Aug 28, 2009

perjalanan ke kuala lumpur

Semalam aku adehal di Kuala Lumpur..
ade misi ..hehehe..nanti kalo misi berjaya
aku umumkan yer..
abis misi tu dalam pukul 10 am ..
lepas tu apa lagi ...time untuk sopink ..


Jalan Tar ..jem bangat semalam ..
tapi aku takde beli apa pun sangat ..
aku hanya beli tudung ekin colourful..maka jadik lew aku attykino..ehehhehe ..

agak dalam kol 1.30 camtu ..
aku masuk balik opis..keroje..
keroje..keroje2..kang tak dpt bonus yang ciput tu ..
tapi syukur ar alhamdullillah..ade jugak lah kan ..

36 comments:

ratna said...

bulan2 posa ni mmg jam jalan tar tu. baik jgn bawak kereta kalau nak pi sana lagi kakkk.. tp tghari ni saya nak pi sana.. jalan kakiii..

LotsOfLove-Pearls said...

jalan jem..

memang mls nak ke mana2..

huhu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..smpat k.ty jengah jln tar....

Dee said...

moga misi ko berjaya kty...sompek laie ko gi shopping yo..syukurlah dpt gak bonus ciput dari den ni ha..x penah dapat..huhuhu..

DYLA said...

amboi kty... misi apa tu?

♥cybermummy♥ said...

katy sempat sopping lagi ... tak lama lagi mesti dapat sponsor tudung ikin tapi ni mesti di panggil tudung katy . wahhh !! glamour :p

zh-ena said...

ena hujung mggu nie baru ingat nak pergi TAR nak beli tudung..mest lg la ramai kan

mamaadam said...

bestnye kak jalan kat jalan tar, mggu ni nak gi kl.. blh gi la

mEiZ SHA said...

HEHEHEH
nape x ckp g kl..:)

semoga misi berjaya!!!
chaiyok chaiyok!!!

:0

kak nak alamat umah skang gak
:)

msg kat FB ek;p

Gina said...

Kak Ty nak berniaga yer ?

Mama_Aqish said...

ni mesti misi pi shopping tol tak???jalan jem giler kan...kalo turun KL naik moto paling baguh...tapi yang tak baguhnyer tak leh nak borong banyak2 la pulak...tapi yang baiknyer...dapat jimatkan duit...kih...kih...kih....

a-as said...

petang semalan jem sangat area tu..almaklumkan cuti sekolah.

syanis said...

nak dekat raya nnt mesti lagi jem

eedany said...

eedany dah lama tak jenjalan ke Jalan TAR.

Best tau shopping kat sana...murah banding kat KK yang cekik darah.

:)

Eazy Izzuddin said...

eazy nk elak jem
jd rider atas jln nek muto..
xD

rasp said...

i pun lum sampai lagik ke Jalan TAR tu sis...
cam malas nak terjah situ pasal jam2 nie...

lily lotus said...

showing2 lah tudung ekin tu..heheh

FazidElias said...

apakah misinya itu kakty....tak sabar nak tau nie....

Hezesuze said...

aiyooo kty g jln TAR...jem giler kt situ....haishhh kalo ze kompem x drive punya nek train jek..huhuhu

kojah said...

kl jem sesado...

Ena Qaisya said...

lahaiii bestnye ko coping atty.. aku tak sabo nak kuar jenjalan ni huhuhuhu

alina said...

kty..gigih sungguh anda ke kl.Saya mmg terasa nak pegi tapi adussss tak lalu tu ngan jammed dia..ngan paking mahal nya..ngan org2 nya...ater sumenye lah.

Aspalela said...

amboiiii.....
jalan jem nmpknye tu ye kak Ty

yuyee cap limau said...

kat jln TAR tu memangla..
jalan kaki pon jem gak tau..bukan kete je..
mungkin sebab barang kat sana murah kot..tu yg ramai tumpu kat sana tu

MaMaQaYPo FaMiLy said...

lama tak jln TAR... last pegi 2007...

zino said...

semalam memang terlebih sikit jem nye.. TAR tempat popular utk soping..

honeylanz said...

bln pose if ke jln TARbr terasa mcm nk raya kan! happening. semua ada

[-suziey-] said...

kty g jln tar ke..best kn..meriah giler ..nk raya la katakan..hehehl...sy tiap2 jumaat harus jejak ke tar..hahahaha

kakyong said...

rindu nak shopping jalan TAR..
bila lah ade peluang ni...

sitione said...

apalah agaknye misi ko ek kak..

Liza said...

tak larat ler atty nak gi jln tar, bebulan pose nie...liza dah shopping awal2 sebelum pose hari tu

adenium said...

huishhh... saya memang tak sanggup nak harung area tuh..hehehe..jem sg

Nurhayati said...

lama tak pegi jalan tar.. nak plak nak raya ni kan..mesti sesak..

hmm berjaya tak misi akak tu.. tak sabar nak tau ape misi tu ;)

mummYaeesh said...

k.tyyyyyyyyyyyyyy..rasa mcm lama jek tak datang sini ek??

wah sanggup redah jem semata2 tudung ekin ke kak woiii??

berwarna warni la k.ty raya ni ek..hiks

Nana said...

ni mmg tmpt peberet saya utk soping raya.ahad lepas g pas buka saje sebey dulu.1,2 ari nk raya baru g bli.time tu hage dah down br bez soping

CuTeMiUt78 said...

kty, sempat lagi menyopink yo.. hik..hik..hik..