Jul 6, 2009

Transformer & Pre Celebration Besday Firdaus

Malam keliwon aritu ..2 July 2009
aku ngn along bawak firdaus tgk transformers..
tu pun puas ar aku booked tiket bagai online..semua full.

along balik keje ..terai lak beli..gi JJ..Cheras Selatan..
ngam2 lagi satu orang ..nak turn along..full house lak..

aku balik keje..siap2..semua..along kata kita terjah Alamanda ..lak.
sekali tetiba aku dapat idea..
apa kata kita gi ..Metro Kajang..je.

Jadiknya terus ke Kajang..
terus g kaunter..yeah ade..memang rejeki fir ler..
amik kol 9 nya..lepastu gi makan ..balik umah balik.
muka budak happy ..tau dianya besday..dan tau umo dia 6 thn.

fir kan sangat suka makan sambal belacan..
siap mintak tambah nak sambal belacan..
tomyam wajib..

kol 8.30 kuar balik..terus..gi Metro Kajang..tengok Transformer
bagi aku citer kali nier..tak bapa sangat .



aku lagi suka yang 1stnya..tingat masa yang 1st ..kitaorang tgk 1st day nya tayangan..
tu pun lagi skit nak miss...sbb jalan lak jem..masa..on the way nak pegi.

28 comments:

neezareef said...

adiah fir la nie jugak kan kty

atty's said...

za ~ aah nie salah satu adiah..kerana nak tunggu masa besday terpaksa kami lambat tonton..nya

Puan Iza said...

sonok fir dpt tgk transformers tu...:-)

ZARA 札拉 said...

hehehe~

bestnya fir itu..suka tomyam..=)

☆ lieya latif ☆ said...

OOO AKAK DAH gi tengok yak ....mesti fir hepi kan....ye laa sempena besdei die..... budak2 suke la kak tgk cite2 ni....lieya tak minat sangat....boleh fenin pale layan citer heavy2 nie....keh keh khe

atty's said...

iza ~ mmg sonok sgt ar dia

zara ~ dia mmg suka tomyam

lieya ~ leh tahan citer dia..tak heavy ..lawak ar..

syanis said...

WAH SONOT FIR... JENJALAN TGK WAYANG BAGAI

atty's said...

ain tu ar..dia mmg suka..ar jalan2 nie

atty's said...

ain tu ar..dia mmg suka..ar jalan2 nie

Ena Qaisya said...

pesal ramai bawak anak laki drang p tgk transformers ek.. ni yg jeles ni den takde anak laki ni huhuhu... tp kless fir ek ske makan sambal belacan ihiks..

atty's said...

ena..kalo den dtg umah ko..sambal belacan jgn lupas ye.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

FIR mmg pandai makan kan? Anak MaMa si Achik ys sebaya Fir ni tak suka makan NASI.. suka makan merapu rapu ja.. Makan pun nak kena paksa!!

p/s: Atty ada bagi Fir makan multivitamin ke?

rizz said...

rizz ngntok tgk cte ni hahaa

PerantauSepi1306 said...

uiksss mmg full house kan cinema time tayangan transformers nie.. tp ada member ckp best sbb byk lagi robot...

atty's said...

eta ~ fir ni mmg kuat makan..tade kasi apa2 vit..mmg dr mengandung..atty je yg makan vit

rizz ` g ar tgk

ps ~ asik fullhouse..tp suka lagi yg 1st

kojah said...

sy pun aritu nk tgk transformers kt metro kajang gak kak alih2 ada org tu xnk...hoho

nURmALa mAZLan said...

kak..online booking mmg jammed
kita pon beli a day before aritu sbb kalau beli masa tayangan mesti x dapat punya

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok la fir ya.. dpt tgk transfomer gitu.. :D

atty's said...

kojah..leh ar okeh je..tgk situ pun

mala.~ kty kan boooking 3 ari seblom tau..semua nya full booked..

rina ~` fir mmg happy sesgt..ar

FIESYAH said...

dah besor ni mcm2 fir minta ikutkan je lah...

Dee said...

wui..ko laju je eh kty tgk wayang..bila lah fifi nk beso..nk angkut gi wayang skali..

Softtouch [Hanim] said...

fir kecik2 pun pndai mkn smbal belacan yer..bagusnya...tahan pedaslah fir ni yer..senang mama dia nak masak, masak sekali utk org besar punya. Tak yah nak asing2 masak or beli.. fir tgk transformer...sukalah tu yer..

mummYaeesh said...

weols tak g tgk pun lagi..asyik penuh jek!yeke tak bpe best...tp my friend pun ckp mcm tu gak..sbb dia kata klu bleh sume benda nak transform..penat lak tgk..ahaks
seronok tgk fir makan...smbal belacan lg tu!

[-suziey-] said...

sy xtgk pn dr 1st smpai la ni..ekek:D happy besday tu fir...hehehe:p

atty's said...

dee ~ elok ko angkut je fifi skrg nanti dia bese

hanim~ kty mmg tak pnh masak asing dr dia kecik..tu sbb kot dia bese

watie ~ rasa kty mmg best 1st lagi dr yg 2nd..tapi tak tau org len .

suziey ~ nanti aqeel dah besau arus bawak aqeel..lak

adenium said...

wuiiii...kuat makan pedas ye si fir nih.... hebattt...hebatttt...

Redbloodsnow said...

best giler kan citer transformer tuh kan :) ailike. full star utk muvi tuh..hikhik

atty's said...

sid ~ fir kalo tak pedas kurang selera ..

zie ~ fir suka citer transformer..kty suka yg 1st..