Sep 8, 2009

Sabtu

Seawal pukul 7.30 aku dah kuar ..pagi2 sabtu ..
ambik sepupu aku kat Balakong...lepas tu antor dia keje..
dia keje proton service kat Seri Kembangan..sebab aku pun nak service kete.
jadik terus ar pergi sekali ..

aku adalah 1st customer ..jadik sekejap je..dah siap..
kali ni service utk 20,000km..kena dlm ..rm300++ nasib...memula baget nak rm400..huhuhuh..

balik..umah balik amik mak..sbb mak nak g salon..ngn akak.nak buat treatment rambut..
fir..busan betui tunggu..udah dpt idea utk ilangkan bhusan..suh dia duduk kt kerusi massage
Sambil layan bosan dia dok tunggu akak ngn nenek..

salon kat serdang..lupalak aku apa nama..

fir kan main feeling duk kat kusi message..
lama gak layan mak ngn akak buat treatment..sampai kol 3 ptg baru kami balik .umah
lepas tu siap2 masak semua utk berbuka..

ari sabtu .masak siput sedut..
sakit ati je senarnya ..ate idak ler terror makan..

cucur udang..kitaorg berbuka simple je.selalu 2-3 jenis je lauk.
selain tu ade lah ayam goreng berempah..

26 comments:

ZARA 札拉 said...

ok2~

tak lapar...

tak lapar...

tak lapar~

(nyorok di sebalik bantal)

Dee said...

kty!! siput sedut!! nyot2..wah..sedapnya..

ratna said...

cucur udang tu saya panggil cokodok udang.. feveret tu..

atty's said...

zara ~ wahahhaha

dee ~ pandai eh makan

ratna..~ sama ar .kty pun panggey cekodok

MuMMy 2 Haqq said...

kalo 2,3 jenis lauk tu banyak la tu kty oi..

rasp said...

i bila bab siput sedut tu confirm beli je..malas nak masak..tapi bab makan laju je muahahahaha

sitekateki | dD said...

perghhhh sedapnya makanan...
dD pun prefered yg simple2 je...
bila dah crowded sangat naik x lalu plak nak makan...

yg simple tu la yg akan dD bedal habis dulu...
hehehehe...

KV said...

aduhhh...terliur cucur udang!!

Yatie SawaNiLa said...

awat tak singgah mai rumah .. dah dekat dah tuh ngan mah yati... kat serdang gaks...

ps: mcm ler ada kat rumah hari sabtu

Sham Ummi Echa said...

kty x wat treatment rmbut skali ke?

dapnyer siput sedut..lama x mkn..tp x penah msk sndiri..x reti

mEiZ SHA said...

dapnyer kak atty cucur tue..:)
terliur tgk
heheee

wantie said...

siput sedut??? sedapnya. hubby alergik la ngan siput belitung ni. Kalau dia makan tangan semua jadi bengkak.

so jadilah kerana mulut tangan binasa. kik kik kik

Nana said...

argh..tolong..tolong siput sedut peberet tu..

neezareef said...

CANTIK KALER SIPUT SDUT TU...ISK..SEDAPNYE...

kuina said...

siput sedut tu membuat sy tersedut air liur...

Kaseh said...

uish kty.siput sedut tuhh.... lamanya tak makan... kena ngan org yg pandai masak ok la ..kalau yg lupa buang bontot siput tu cian kita yg nak mkn ni..ssh giler.. manala nak carik siput sedut nih....

atty's said...

kaseh ..aritu kty belikan ..warta/bintang..bersih sikit..tp kena pandai cari..kot ade yg dah mati..

LayarLara said...

telan air liyur ceq tengok...

MaMa aYiN_FaSHa said...

sedapnyer kak siput sedut..paberet..paberet...heheheh

masviona said...

kty xkan mak akk ngan kakak je kot hikss kty tak join skali ke?

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Kak..
siput sedut..

tetiba teringat lakonan Shanie dulu2..

zh-ena said...

smlm baru jea ena mkn siput sedut..sedapppp

PurPle said...

sedapnya cekodok tu... takpe, tak sampai lg 2 minggu adik balik. hehehee...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bln pose ni N x pekena lg siput msk lomak ehh..

Anie said...

weh sedapnya siput sedut tu....ak tahan tgk..

CuTeMiUt78 said...

wah.. fir layan kusi massage aaarrr