Jul 3, 2009

cerita saye ^^

posting by : akak a.k.a nurulizatie

hayloo .

esok nurul maen bola jaring
doakan yer .. AMIN
semase nk sertai ni macam2 berlaku ...

xdeh lah ade pulak perbalahan
macam ni
hari jumaat lepas kite orang dapat tahu ade penyertaan netball
so nurul dan kawan2 nurul semua join lah

tup2 selase tadi si nad & liyya ckap xnak main
lahh .. dah xcukup player koo ...
membe2 lain yang join marah lah
dowang cakap nurul ko g ckp kat kepeng & liyya
tuh nak maen xnk
so akuh ckp lah kat dak 2ekor tuh korang main keh x ??
dowang puun dengan senang hati cakap xmain
so!! okeh
fine ! adeh akuh kesah .

k . dah setel 1 kes .
pastu akuh cari 2 player baru membe rapat ataupun membe baru akuh
dah cukup balik , dapat cover..
tup2 rabu si nad cakap akuh nak main
akuh cakap lah boleh,xsampai hati nak kecewe kan hati nad tuh
pastu wehh , boleh nad cakap akuh xnak kawan2 dua orang ko tuh masuk .
bapak lah sakit hati .
nad cakap kawan2 ko tuh xreti main
akuh mara lah , semua akuh buat , ko bnyk bunyik lak .
akuh tahu apeh akuh buat k.

sekarang akuh dan farra buat
team baru
nad pun nak tunjuk hebat dia pun buat team sendiri jugak

xkesah pun,
ape yang penting kerjasama
wish me luck ..

10 comments:

ije said...

go go kak atty!!

Hezesuze said...

wah! bersukan bagai ek...go go go terus go ....

ZARA 札拉 said...

yeah!!

gambatte kak!!

cheer u up!!

kakyong said...

gud luck utk akak.
dedulu masa muda2 rajin gak main netball.
sbb bdn kecik, selalu kena jadi C..
habis je main terus flat... hahah..
tu dulu lah. la ni rasa nya tak fit dah kot...

Eazy Izzuddin said...

gud luck akak
chayol2!!
xD

PurPle said...

perghhh... masing2 siap buat team sendiri. ni dah mcm cite 'bring it on'... macam citer '5 jingga' pun yer gak. cuma depa team cheerleaders... ni team netball.
ucu doakan semoga team akak berjaya yek. klu dlm tv, team baik mmg sure menang akhirnya. tp dlm realiti, x semestinya. itu lah dugaan. yg penting, enjoy k!

ikiqzana said...

xde ker nk ambik pemain import.. zana suker gak main netball ni.. hehehe....

[-suziey-] said...

ouh kakak ke yg baut n3 nih...anak banak ade blog nih..cayala

syanis said...

huhuhuhu memacam perangai si nad tu...

apa pun gud luck tuk akak

Cik Wanie said...

gud luck kakak,
cik wanie doakan yg terbaik tuk kakak,
miss u my dear;)