Jun 29, 2009

Tasik Titiwangsa@Gathering Blogger

AHAD 28 June 2009
Taman Tasik Titiwangsa

gambar kat bawah nie
kiranya antara yang awal..
suka sangat jumpa semua2 nie..
very sporting ..


akhirnya berjumpa jugak ngn zh ena..
puas planning nak jumpa slim..je...ngn umairah yang comel.
Cik jeela 1st time jumpa..lepas ni akan selalu terjah blog cik jeela.
gambar bawah kiri camar putih ngn nana,

nie pulak gambar kiri atas
aku bersama puan penganjur suziey, kanan ngn zana..
akhirnya dpt jumpa zana..ngn batrice..
kiri bawah sweetdarling,kanan..sama momguess,oli ,heze


kiri atas mamatisya ,kanan ngn niza
bawah kiri ngn ayu..timakasih ayu for the gift..,
kanan bawah sama niza & watie

attyfir & petani..
timakasih dik..kty dapat diah dari petani..

atty, masviona & wanie


Aku kan dah banyak dan selalu hadir gathering nie
dan gathering kali nie aku rasa sgt happening..
ngn member blogger yg sangat sporting dan mesra alam..
acara pun happening..makan pun happening..
balik pun ngn happening..sbb dpt ramai kawan baru ..
terimakasih pada suziey, ayu ,momguess and watie for sponsor hadiah..
dan kira orang kuat utk gathering kali nie..

picture ade yg aku cilok dari oli @sawsawlady

gathering tu ari nie kuar paper..
SINAR HARIAN..
glamers kejap..hehehehe

51 comments:

AkMa said...

best nye kakty..meriah nampak...rugi la x dpt join..nampak happening

Ena Qaisya said...

dalam demam2 ko leh gak join ek...
mesti best giler kan... wat plak masuk paper.. glemer uuuuuuu.. nak otograp sket ihiks..

sitekateki | dD said...

naper dD tidak tahu...
waaaaaaaaaaaaa...
nak join gakkkkkk....

mummYaeesh said...

yeayyy!betul ke kakty ni plg happening??weols 1st time join gathering yg besar dan secara tak langsung terlibat sedas dua dlm proses belakang tabir gath ni gitew..woohoo!

k.ty ngelat tau..sume pic dia nak cover tuuutttt..larikssss

ikiqzana said...

wah happening nyer.. best dpt jmper blogers2 kn.. asal zana x dpt jemputn... hehehehee...

[-suziey-] said...

btol watie..kty posing sume blah tepi jek..cover ape kty? ekekek:D apepn syiok dpt jmpe kty..thanks for coming ok :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang nampak meriah la kty.. uish.. kty dah sihat sepenuhnya ke tu... havoc betul tgk all blogger. Glamer gitu.. siap masuk paper bagai.. cllllaasss gitu :D

momguess said...

hahaha
mmg apening kan
thnks 4 coming n suport
nxt time jgn serik lagik

PerantauSepi1306 said...

mmg sungguh meriah ye atty... :D

CINTAMANISZ Lite said...

Seronok tgk kengkawan hepi..vogue pulak tu dpt masuk sinar harian!

masviona said...

sonok..sonok gath kali nih...dpt manyak adiah lak tuh...hiksss

asna cute said...

Wah seronok tul.. asna xdpt join sbb ada kelas pg tue huhu kot xde kelas mmg dah lama dah pegi tau =))

Abang Long said...

...... :(

nURmALa mAZLan said...

kty...kita pon x tau...wuuaa!!! titiwangsa tu bkn jauh pon ng kita.. sapa yg rajin organize blogger gath ni hah??? kita nak join jugak kalau ada len kali..

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah
mekasih kak dgn pujian itu
paling happenign yerk?!
syukur..
yup.
harap2 akak suke dgn adiah tu.
insyaa Allah kami buat lagi.
keep in touch.

Luth Textile said...

gilak!! merah!! gilak!! jeleess

Wawa_Nadwa said...

ramaii nye blogger!!!!
bestttt.
rugi tak join.
=P

Dee said...

wah2..sonoknyer..rugi lak rasa x join aritu..glemer lah masuk paper lagi..

♥cybermummy♥ said...

