Aug 9, 2009

Chicken king Sek 7 BBB

fuh..nampak gambar ..cam blur..sbbnya
berasap2 lagi nie .
.



Ni masa aku g makan kat Chicken King ..minggu lepas ..
aku rasa western dia boleh tahan ..dan harga pun berpatutan ..
tapi tak ramai sgt org..may be ramai yang tak tau ..


27 comments:

joegrimjow said...

nak blanje makan cni ke?
waa
time kaseh

neezareef said...

ngam2 dah lunch hr dia tnjuk gambo panas2 gitu...melelehhhh haku dahhh

n@m@n said...

Seksyen 7 area mana kak?

sonata anak kancil said...

nyummmm nyummmm...sedapnya!

genny da bomb said...

amboi kakkkk..sakan menjelajah jjcm ye hihi..ni kat mana plak ni huhu

ZARA 札拉 said...

seb baek smlm ku makan chicken chop dah~

Liza said...

mcm menarik nie atty, nak kena singgah ler camni

Yan said...

terliur tgk kentang goreng.. huhuhu

mEiZ SHA said...

mmg xtau pun kak..;)

cam dap je tu
;p

Mrs LVoe said...

tu mst area bangi kan xpun seri kembangan

:: p R i n c E s S _ N :: said...

menarikk tuu k.ty..N akn terjah b4 poser ni...

*ayu* said...

sedapnya!!!!!!!! part berasap yg tak tahan tttuu... peerrgghh

Corey said...

alamak!! *tutup mata*

Y@ZeD@ said...

kty, adoiiiiiii selalu telan air liur tgk entry makanan dia tau!! jeles jeles jelesssssss

Zura said...

mak aii..menyelerakan...

rizz said...

cdapnye kak tie..

juelee said...

nampak sedappp la kak tie...nyummm harus p try neh

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya kak tty...mcm dlm cite sepet plak..kan dlm cite sepet yg sharifah amani n bf cina dia tu kan dating kat restoran chicken king..wijud ekk tmpat tu...ke sy yg xtau..he he he

PerantauSepi1306 said...

wo! ni kena terjah ni.. kasik landmark sket atty... kat ner nie?

Dee said...

lama x mkn western..

mummysyafie said...

sedap nya, bila nak banjer makan ni?

hihihihi

miss jiejie said...

wah2 ..macam sodapp jerr

lily lotus said...

ayam tu mmg nmpk king lah :D

CuTeMiUt78 said...

alamak kty.. lapoorrr aarr..pos sini skit

a i z o u l h a s h i m i e said...

walaaaa..
besh nya

atty's said...

perantau sepi..dkt ngn sek 7 kat jabatan pengangkutan jln..tu

Anonymous said...

Terima kasih atas kesudian datang dan mencuba menu di restoran kami serta komen yang diberi, please comeagint...thanks -chicken king manager-