Jul 13, 2009

entry dari akak




this entry post by : her daughter AKAK


al-kisah .. taibbb ......
icehhh ...

kembali laagi menyemak di blog mama
actually nak bagi tahu mama sebok
mama xkeje dalam 2-3 hari ini
sebab mama kene jaga fir 'si tembam' tu ..
fir kene wut we call that ??? hurmmm .. chicken pop ???
haa .. tula tuh . entah betui keh idak akuh eja
wut ever , usah dulik yee


wajah fir semase pagi tadi
picture ni diambil masa kat kedai barang2 kahwin
pagi tadi


semalam baru perasan . tapi rasanya bukan
tup2 hari ni mama cuti pergi bawak fir ke klinik
dan doctor sah kan fir kene chicken pop

mama pun badan dia panas
xlarat nak buat apa2
i juz can say



mama & fir

entry hari ini di kongke oleh aku .. =p
kalau peniulisan saya idak betui harap di maafkan ye ..
biase ler budak2 baru blaja

p/s: pade sapa2 yang sms/call mama . kalau tidak diangkat or di replay sms nya harap maap
henset mama rosak .. insyallah entry2 akan datang akan di update oleh tuan empunya badan . pasal balik kg yang penoh dugaan , pasal yoyooh.com blogger award 2009 , makan malam kat flaming steambot semalm ... bla2...

tq.for today

26 comments:

ninie said...

oo siannya fir.... semoga cepat sembuh.....

ratna said...

pandainya kakak buat entry.. menghiburkan pulak tu. to kat atty & fir, cecepat baik kay.

neezareef said...

seb baik ade akak leh tlg coverkan entry..

sian fir..upenye chic pox ya..x pe fir dah kena kecik2 nnti beso ensem jew dah x kena lg...

jgn lupa minum air kelapa..bio kuar semua

tc kty n fir

Wawa_Nadwa said...

semoga fir cepat sembuh.

KAKAK,
time kasih kasitau berita terkini mama mu ye.
hiks!

rizz said...

hope fir cpt smbuh tomey jeh diee

Ann GreenStrawberry said...

seb baik bagi taw..
heheheheh...
hope fir sembuh cepat

~zuraiwan~ said...

owhh kena chicken pox ek...sian kan budak2 jd...moga fir cepat sembuh ye..

CINTAMANISZ Lite said...

Moga Fir cepat semboh..

psst; lps2 ni kakak leh laa wat kan entry mama, best gak baca entry kakak ni..hehe. Tak pun..terus aje laa wat blog sendiri, huhu. Lawan mama tau..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sian nye fir....moga cepat sembuh yeak...akak, pesan kat mama bagi minum air kelapa kat fir tau...kem salam mama yeak....

★ Nu♥ℜul ★ said...

tq semua ..
semua pesan uollszz akan akk g thu kat mama .. =)

Hezesuze said...

ewah3..junior kty da bsuara ek...kikiki

owh merangkap wakil mama la ek kakak...pembetulan syg chicken pox ler not pop...kikiki

pepun miss uols!

kakyong said...

kakak,
mekasih sbb bgtau...

ckp kat mama mkan ubat & hv a gud rest ya...

fir pun jgn garu2... rajin sapu ubat yaa...

ct rahani said...

cian fir.. seriau tul dgr chicken pox.. huhuhu..

anyway..s emoga fir cpt sembuh k..

Cikgu Ayu said...

wah wah akak pun dah sama naik ngan mama nih..hehehhehe

kim slm kak mama n hope get well soon to kak atty n fir

kin hashim said...

Owh..mama ada setiausaha tulong update blog di kala ketidaksempatan masa..bagus! hehehe..

~~ciklinn~~ said...

semoga cepat sembuhh kak yatt n fir yg bambam...

~sall said...

fir sayang moga cepat sembuh.

ZARA 札拉 said...

aduyai..semoga cepat sembuh deh~

*ayu* said...

get well soon fir!!!!

adenium said...

get well soon fir...
kakty demam lagik...?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

even fir kne chic pox but he still active ekk...

mummYaeesh said...

wah mama anta PA wat entry ek!bagusnye la..
hamboii fir dlm pada sakit2 tu sempat lagi posing ek!

btw, ejaannye chicken pox la syg!

[-suziey-] said...

waaa akk tumpang post kt sini n3 yek..ekek:D
comel plak muka fir camtuL:p

Softtouch [Hanim] said...

ciannye fir...mesti bdn dia gatal2 tu...take care ok...

CuTeMiUt78 said...

alahai sian fir n kty. Sib baik ada kakak utk cover kan..
hope kty n fir cepat sembuh ya.. :D

Ena Qaisya said...

ANAK BANAK BLOGGER.. KLESS TOL...
SMOGA FIR SEMBUH DENGAN CEPATNYE DAN JGN PLAK OMAKNYE PLAK KENA HEHEHE