Sep 26, 2009

Fir sopink kasut

Fir kan sekarang susah betui tau ..
kalo nak beli baju ke.kasut ke..
dia dah pandai pilih sendiri ..
kita takleh buat keputusan untuk dia

jadik terpaksa lah aku melayan kan jew..
cantek ke kasut ..yang fir pilih nie..

gambar kasut yang disnap sendiri oleh fir..
lepas tu suh mama masuk kan dlm blog

bergaya ala model..kasut..

p/s : sakit ati nie ngn celcom..hp aku takleh nak dihubungi..

21 comments:

Queen said...

cantik...pandai dia bergaya....

cHeRyNa PiReS said...

matching ngan baju lak tuh! pandai fir..lawanye kasut..aunty sha nak pinjam leh tak?:)

kojah said...

saman la celcom kak...larikkkk

IEYNA said...

mmg sakit ati sngt ngan celcom... :(
mcm hampeh je smalam....huhuhu..


wah fir bergaya ngan kasut baru...
sama ngan baju arrr.... :)

atty's said...

queen ~ itu budak gumuk mmg kuat bergaya ..

sha ~ tu ar pandai dia pilih sama ngn baju

kojah ..tu ar..kalo sama..agak2 den kayo leh buek open house tahun depan kan ..

ieyna..sakit ati nie na..kot ade urgent kol..dah melepas bisnes..kawe..

mEiZ SHA said...

hehehhe
wahh pandai ye matching ye kak atty..:)

ninie punyer phone pon xbleh call seharian semalam..nape ntah

asna cute said...

Wahh ada ciri2 model lelaki mcm fahrin ahmad la ank sis kty nie~

Suke gmbr dia pose gitu.

Psstt ank sis dah pndai pilih kasut! kasut yg dia pilih tue stylo abis ar ngn baju n suar dia pakai.

Handsome la fir biler dh besar nti~

baayah said...

cantik kasut fir...pandai fir pilih...

atty's said...

ninie..sokmo kalo nak ..itu jugak..
asna ~ leh jadik model..ek..ekekeke..

baayah..mmg pandai pilih tu cam kimi gak ..pandai bergaya

zh-ena said...

dah jd ank bujang mmg nak pilih semuanya sendiri

selamat hari raya k.atty

atty's said...

ena ~ tu ar kan ..selamat hari raya utk ena & family

♥cybermummy♥ said...

anak bujang katy dah pandai bergaya..
Pandai pilih kasut ikut trend.Tak leh lah omak nya nak safe budget untuk taun2 yg akan datang hehehe ..
Katy kalau berkesempatan ke s'pore meh lah jemput dtg umah saya ..

eQbalzack said...

alalala...comeinye dia...hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pndai fir pilih kasut...stylo...

eedany said...

kak atty... semalam semua line celcom kat Sabah pun tak dapat dihubungi. Tensionnnn. Tapi hari ini dah ok.

comelnya fir macam model.

:)

Syima Syaz said...

eh pandai lah match kasut dgn baju..

kak atty...hari2 terakhir dgn cimb bank.. line celcom mmg tak dpt nak contact langsung.selamat customer yang pakai celcom.hahaha

nza said...

ni kasut edisi lepas raye ke??? budk2 skrg atty mmg cam gitu. Sume dh maju n pndai2 belake....Kita le yg ikut mrk..

- Leena - said...

sama lah kty....fon ina pon xleh nk access...dh le abgkte kejauhan...nk gayut 2,3 hri lepas amatlah payah...nak nangis rse...:p

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waa.... Model in Making nih............

p/s: CUTE kasut dia...

sitekateki | dD said...

cantik kasut fir...
dD nak pinjam boleh...
hehehehe...

CuTeMiUt78 said...

fir dah beso sure dah pandai nak bergaya kan.. ok lagi tu.. mirul yg tecit tu pun dah pandai nak memilih tau kty