Jun 13, 2009

Water Treatment


korang tau ke apamendanya nie
nie bukan peluru berpandu ye..
nie le yg company bos aku buat..

kete aku je yang ade
company lain adalah tutup kilang..

Sabtu 13 June 2009
Seperti biasa setiap ari sabtu kecuali public Holiday
adalah hari aku bekerja..

kadang bhusan jew..sbb bukan nya bos masuk..
aku jew sorang kt opis..

tp dlm kol 11.aku dah chow g pasar beli lauk.terus balik umah..

selamat bercuti..pada sesapa yg bercuti..

26 comments:

julie^beth said...

mesti boring giller kan.. huhu.. nasib ada internet yang pantas lagi best.. hehe

zh-ena said...

nsb kita sama la k.atty..keja ajer la

Cik Wanie said...

ala sian kakak wanie yg sorang nie,
kena keje ker,
hik hik hik hik....

~hugs~

atty's said...

julie ~ tu ar nasib ade tenet..kalo dak..mau kejung

ena ~ tu ar senasib kita..

wanie ~ huhuh..tu ar nasib wanie ade update blog..leh sekodeng.ekekeke..

Duke Luce Dell'amore said...

happy weekend kak!
kmain chow awal dr opis yew??
keje halfday je ek??

tringat plak kt my mom..
die pun slalu chow awal..hahahaha...

Dee said...

ko dh ugut lum bos ko kty? meh sini aku ugut dia..wakaka..sian ko ek kty..cantik keta tu..bila dee dpt naik ni? tumpang gi titiwangsa leh? hehehe..

cendawanintim said...

alahaiiiii...kena keje lak waktu orang syiok bercuti..takper..takder orang pecut balik awal!!

pB said...

salam Atty ...

sepatutnya tak ada dah syarikat yang kerja hari sabtu nie..
hanya membuang masa jer ...

bukan apa ...

kita yang terpaksarela kerja ni , bukannya buat kerja mana pun kalau hari sabtu ...

fikiran lebih pada rumah dah ...

zino said...

atty..
teruskan kerja utk negara.. ramai lagi yg kerja hari sabtu ni.. tapi zino tak le hehe

Dj Epoi said...

Ksian dia......!!!heheheh

Betul arrrrrrr....

Kalau tadak Internet jadik macamnana lah eik? hehehehe

mummYaeesh said...

tak discuss lagi ke k.ty dgn boss minta cuti ari sabtu?woohoo

boringnye la sorang2 jerk g keje!

ArPeGGiOS said...

cabut awal boss tak carik ker...

masa saya cari keje...antara yang saya utamakan sabtu cuti.

hu hu hu...keje sabtu takde motivasi.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon nti mayb sabtu pon kne keje..aduhaii..

Mira said...

salam kyatt..

la akak kena kena ke setiap sabtu..alahai mesti boring giler kan pastu sorang-sorang plak kat opis..nasib baik ada tenet leh kyatt update citer..hehehehe

re : mmg susah kyatt..mira mmg leh panas sangat mulalah hidung berdarah..tapi kadang-kadang tu ok plak..klu tgh tido malam pun leh berdarah hidung ni..kalau tisu mmg sentiasa ada kat sisi..stanby...

Liza said...

Selamat bercuti utk atty jugak!

IEYNA said...

huhuhu...xbest kan keje hari sbtu..
tapi yg bestnye leh kuar awal...leh g pasar lagi tu...heheheh

slmt bercuti kak aty...

insyallh ina g iv tu..tapi zam lbh suke ina jadik ckgu...huhuhuhu

Syima Syaz said...

saya lagi dasyat kak,...kene kerja sabtu n ahad.kadang2 sampai 2 mgg berturut2 kerja.last months 4 minggu + dgn kursus sampai ke 5 petang.wekend pun nak buat course.gile dengki,kan.pastu attendent tak DIBAYAR.sib baik best,kalau tak best mmg guling2 meroyan.
kerja bank lagi penat n stress.tapi saya still ikhlas.nak cari duit...

aryllia said...

hmm...sy hr2 keje jek...walau pun dok umah jek..nak g spa pun x masa...spa lah kat bilik air sendiri...huhuhh...

::@FiQ said...

sadisnyer kawasan iteww....sepiii***

Yan said...

klu tak p keje.. bos carik tak kak?

kakyong said...

kak ty sorg jer ker? staff lain tak de ker...

ct rahani said...

cam peluru berpandu la kak.. hehehe..

atty's said...

jim ~ hehehe

dee & watie ~ lom ade masa lagik nak discuss

syima,arryllia ~ kalo kena cam tu harus aku meraung..tingat anak2

yan ~ kalo dtg dia tak kol langsung..tp kalo tak dtg kan..mau dia cari..huhuuuuh

kyong ~ aah sorang je dlm opis..lelain semua kt kilang

ct ~ tu ar kan...cam peluru berpandu..

CuTeMiUt78 said...

sama la kita kty, keja sabtu.. memboring kan gitu.. heh..heh..heh.. sempat lagi ambil gambo peluru tu ya..

atty's said...

rina ~ mmg selalu kena amik gambo nak emailkan kt customer..ni gambar dlm folder..

neezareef said...

biasa arr org cuti kita keja mmg bosan ler..