Aug 2, 2009

attyfir & company

Mesti ramai yang tak tau ..kan ..
wajah2 yang berada di attyfir company nie..
ari ni aku perkenalkan ahli2nya ..
tapi still kurang 1 org..
ate along bz diluar ye..nama org lelaki
keroje ..buek air bagai..
along ikut dan menjadi pemandu masa pegi ke felda lepar aritu ..

ke semua anak2 ku ..
kali ni semua anak2 aku angkut..
adik tu memula tak mau ikut..
tapi aku gunakan kuasa veto aku ..
aku cakap ngn adik..aku kan MAK..
terus dia bungkus baju ..dalam terpaksaan ..ikut ler jugak

bukan senang nak snap
gambar bertiga.nie..
bersama anak bujang /dara ku nieh..
malu ler..tak mau ler..
sekali lagi aku guna kuasa VETO aku..


28 comments:

atie said...

Owh atty, dah ada anak dara dan anak teruna yer,handsome dan ayu gitu....tulah kan dak nih dah besar jarang nak ikut mak pak dia...

FazidElias said...

kakty...adik amik acuan kakty laaa... muke same :D

@LiYaNNuaR said...

wahhh... dah nak bermenantu gitu, ahaks!!! so suweeet la Kty...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adek jrg expose..skaLi expose..machoo tuu...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mmg CUN MELECUN anak2 mu Atty...

Rantong said...

Salam ziarah. Blog dan posting yang menarik.

_______________________
View Profile: Rantong™

nenekrock said...

alahaii so sweettt kalo along ado lagi bertambah-tambah lengkapnya kan...xpe kang raya nnt along wajob ado hehe

Gieyana said...

picture ke dua tu nmpak ceria..hehe

MaMa aYiN_FaSHa said...

aiseh..kty ada anak teruna rupenyer..ingat Fir ngan kakak aja..

Liza said...

cantik gambo atty anak branak, kalau ada along skali mesti lagik cantik

Hezesuze said...

wawawawa tetap pink gediks kan kty....ekekeke

Syima Syaz said...

muka kak atty ni...hehehe
comel2 anak kak atty

a-as said...

tak lama lagi boleh bermenantu plk..dah besar2 semua. A'ah muka sama cam u sis!

Mrs LVoe said...

sha baru tahu akak ade anak bujang yg dh besar.. igt fir gn kakak je.

Pocket said...

wah, dah besor panjang anakanda nyer :) happy nyeeerrr..

lily lotus said...

like sisters!

neezareef said...

amboi kty...wat photog session ke

syanis said...

baru la lengkap kan kak ty... w/pun along nye x da... huhuhu

Zura said...

malu tp possing xingat lah...

Softtouch [Hanim] said...

dah besar2 yer anak kak ty..cantik2 n hensem...ikut muka kak ty..

Dee said...

ensem n cun2 anak kty..cam kty gak..

rizz said...

cntekk photoshoot ni hehehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. encem anak teruna kty.. sebijik muka ikut kty.. selalunya gitu la kan.. anak teruna ni klu dah besar.. memang takmo ikut ibu ayah dia kemana2.. :D

leadleedeea said...

mak ai...guna kuasa veto/diktator gitu yek? hehehehehee...last pic tu tomeyy...

♥Hernee Nazir♥ said...

snang akak ank dh bsar pnjg ek..

kin hashim said...

dah besar panjang anak dara dan anak teruna kak ty ye...

PerantauSepi1306 said...

amvoiiii sweetnye anak dara tu... anak terona pun encem.. yg kecik la gebu comel jer.. hehehe bestnye ada ramai anak ni ye atty ;D

CATZ said...

k atty,
anak dara mu itu dah boleh dipinang nampaknya,,,vouge sungguh..