Sep 1, 2009

Q-Bistro Bersahur Bersama2..

Pagi Ahad ..30hb Ogos ..
seawal jam 2.30 am..aku terpacak kt depan mcd sek 8 BBB..
tunggu mas.lepas tu tgk kete, minyak dah nak kering..g isi minyak dulu ..

kenapa aku tunggu masviona ngn prebetsabu ..
senarnya kami nak bersahur bersama2 ngn kin@mummysya & family
ate aku idak le tau jalan..walupun dah penah pegi..hehehe..

jadiknya ikut ler mas..
sambil sahur..sambil sembangking..isu semasa..

tapi wanie ngn lisa tak dpt join..takpe.lenkali ade lagi...

layan picture..




ariesya..bersahur..jugak..hehehee.

35 comments:

mummysya said...

kak Ty,

kalo Fir ada mesti lg happening kan.

syanis said...

best tu sahur kat kedai

mEiZ SHA said...

waaa bestnyer..

ariesya tu da baek ke?

Liza said...

tringin gak nak buka pose kat luar, tak bekesempatan lagik

Liza said...

buka poser lak, sahur ler

atty's said...

tu ar kin..fir kalo cuti .duk ngn nenek dia.

ninie ~ baik lagi comey

liza..gi ar sekali sekala..

Precious said...

Seronok berbuka kat mana? Kat luar ke kat rumah?

Tabib Haji Norjae said...

Rezeki di awal pagi. :)

Abang Long said...

Sahur pun meriah juga ya ? Hehehe ...

LotsOfLove-Pearls said...

Hye Sis..

memang makan ramai2 best jer kan..

sedap2 semuanya..

selamat berbuka kejap lagi..

kali ni nk berbuka ngn saper lak..?

atty's said...

percious ` kalo ikutkan kty lagi suka berbuka kt umah senang nak solat..

lol ~ ari ni buka kt umah je..ngn family

phalla said...

you site his nice, could you exchange my link?
here is my link
I hope you can share friend ship me..
http://khmerlovenews.blogspot.com
thanks you in advance

JIVEBUMZ said...

amboi kak ty bestnye makan ramai2 sahur tu

nenek™ said...

kak ty..sila ajak sye skli lepas ni..tsk2.. 0_o sgt sedap

Hezesuze said...

wah! sanggup bersahur kt luar kty....ekekeke

cian en somi kt rmh tu...ke dia ikut skali...hehehe

CuTeMiUt78 said...

wah... bersahur bersama2 ya

cHeRyNa PiReS said...

rindu nak sahur kat BBB! mase dok sg ramal dulu dok merayau BBB...kejap buka sini, kejap sahur sane...jelesnye tgk gambo nieh!

*ayu* said...

nurul & fir x de kak?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sahur wit boggers..beshnyerr k.ty...msti gempak..

kakyong said...

bestnya bersahur beramai2 dgn kawn2 blogger...
bila lah daku nak alami nya nih...

lily lotus said...

tabiklah..time sahur pun leh sempat gathering gini..hehe

honeylanz said...

blom sempat lg bsahur kt luar ;)

FazidElias said...

kakty...tak tido ke? awalnye sahur...tapi best kalau sahur ramai2 nie :D

LayarLara said...

gigihnya korang bersahur kat luar...

||| PöJìé PööH ||| said...

gegeh la Kty aku sorang nih!!
huhu..
ble nk outing n buka pose ngan Pojie plak nih??

Anonymous said...

kak tty,
tq atas ingatan akk pada wanie,
hargai sgt2...

sorilah wanie kan jauh,
so mmg x blh join...

hurm,
bilalah dpt jumpa lagi kan,
huk huk huk

::CIK WANIE::

neezareef said...

salu org bukak pose sama2 tp kty n gang sahur sama2...cayalahhh

Mrs Taj said...

230 pagi???? owhh sy tgh nenyak tido..ahaks..

Wawa_Nadwa said...

best nye dpt sahur ramai2.
=P

ZARA 札拉 said...

wah!

bestnya!!

Dee said...

wah..sahur pun ngan blogger..best..

Lina said...

x penah lg bersahur kat luar ingat klu pjg umo taun dpn nak try lar coz taun ni mmg dah x bole

Lina said...

x penah lg bersahur kat luar ingat klu pjg umo taun dpn nak try lar coz taun ni mmg dah x bole

PerantauSepi1306 said...

uisshhh rajinnye bangun bersahur kat luo.. ngeh, ngeh, ngeh...

mummYaeesh said...

jeles2..syoknye sahur ramai2 smbil lepaking