Aug 13, 2009

Majlis Hari jadi Avin Damia.


Pada 9 August 2009..aku & family serta kawan2 yang lain menghadiri majis harijadi si comel avin ...cantik sungguh avin aritu persis angel..begitu juga bonda avin ..
avin dan bondanya sama sedondon..pink +hijau.sangat cantek..

dayang2 perasan vogue..tp mmg vogue pon..kan..!

majlis yang begitu meriah..dan dihadiri ramai tetamu..
yang besh aku dapat jumpa ramai kawan2 blogger ..ada yang dah mmg pernah jumpa..dan ade yg baru 1st time jumpa...seperti kaseh yg sgt peramah,lily soft spoken..senyum je.suka tgk..mummysyafie yang juga soft spoken..dan senantiasa tersenyum..dan tak sangka dpt jugak jumpa sis rasp...ayu jer..happy sgt dpt jumpa sis..dan ade dee ,ieda,watie, suziey..dpt lepas2 kan rindu..pada uols..pada bloggers yang baru pernah bersua ..dan beramah mesra..nanti nextime kita jumpa lagi ek..kita sembang2 lagi tau .
wit dee & lily ..dua2 comey.. aku lak terlebih comey..
byk gak bergambar ngn blogger..
tp tak pakai kamera aku..

wit kaseh&family ,mv.com,mummysya,wanie
pada bloggers yang baru pernah bersua ..dan beramah mesra..nanti nextime kita jumpa lagi ek..kita sembang2 lagi tau ..

yang palin besh masa majlis tu ..sbb atucara majlis dikelolakan oleh dj epoi walaweii..
memang walaweei..lah..gud job lah utk dj epoi..mmg meriah majlis..dibuatnya..dengan celoteh ..dj epoi...lepas nie sapa yang nak buat kenduri kawin ke..besday ke..leh ar jemput dj epoi..

wit besday girl

utk avin damia..untie doakan semoga avin menjadi anak yang solehah..dan berjaya di dlm apa jua yang avin damia..ceburi..dan semoga diberikan kesihatan yang baik utk avin & family dan kita semua hendaknya..amin..

30 comments:

mamaadam said...

wah kty dukung avin tu sesuai la.. kena tambah adik utk fir hehe jgn marah kak

Kaseh said...

sweet moment kan ty kan.. nati kita jumpa lagi leh sembang2 lama eh..insyallah..aritu ty n dayang2 yg lain sibuk..tak dan nak sembang

syanis said...

meriah betui nmpak nyer

MrS. F!zA said...

beshnyer besday party utk gugurl tu.. sama comei dgn akak yg dukung besday gurl tue... :)

rasp said...

aritu memasing kebzan kan...
u dgn majlis, i dgn si kecik i nie...
tak puas rasanya...
lenkali insyaAllah ada rezki kita berjumpa lagi....

Dee said...

seronok gak jumpa kty..lenkali aku kena tinggal 2 handbag tu kt umah baru leh sakan bersembang..

mEiZ SHA said...

bestnyer..:)
dapat jumpe lagi sume2 ye kak atty?
:)

ninie said...

wah kty nampak cun gitu gambar dukung damia..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kek dia MABELES! =D

masviona said...

hiksss mmg ada tokoh utk tambah lagi sorang tuh kty nampak gayanya tuh kan....hiksss

huhuhu sebok kehulu kehilir smpai tak sempat nak beramas mesra n borak² sakan ngan uols semua....huhuhu tp uols semua mmg bestlah ditambah lak ngan dj epoi yg memeriahkan majlis tuh kan....walaweiii betol lah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bday girl sgtt cute..pink ijao cantekk r..

rizz said...

shomei avin

nURmALa mAZLan said...

cantik la kak mas ngan avin damia
sedondon hijau pink gitew
kita x dapat join sbb ada kenduri sambut puasa

*ayu* said...

happy birthday to the lil one!!!!!

JIVEBUMZ said...

bestnye kak ty.. rugi saya tak pegi..hukhuk terkilan rasanya kalo idak leh jumpe ngn blogger lain kan.. huhuuu

sweetfiza said...

comel tul birthday girl tu ...
dayang2 yg ada tu pun comel2 gaks ...hehehe

ZARA 札拉 said...

pergh!!

meriah tu~

ada dayang siap~

hahaha~

MaMa aYiN_FaSHa said...

hohoho..fofular jap hubby ieda masuk blog akak yer..ahaks..
Mmg bestkan kak..hope dpt beramas mesra lagi...heheheh

neezareef said...

lawo ko mekap kty...sesuai...

permasuri pn kemain vogeh lg tuh

dayang2 pn x kurang cun melecunnye

[-suziey-] said...

waaaa tantek la gambo last ni..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya jmpe blogger2..
psst..dayang2 tu mmg vogue...

lily lotus said...

aduhai kak atty! seronok dpt jumpa akak..u look so awet muda..minta tips kak..hehe

maunya tak tersenyum jer..ater seronok jumpa blogger2 yg sgtlah frenly..meet up lagi sooonn kay

aryllia said...

eii..best lah besday party tuh...meriah betul...

Uncle Dol said...

kepada mereka2 yg tak dpt hadir tu.. mmg rugi lohhhh.. ahaha =] best! hmmmm...

ibu_umairah said...

best jump member lg............jeles/jeles/

zh-ena said...

cute jea berday girl

Dj Epoi said...

Majlis semua Gua puas hati.....

Yg Gua tak puas hati.....Hati Coz.....Tak dapat dengaw suara Abg Hensem Baju Hijau & Suara KaK Atys huhuuuuuuuuuuuu

Terima Kasih diatas komen anda...

Ianya akan menjadi pembakar semangat untuk saya terus bekarya....huhuuuuuuuuu!!!

MaMaQaYPo FaMiLy said...

JELES!! JELES!! JELES!! hehehehe... takde laaa... GURAU jer...

mummYaeesh said...

hape??dee and sis rasp pun ado??rugi2 dtg lambat..nak wat camne ada event kekdahnye..bkn saje2 nak jd puan seri tau!ahaks

CuTeMiUt78 said...

berpeluh2 tgk damia tu.. hik..hik.hik.. memang hapening je tgk.. :D