Aug 5, 2009

Asma Ul Husna Lagu Terpanjang Siti



aku bukan lah peminat ct..
tp bila dengar lagu nie..mmg besh lah..


35 comments:

FazidElias said...

waaahhh ct dah jadi woman in black aaa skrang :D

aKu buDaK CiWeK said...

~azabnya nak jadi artis..huhu!!

lily lotus said...

samalah bkn minat dia tp lagu dia oklah :D

eya said...

a'ah btl tu kak..
sy dengo pon mcm best gile lgu panjang dia ni..merdu sggh suare.
x sabo nk donlod...ekekeke

Eazy Izzuddin said...

mmg besh kak..
xD

ikiqzana said...

mmg dengar mcm best la sis.. tapi dengar sekerat2 tu yg xde feel..

nk kena dgr lagu penuh dulu..

secretname said...

xleh nk dgr semua la kak..line xlaju.huhuhu

cikbedahlaser said...

errkkk mcm x seswai je.....
hmmmm

~~ciklinn~~ said...

tok ti..oh tok ti

mummYaeesh said...

ct yg da terer nyanyi pun byk kali salah ek..sure lagu ni susah giler!

Y@ZeD@ said...

nihh lagu utk bulan puasa ke??

Lya Colours said...

nk dgr jugak nntiiiiiiiiii

Nana said...

hehe..saya suka tok ti.

syanis said...

herm..... sayhdu jer

DYLA said...

kty, sy peminat ct. memang suka suara dia...

tak tau pun dia ada nyanyi lagu ni. baru tau ni ha.. heheh (kata peminat ek?)

mamaadam said...

finee minat sgt ngan siti kty..

CINTAMANISZ Lite said...

sy jugak suka siti..

Dee said...

xlah minat sangat..tp lagu2 dia best..suara pun best..

ZARA 札拉 said...

owh~
ok gak~

Sidratul Muntaha said...

tingin dgr dia nyanyi lagi ni live.
sejibik cam dlm dia tarik dlm album ni...

Liza said...

tak brape minat dgn CT tapi ada gak lagu dia yg boleh layan

MaMaQaYPo FaMiLy said...

CT yg .... eemmmm.... layan jer!!

sweetfiza said...

rasanya ramai yg x bape suka ngan dia ...
tp suka ngan sore dia je ...

[-suziey-] said...

ala kt..xleh nk play la plak..huhu..kalu kty free emel kt sy bole? hehe..plsss..xsabo nk dengo:D

neezareef said...

bleh kty jd teman berhibur secara berhemah kan

Yan said...

lagu terpanjang??
asmaul husna panjang ke??
tgk time baru 3 minit..
lagu2 ct rasenye lebey dari tu..

mama double A said...

asal jambul die makin clear dilihat hahaha

izan said...

kita minat lagu-lagu dia juga....

julie^beth said...

suara die memang kelas.. tapi kalau die belajar english n not trying so hard utk appearence die, she will be a better singer and can go futher.. she can be like celine dion.. celine dion pon, english bukan first language die.. tapi kalau nak succeed, kne lah banya belajar n berkorban utk ms depan.. just sharing..

kojah said...

hihihihi

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

mmg sore dia sdp dgar..

CuTeMiUt78 said...

eemmm memang best gak la kan

~ilyanie_usyuk~ said...

sedapp jugak
=)

a i z o u l h a s h i m i e said...

wajib beli

a i z o u l h a s h i m i e said...

wajib beli