Aug 1, 2009

kerengga Terbang @ Fir demam

nie masa malam isnin..kitaorg pegi funfair.
sebok ajak gi funfair.layan kan jew..ler..

Malam Jumaat masa tengok citer keliwon..
tajuk malam tu Keranda terbang..

tapi fir tah camne..dia tak bapa nak boleh sebut keranda ..
dia sebut kerengga...kelakar je kitaorg dengar ..

kalo terowong..terorong..ekekeke...
fir demam sejak malam tadi.
pagi nie pun fir masih demam .sian lak tgk dia .
balik keje semlm lepas maghrib..sebok ajak g alamanda ,..
tp bila sampai je.dia main pun tade mood sbb demam kan ..

lepas tu dia ajak balik..panas betui badan fir..malam tadi..
pagi ni pun panas skit..dia lemah je.kalo dia diam je..tu maknanya memang dia demam betui lah tu ..

29 comments:

sweetfiza said...

la ...ada gak yg pelatnya fir ni yer ....

demam yer ...semoga cepat sembuh yer ...

mc'eja said...

demam ke? bw la g jmp doc.skrg ni demam bkn leh wt main. eja pon br pas baik demam.

Mya said...

musim funfair skang.
dan musim demam gak..

bwk fir jumpa doktor la kty..

Hezesuze said...

laa ni mesti kes kty sibuk berblogging kan smpai xsmpat nk ajar fir cara ckp betul2....wakakaka larikkkkkkkkk

MaMa aYiN_FaSHa said...

akak gi Funfair kat mana ni kak???

sitekateki | dD said...

harap fir cepat sembuh...
cakap kat fir uncle dD suruh makan ubat kalau nak kuat mcm superman...
hehehehe...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

harap dak chumel fir cepat cehat...leh p main2 kat funfair lagi =D

atty's said...

fiza ~ dia main belasah jew sebutnya

eja & mya ~ dah bawak dah ptg semlm , tu ar mya ..musim ar skrg

atty's said...

heze ~ wakakkakka ..mesti dia dgr geng putu fius ckp benda mengarok nie...

ieda ` kt depan jj cheras selatan ..

atty's said...

dd ~ fir taknak jadi superman..dia nak jadi transformers

nuar ~ mmg dia sebok nak gie.tp apa dia main .ajak mama ngn ayah dia main sekali .malu weh..

♥cybermummy♥ said...

Alah cian nya fir . Aunty doa kan fir cepat sembuh dan cepat aktif semula . :P

atie said...

kelako lak fir nih, ada ke keranda jadi kerengga....hahaha, apa pun jgn lupa makan ubat yer fir, moga cepat sembuh tau...

Nurhayati said...

alahai siannye Fir.. semoga cepat sembuh yer.. kalau tak kebah lagi kak, bawak gi checkup ek.. risau la skang ni musim tak sihat.

Duke Luce Dell'amore said...

moga fir cepat sembuh..

akak p funfair??lama sgt jim x p funfair camtu! akak bwk r jim skali!wawawa..

arsaili said...

salam..teringat zaman kecik2..ahaha

sonata anak kancil said...

harap fir cepat semboh...bimbang budak2 kecik ni demam2...

rizz said...

haha pelat upenyaaa!

lily lotus said...

ekekek comel jer sebutan2 dia..

[-suziey-] said...

hahahaha..lawakla fir..ekeke:D comel jek:p

p/s; kty..pls vote for aQeel utk my cute lil prince ek..

ratna said...

siannya fir.. cepat sembuh yer..

~~ciklinn~~ said...

hhahaahhaha fir fir.... leh lak jadi terorong...

Syima Syaz said...

eh fir asyik demam je.kena bawak gi buat blood test ni....
funfair mane tu?

secretname said...

moga fir cpat smbuh yea...

secretname said...

moga fir cpat smbuh yea...

Abang Long said...

Bila demam periksa betul - betul ... serius ni !

neezareef said...

mlm td ktorang pn ushar funfair kt sini kty..tp lom masuk sbb dah lmbt

nnti nk bwk gak myra masuk dah bising nk naik nk naik katanye

syanis said...

semoga fir cepat sembuh

Dee said...

sian fir..baru baik dari chicken pox..demam lagi..take care fir..

CuTeMiUt78 said...

lor gitu ke.. hik..hik.hik.. takpe nnti lama2 ok la sebutannya kan kty..
sian fir demam ya.. sekarang ni musim tau.. fir mkn ubat k.. biar cepat baik..