Wahhh !!! best nya meriah tul ..kalau dekat dah lama ikutt sama :(

atty's said...

akma ~ mmg happening tau

ena ~ nanti aku postkan signature aku yeh..hehehee

dd ~ adoi,,kalo tak dpt jumpa dd..

watie ~ wahahahahha .ko jeles kat aku kan

rina ~ mmg havoc..kelakor semua

ps ~ tu ar napa ps tak joing

alona ~ kalo dekat ngn alona ,mesti ado kan

mas ~ ko antara yg palin aktif..main games..caya ar..sporting..

asna ~ kalo tak, dpt jumpa asna

abg long ~ hehehehe

atty's said...

mala ~ lor mala pun tak tau ..kalo tak dpt jumpa

ayu ~ nanti buek lagi tau

luth ~ len kali join tau

wawa ~ len kali join tau

dee ~ tu ar ..tak nak join sekali kalo tak leh jumpa lagi

cybermummy ~ bila le kita ni nak jumpa ye

nadrahfihil said...

rugi!!! tersgtlah rugi!!!! napela wat gathering time sy tkde kt kl kak... sdey gle... hostel sy sebelah tasik ni je... jln kaki pon blh.... kalo tk leh join!!! if wat 2 weeks lg mesti sy dpt join! uuuwaaaaa sdey sdey sdey...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wooo k.ty..beshnyerr....femes sudaa..

kakyong said...

kakty,
dah byk kan kakty join gathering, dah kenal ramai kwn2 blogger... kakyong ni belom penah jumpa saper lagi sejak berblog ni..

LotsOfLove-Pearls said...

nengok picts pun happening giler....

best ar...

Cikgu Ayu said...

seronoknya k'atty...happening abissssss, glamer lg..seronok seronok...tumpang seronok jer hehehhe

Nana said...

hehe..manyak nye gambo saya..

eya said...

rajin kak ty tuwun padang..

ct rahani said...

wah sonoknya.. happening giler nengok gambo.. jeles tau.. klu dekat harus ku join gak nih..

Hasra_Razali said...

Wahh meriah nyer gathering itu...knp cm tak de dgr cite pn?

Cik Wanie said...

wakakakakaka,
yg paling best gambar kita berdua kat belakang tong sampah,
mmg nampak klasik,
klasik ker?
wakakakak..

apapun tq so much akk,
gonna miss that moment:*

atty's said...

wanie..tu ar..aku suka gamba kita berdua..tuh..

ZARA 札拉 said...

wah!!

best giler tu kak!

Nurhayati said...

sangat dengki dan sangat jeles.
yati last minute tak jadi join, ada hal huhuhuhuhuhuhuhuhu

Syima Syaz said...

jelesnye....

Liza said...

Makin glamer ler atty kita nie yer

ije said...

masuk paper tu yang meriah tu!

ije said...

masuk paper tu yang meriah tu!

*ayu* said...

nice & meriah..

~~ciklinn~~ said...

seronokknyerrrrrrrrrrrr hishhh geram2... hahahhahahha

zh-ena said...

hah gambo kat blog k.atty ena cilok erk..

tapi mmg best kan..suker sgt dpt jumpa ngan k.atyy..next time kita jumpa lg ok..

Remy.com said...

kak atty...
kiter x sempat bergambar kan?

next time jumpa kita bergambar k, anyway best knalan ngan kak atty...

owh yer, remy nak picture gathering tu leh x?

yg blom diedit lagi, send kat email remy k...

remydotcom@yahoo.com

atty's said...

wokeh remy nanti kty send

Zanna_MamaBatrice said...

sokong2..mmg paling happening
w/pun x berapa ramai...tp xtvt sumer best gilerrr...yg paling penting...sumer sporting..w/pun 1st time jumpa...tp cam dah berkali2 jumpa.....

akhirnya dpt gark jumpa kak ty....

atty's said...

zana ~ tu ar tak sangka..kita leh jumpa..sonok sgt

||| PöJìé PööH ||| said...

eiii jelesnyer kiterrr!!
benci la xdpt join!

Izan said...

giller meriah... jeles da nih. huhuhuhuhuhuhu

e i c a h said...

whoa meriah...korang semua kenal each other ke?

reen said...

wah...bestny...nmpk meriah je...
seronok tul...nsb bek sy dok jauh klu dekat dh g da...huhuhu..and...orng first sy cari,akak le...nk peluk puas2...he..berangn jek..

neezareef said...

fuyoo masuk paperrr lg korang..waduh2..jelez ya amat

atty's said...

pojie ~ tu ar napa tak join

izan ~ meriah kalo ade izan lagi besh

eicah ~ ade yg dah penah jumpa ade yg tak penah jumpa langsung

reen ~ tu ar kalo dkt arus kita jumpa

za ~ tu ar masuk paper