Oct 19, 2009

acik lotih

takde mood nak hapdet..
takde mood nak komen..
semua takde mood sebab acik ...kepenatan..

tapi kty selalu masuk blog uols..cuma tak larat nak komen..
ari2 kty ade depan pc....tapi takde story ..walupun banyak nak story ..
kepala hotak jem..sebab penat ..nak rehatkan tenaga minda..this weekend..
berjalan lagi..kali nie jauh jugak..jadi nak kena rehatkan kepala dan badan..
sebab kali ni aku kena drive sendiri..
semalam pun hidup aku dalam kereta jer..
seharian..dari pagi sampai malam driving je kojo eh ..
jem sana sini..huhuhuuh..lotih..layan jem..semalam..

sabtu nie aku akan memulakan perjalanan ke suatu destinasi
perjalanan yg memakan masa 4 jam kalo aku drive mcm pelumba formula one ..tapi kalo lembabs , maybe makan 6 jam..huhuhuhhuh..
pegi balik..aku kena drive total maybe 10 jam...doakan aku selamat pergi selamat kembali..
dan paling utama sampai ke destinasi..yang dikelilingi hutan..jgn le jumpa benda yang bukan2...

jadiknya blog attyfir..akan berehat ..sampai tuan punya blog , semangatnya pulih..hehehhe

16 comments:

bintangku said...

selamat berehat kak..

julie^beth said...

take a good rest kakty

momguess said...

takecre
moga selamat pg dan kembali yer

@--- Sueanne ----@ said...

berjalan2 je kty ni..heheh
elok2x..drive carefully tau..

lily lotus said...

we'll miss u sis ;)

yatie said...

SELAMAT DRIVE YER...AKAK NAK PI MANER

yatie said...

SELAMAT DRIVE YER...AKAK NAK PI MANER

Cikgu Ayu said...

smoga k'kty selamat dlm pjalanan n make sure dpt rehat yg cukup sblm drive :)

cHeRyNa PiReS said...

kty...selamat berehat, jangan pening2...takpe...sha tunggu update tuh, insyaAllah:)

||| PöJìé PööH ||| said...

Kty bloggerwati tegarrrr!!
Sgt gegeh update blog..
Sudahnyer kepenatan..
Ciann dia..
Macam org bkerja gak, perlu rehat..
So sila la bcuti jauh2 n cari idea utk terus berkarya!
Hoyeaaahhh!

||| PöJìé PööH ||| said...

Kty bloggerwati tegarrrr!!
Sgt gegeh update blog..
Sudahnyer kepenatan..
Ciann dia..
Macam org bkerja gak, perlu rehat..
So sila la bcuti jauh2 n cari idea utk terus berkarya!
Hoyeaaahhh!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

rest byk2 ekk k.ty...t8 cre...

neezareef said...

bila dah penat..bila dah byk sgt xtvt..tu jd kita jd mcm x tentu hala pstu terus 1 hapa x hapdet ape lg nk komen2..tgk2 je blog org kan

CaMaRPuTiH said...

selamat berehat dan berjalan jauh dan berehat kembali dan berjalan jauh kembali dan berehat kembali dan berjalan dekat tp jem kembali.... kikiki...

ok x wish gini? :p

CT NORAMIZA said...

kak, rehat je lah, kalau dah panjang berjela camni sekali explanation nya... :) heheheh...

CuTeMiUt78 said...

kty... rest la secukupnya.. walau camne pun.. badan dan minda perlukan rehat gak..
wah. kemana tu destinasi tujuan..semoga kty selamat pergi dan selamat kembali k