Jul 8, 2009

Testing

Testing..testing..

banyak blogger dah kena ..yer..
takleh nak autopublish..
puas dah godeh..tak mau jugak.

sapa teror..ler kasi tau nak buat camner ..
ym kty ye ..
attyalong@yahoo.com.my

28 comments:

Dee said...

mmg problem..sakit ati sungguh!!

honeysour's blog said...

ana pun tak tau nak buat camne...

entry dah melambak2 ni...

atty's said...

dee ~ tu ar..

ana ~ ana pun kena ye.

Ena Qaisya said...

eh ko kena gak ke atty?
aku ingat aku ngan neeeza jek..
aku pun musykil pe yg tak kenanye.. ampeh toll!!! tpaksa wat manual publish punye huh'

Syima Syaz said...

Betul kak...
takleh nak guna gear auto,terpaksa simpan kat draf n manual publish...

niza said...

kty ku...sy pun kena gak gitu...uhuhuh....

Mrs LVoe said...

aah.. sha dh buat schedule tp x kuar2.. hampeh tul.

JIVEBUMZ said...

aduii nape jadi camtu yer kak ty? erm saya pon tatau kalo tak leh tolong :d

rizz said...

nape ek..bese r blogger cm sengal sket le ni hehe

atty's said...

tu ar.kty pun tak tau napa..puas sudah aku kaji..

ZARA 札拉 said...

aku tak check lagi kak~
tapi aku tak bleh letak blog roll~
damn! sedih aku!

d i D a_LittLeBaby said...

erm akak change time dan date je bila nak publish dan jam berapa nak publish..tapi sejak dua menjak ni dida wat tak menjadi .tak tahu nape..pastu if jadi pun tak terpublish pulak entry tu.tak tahu kenapa..hihihi

*ayu* said...

mmg prob kak..
dah la ayu susah nak access time keje..

sudahnya, sunyi sepi la blog.
huhuhuhjuhu

lynn said...

huhuhu lynn lg xtau...sbb xpnh buat auto published pun..kekekke

atty's said...

dida nak buat entry autopublish tu tau.masalahnya tak mau kuar..entrynya

ayu tu ar..napain.tgh kaji nie

lynn..hehehehe

d i D a_LittLeBaby said...

erm tu la psal...mmg kekadng prob sis...ntah kenapa...

syanis said...

sama ngn blog ain... muskel juga kawe

~~ciklinn~~ said...

kak yatt linn dah ken agak..sakit tol hati... dia tak kuar2.. ingat nak auto kol 10pagi.. sekali cek kol 2 ptg tak publish gak.. hishh

neezareef said...

arghhhhhhhhh
stress bila pk pasal auto pub nie
sape la gaknye leh tlg solve

Anie said...

jawapn sama dgn lyyn ...hik..hik...

Faizah_Haris said...

huwaaaa nape yekkk? aduiii geremmm3....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

kdg2 terjadi jugak.. dah 4 kali kalau tak salah... mmg BOWING giler time camtu!!

Fauzieah said...

rasanya mmg time sengal dia kot tuh..
tp takat nih elok plak blog aku..
cuma dari tadi susah btul la nak bolos..asik kena refresh jek..

[-suziey-] said...

blogspot problem kot kty..sy punye ok..:D

CuTeMiUt78 said...

eemmmm sama la kty.. hari ni tenet amat la mengong.. semua lemau.. lembab cam siput.. memang nak buat auto pun tak blh.. kena manual je.. hampeh je kan

atty's said...

to lah uols..ari ni tak dpt nak blogwalking.tenet cam siput H1N1

Syaz (MamaFarish) said...

rasanya blogspot tgh problem kot...

Mama_Aqish said...

SAME LA KITER PUNYER PUN TAK LEH NAK AUTO PUBLISH...