangat hal..ngn akak exam..jadiknya anak exam makbapaknya yang lebih ..nerbes..
alkisah..akak abis peksa.ari selasa..jadiknya hari rabu adalah aku buat makan2 skit..
utk family ..sedara mara..dan sahabat yg dekat2..
ate aku buatnya ari bekerja..jadik jemput yang dekat2 jer..

jadiknya aku sangat bz memasak..dari pagi sampai ke ptg..nan ado snap gambar..apa yang aku masak.atau sapa pun tetamu yang datang..sangat2 bz..sampai tak sempat..
tetamu last balik dalam kol 2am kot gitu ..
kemas2 semua dah pukul 4 am..
tido dlm 2 jam...lepas tu bangun ..nak pegi keje pulok..

semalam hari khamis 15 Oct..balik kerja..masak2 lagi..
lepas maghrib ..aku ngn adik..serta budak2 remaja belia.
pun bersuka ria..kononnya nak release tension lah bagi budak2 yang amik pmr..
maka kitaorg semua pegilah karok..kat alamanda..
nyanyi 30 lagu..amik masa dalam 3 jam gak..puas ati memasing hah..
sampai demam2 dok dalam bilik tu .

dua anak dara yang baru abis pmr..
yang baju pink..adalah ekin..
yang punya berbakat dalam nyanyian .dan mendeco umah ..

ari ni cadangnya aku nak berehat ..so tired..badan takde rest langsung.
esok nak balik kampung lagi..

happy weekend..dan happy deepavali ..

28 comments:

cHeRyNa PiReS said...

happy weekend dan happy deepavali gak:)

karaoke tuh nyanyi lagu ape kty?

atty's said...

sha ~ eekekekke..mcm2 lagu..lagu raya pun ado ..hehhehe

Abang Long said...

Happy Deepavali ...

nURmALa mAZLan said...

hari ni pon kita akan pergi karok...
ehehehe~
balik kerja karang
ni nak lepas tension gak nih

||| PöJìé PööH ||| said...

Hah kauu!!
Amik kau concert anak beranak!
Huhuhuh

Hezesuze said...

perghhh 3 jam karok kty....adoaiiii..dowang tu meraikan abis PMR..kty plak meraikan pe ek??? ekekekeke

farish H said...

best karokk

rasp said...

wah mmg ke-bz-an tul u...
anak dara i pun dah raya deepavali nie..hehehehehe
esok dia nak ikut kezen dia gi holiday gitu...aiiyyoooo!!
neway, safe trip ya sis balik kampung tu....take care!

POSH76 said...

bessnyer dah lama tak karaoke...

CuTeMiUt78 said...

wah.. sesi mereleaskan tensen la ni ya kak..

De' Sal said...

Bestnya karok anak beranak,anak sal si along pun pmr gak,sekarang baru maknya rasa lega skit.

ratna said...

akak tu mcm release tension jer. tak per..biar la dia release tension..

lily lotus said...

happy resting n happy weekend sis ;)

ZARA 札拉 said...

wah2!!

happy sakan!

Dee said...

wah..penatnya..apa2 pun lega kan bila akak dh abis pmr..nti nebes lain lak..nebes tgu result..kehkehkeh..

ikiqzana said...

sian kty.. penat sngt ye.. nnti g le spa gurut badan.. syokk urut bila badan sakit2.

hapi weekend n deepavali..

ct rahani said...

hepi weekend kak.. selamat merehatkan diri gak.. :p

@--- Sueanne ----@ said...

hepi weekend kty..hehehehe

Eazy Izzuddin said...

karok2
xD

happy weekend n deepavali too
xD

CINTAMANISZ Lite said...

Hmm..mmg cenggitu ler jadi mak ni ye. Anak nak peksa..mak yg risau lebey2, aduii.

Sian kty, masak nak menjamu org mmg letih. Tp kalo diorang makan berselera..seronok aje..

Mak Su said...

maksu tak biasa karok, malu, sora tak sedap.

tapi sekali dua terjoin, rasa seronot gaks

[S]itie [B]Um [B]Um said...

karox ni bleh asah bakat

Izan said...

berkaraoke anak beranak...

ibu_umairah said...

wah karoke sakan nampak.....tahun depan boleh try AF ini hee.heee

honeylanz said...

has x de bakat karokaoke! sumbang sih sungguh..hehehe

mummysya said...

kakty, bila nak jumpa nie...

kin rindu tauuuu

neezareef said...

sama arr kty badan x sihat nih.huwarghhh

Nana said...

3 jam lama gak ek saya dok 2 jam pun dah xtau nk nyanyi apa hehe