Jul 11, 2009

Mesyuarat Cawan

Ari nie aku setengah hari jew keje.
ade byk urusan..aku nak settlekan..
dan petangnya ade tetamu..yang dtg dari jauh..
tak lama aku sampai..tetamu pun sampai..


kitaorg lepak kedai nie.
sementara..tunggu geng lain..
macam ramai sanga geng ek..
geng apa..geng mesyuarat cawan..ekekekek..sebabnya..


nanti ar cakap



ini ler teman tapi mesra..
yang aku nanti2kan..
rasanya 2 minggu..kot..tak jumpa.
siapakah itu..teka jangan tak teka..

teka..ar sapakah blogger itu..
esok ..sabtu aku akan bersama2 beliau..dari kol 4 gitu
sampai ke mlm...hhehhe..berjimba2..

teka-teka
no hadiah ar...ekekeke



itu tuan tanah bersama mama..yang menten slim...
kami berbual pasal..gigi ye..mama citer camner nak
jaga gigi..nak dpt gigi yang cantik..
woopps..aku leh senyum nampak gigi..dan senyuman aku sungguh menawan..
wahahahah..edisi..perasan sudah,..mampus kena kutuk..

okeh..ahli mesyuarat cawan...sudah cukup korum..
maka perkara yang dibincangkan..adalah..an'ne..amik order..
lepas tu dgr lak..fir...jerit..an'ne..bukak tv..
budak fir ni buat kedai mamak cam umah eh yo..

nampak byk cawan atas meja..
sbb tu aku panggil mesyuarat cawan..

tu awek bajubiru yg cun ngn pakwe seblh awek tu sapa dik non..
mesti ramai yg kenal..
sapa lagi kalo bukan..merpati dua sejoli..
masviona & prebet sabu..

fir sgt nakal..bukan leh cepat bhusan..
bhusan jew dia tensi..
tensi je ..bila bosan..
fir len kali behave skit..leh tak..??
geram tol aku ngn firdaus..nie..bising je.
takleh le mama dia nak meeting japp ke..
sebok ajak g taman..
hah..geram..bawakan jew..
tu nmpk budak baju merah.. tgh laju buai ku laju...


**********************
dapat award dari cybermummy..
thanks mummy..ingat jew kty tau..

sYARAT UNTUK TERIMA AWARD INI ...

1. Sila copy paste award ini diblog anda.
done..

2. Sila copy paste award ini di side bar blog anda.
okeh nanti kty ltk..

3. Passkan award ini kepada 5 rakan anda.

neezareef
ct rahani
yan@ummiabbiqis
kakyong
ena qaisya
rina@cutemiut

amik geng jgn tak amik..

p/s: suka panggil gelas ...cawan..ekekeek

18 comments:

ijad said...

sambil meeting sambil minum ya...

LotsOfLove-Pearls said...

tahniah..
tahniah..

ZARA 札拉 said...

hehehe~

mesyuarat gelas tu kak~

CaMaRPuTiH said...

kecik jek mesyuarat tuh ek tp orgnyer nmpk ramai... ala-ala besau dulang gitu ahli mesyuaratnyer. hihihi....

CaMaRPuTiH said...

kecik jek mesyuarat tuh ek tp orgnyer nmpk ramai... ala-ala besau dulang gitu ahli mesyuaratnyer. hihihi....

IEYNA said...

mesyuarat cawan...hihihi

nak join bleh :)

FazidElias said...

waahhh serius je..ada projek ke kakty?

adenium said...

huh...ingatkan..tingakp jer ada mesyuarat... cawan pun ada erk..hehehe

~~ciklinn~~ said...

hihihihhi betul2 bercawan2 kak oi...

pstt komen ini c=dibuat pada kul 2.20pagi.. hahahhah

Abang Long said...

Selepas ini mesyuarat tingkap pula ... :)

sall said...

asal x ajak aku..hehehe....

mamaadam said...

kekeke kty sungguh menawan arr bile senyum nampak gigi huhu takpe kak kita kena condifent ops confident

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik... kty, baru ni dgr mesyuarat cawan.. eemmm meeting2 apa tu.. ? eh.. ada award ya.. mekacih kty.. nnti kita ambil ya.. :D

Cik Wanie said...

amboi amboi amboi,
ada mesyuarat cawan,
x ajak pun wanie,
nie yg nak seb=ntap beberapa saat,
hik hik hik....

yg penting x tahan tue,
ada merpati 2 sejoli...

siapa gadis bertudung tue?
hurm...
cun giler siottt

kakyong said...

kakty,
best lah life kakty, meriah jer.. selalu dikelilingi kawan2...

kakty,
award tu kakyong amik link dulu, nanti akan ku tepek ya... ;)

Yan said...

wahh time kasih time kasih..

nanti ade mase akan ku tepek award comel ni kak..

neezareef said...

huhu..cik W bertudung ke skang...tahniah...

mekaseh award tu nnti ai gantung yah

mummYaeesh said...

patutlah tgk blog wanie da bertukar wajah gitew..alhamdulillah..

awat tak calling2 k.ty klu tak bleh join mesyuarat cawan..hiks.percaya ke??walhal ada kat pasir salak wat event!