Jul 1, 2009

TM POINT BANDAR BARU BANGI


siapakah gerangan pakwe ini..
pakwe ini bukan kekasih gelap ku ye..



Bandar Baru Bangi dah ade TM POINT.
jadik takyah nak masuk pekan Kajang yang jem gilos tu .
elok tangki minyal fuel.terus merah kalo masuk kajang..

Tm Point ni terletak kat deretan kedai baru
dari fasa 4 tambahan nak ke Billion..
betui2 sebelah kiri ..kat trafficlight..kiranya dekat Tasik Cempaka..tu ..
senang skit aku nak bayau dah .
kalo bil streamyx aku, aku tak bayar kat sini, aku pakai cimbclicks..
kalo utk company harus ler bayar kat kaunter..
kalo bil company bayau pakai click2 gak..
harus ler aku click masuk account aku..huhuhu
jadiknya companynya bil mmg bayar kat kaunter pakai cek ..bagus jugak
kalo tak ,.tak dpt ler aku mengular..
dok je dalam opis.tengok dinding.pintu..bhusan lak kan..
nak kena gak cuci2 mata tgk gelagat orang.

29 comment:

Anie said...

BANGI SKRG MEMACAM DAH ADA..SENANG SIKIT TAK YAH PERGI KAJANG

Dee said...

nk ikut ngular sama leh?

Yatie said...

best plak dok ngular ni..... yatie, sawanila

Cik Wanie said...

wakakakakaka,
sek brapa kak tty?
nak g gak lah tm point,
tetiba kannn:P:P:P:P

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..nk mengular katanya..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mengular ek? jgn jdi ular sawa dah lah yer...

FIESYAH said...

pas ni leh byor kat cni, x yah lah nak ke kajang cari park bkn senang kat kajang...time kasih lah kat TM bk cawangan kat bangi ni prihatain sungguh diorg ni..

masviona said...

betul tuh bangi skrang nih semanya dah ada...senang kan...hiksss

sweetfiza said...

suka gak ngular2 ni ...
hehehe....

Hezesuze said...

hahaa xpenah gi bangi laie..kajang lagi ler...lalu jerk...wakakaka

atty's said...

anie,fiesyah,mas ~ tu ar dah senang skit..takyah kty nak masuk kajang

dee ~ jom ar ikut ngular..

yatie, jim,fiza ~ ngular jgn tak ngular

wanie ~ dkt jer ngn sek 8 tuh

eta ~ huhuhuhuh..naya je kalo jadik ulor..

heze ~ meh le mai kajang

rizz said...

lme x g bangi

ibu_umairah said...

dah lama tak pegi bangi....bagus lahh semakin maju!!!!taniahh..taniahhh

kojah said...

hahahaha sempat lagik nak ngular kak ek...=P

ArPeGGiOS said...

wahhh....
boleh jadi duta TM

fazemy said...

Lawak la Kak Atie ni..sanggup susah payah g beratur..sdgkan bil sndiri byr depan mata. nampak sangt mengabihkan boraih je kat opis tu. haha.

atty's said...

rizz ~ mari ler singgah bangi

ibu umairah ~ tu ar semakin maju

kojah ~ harus ...

aspeggios ~ takde maknanya jdk duta

emy ~ lagipun mana leh bayau semua bil company pakai clicks2..je..kang harus terclick dlm account ahkak..kaya lak ahkak..mmg bos yg suh bayau kt luar..kasi ahkak jalan2..cuci mata ..ekekekek

niza said...

tul kak...sy setuju...keje tmpt dulu slalu gak kena kuar2 nih...dpt la hirup udara segar sket...

CaMaRPuTiH said...

keje ngular nih mmg besh.. hihihi... bosan ar dok opis terperuk jekkan. aih..kita xde trans nk ngular so dok diam2 jek. :)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang bestkan klu ngular tu.. heh..heh..heh.. blh join tak kty?

Corey said...

haruslah next time aku dtg berposing kat dpn TM point ni.. balik tunggu n3 dari atty review psl aku ekeke

PerantauSepi1306 said...

tqvm atty for the info.. hehehehe len kali ada apa2 hal tak yah la ke kajang or semenyih.. lotih den nak nuggu turn...

atty's said...

corey ~ mcm2 ..le ko

ps ~ eheheh .senang skit kan ..takyah ke kjg

AkMa said...

dah ade tmpoint kat bangi..bagus ni..x yah le nak masuk pekan kajang yg jem ituuu..

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

jom click..
tetiba

Anonymous said...

hati2.. ini adalah tm point reseller/distributor, bukan kedai tm point. Saya pegi situ upgrade package streamyx...isi borang & fotostat ic... dah 2 minggu berlalu form belum lagi di proses. Camni punya service... sangat mengecewakan. Saya pun gembira cam saudara saudari waktu tgk tm point dah ada bangi..tidak lagi sekarang...kecewa

Anonymous said...

pembetulan..bukan reseller..tapi authorized dealer

http://www.tm.com.my/about-tm/newsroom/2009/090717.asp

Anonymous said...

memang. sy ada buat pemasangan streamyx tp dah dekat sebulan belum ada apa2 tindakan. sangat mengecewakan.

oh! said...

Thank kayu bro! info mnarik,
mmbantu sy yg
nk dftar streamyx unipack...