Aug 10, 2009

iLoveMalaysia@chance to win Iphone

Sticky Mode for 48 hours
Bulan Ini Adalah bulan kemerdekaan ..kita yang ke
52 ...
jadinya ..kita seharusnya ..pada waktu ini..
mesti dah kibarkan bendera kat umah..kereta..ofis..kan .,dan sebagai menghargai dan

cintakan negara kita Malaysia..,kita boleh letakkan logo iLoveMalaysia Kat blog kita..
jom kita ramai2 letak kan logo iLoveMalaysia,sambil kita letakkan logo kita jugak boleh menang Iphone..
ini kiranya contest ar ..aku tau pun dari blog dee
anjuran exabytes
klik kat sini
lepas tu isi form yang amat mudah ..
dan jangan lupas isi
referres's email
attyalong@yahoo.com.my

jika kty menang..korang pun akan menang..
sebabnya hadiah utk contest nie iphone ni sepasang
dan cara pemilihan utk pemenang..dipilih secara rawak jadik kita semua ade chance ..
jadik cepat semua join contest nie ..mana tau ade chance leh menang iphone..
jangan lupa masukkan email kty sebagai referrer's : attyalong@yahoo.com.my
klik kat sini tau ,untuk tau cara-caranya
nanti lepas uols complete isikan form..lepas tu ltk referrer's semua..
nanti uols dapat email.copy paste code tu ltk kat html ..tau..nanti akan kuar logo iloveMalaysia..kat blog uols..

18 comments:

joegrimjow said...

huuu
xjoin lagi ni
ish2

CuTeMiUt78 said...

sama la kita.. kita pun refer dari blog dee.. jom sama2 kita...menang iphone.. :D

Precious said...

Awhh .. dah ramai dah join kontes ni yerk!

rizz said...

i phone tu bebb

rasp said...

i pun dah buat sis...gud luck!

*ayu* said...

good luck kak ty!!!!!! :)

Corey said...

goodluck! i pun dh join :)

Dakjaat™ said...

aty.. ni bukan pasal copy paste jer.. kena buat entri kemerdekaan

Dookie said...

helloooo.. apa kaba semua.. tak perlu nak buat entry.. just copy paste code dan letak ke blog saja.. itu sudah memadai.. ni cabutan bertuah saja ekeke... salam perkenalan

dilaOHdila said...

aku doakan semoga hang menang erk atty
best gak tengok IPhone ni
besaq pueh kalau surf internet kat sinik

neezareef said...

dah buat dah kty...

kojah said...

bercuti g ne kak??

MoMMy 2 Haqq said...

oowwhh..begitu caranya..bole try gak ni. semoga kty berjaya!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.ty...confirm menang k!!

Dee said...

kty..kalo ko menang..aku nk tumpang pakai jap leh? hahaha...

Nurhayati said...

bestnye kalau dapat iPhone

Aleeya said...

mls la nak masok kontes, pe kata belikan satu leh hehehe

cendawanintim said...

beshnya kalu dapat iphone tu...